ژله نوشتاری
ژله نوشتاری یا پاپینگ ژل یک نوع ژل روونه که خیلی برای تزیین کیک و دسر استفاده میشه. بی نهایت خوشرنگ و لعاب که میز مهمونی شما رو از این رو به اون رو میکنه. خیلی راحت درست میشه. در یک روش از کرن سیروپ استفاده میشه که من به خاطر ضرر های زیاد کرن سیروپ اون رو درست نمیکنم و از روش دیگه با آبلیمو .
اونی که در قنادی ها روی شیرینی ها میریزن لازمه بدونید از همون نوع پر ضرر و کرن سیروپ هستش. حتی اونی که در لوازم قنادی فروشی ها میفروشن!!
درست کردنش کاری نداره . اگه اون رو درست کنید ، با توجه به روشی که در این پست آموزشش رو گذاشتم(اینجا) ، میتونید روی دسر ها و کیک هاتون رو خیلی خوشگل نقاشی کنید.
سیب زمینی
با توجه به درخواست چند نفر از دوستان این پست رو از ته آرشیوم پیدا کردم. دقیقا مال مهر ماه نود و دو هستش. چقدر پیر شدیما!
سیب زمینی سرخ شده داغ چیزی هست که کمتر کسی به اون نه میگه. از کوچیک و بزرگ همه دوستش دارن. منم خیلی دوست دارم. اما به شرطی که یکدست و مرتب سرخ شده باشه و نامیزون و نامرتب و سوخته و خام نباشه!
درست کردن یک سیب زمین خوشمزه یک کم حوصله میخواد رعایت کردن چند تا نکته کوچیک. من توی این پست سرخ کردن سیب زمینی به سه روش رو میگم. و همچنین درست کردن چیبس سیب زمینی در منزل.
قالب ها
یکی از سوالاتی که خیلی از من پرسیده میشه اینه که چه نوع قالبی بخریم؟!
اول از همه باید انواع قالب را بشناسیم و بدونیم برای چه کاری از چه نوع قالبی باید استفاده کرد.
رنگ های خوراکی
رنگ پدیده ی جالبیه! نمیدونم باید بگم رنگ یا نور! خوب نوره که به اجسام می تابه و بازتابش به چشم خارق العاده ی ما میرسه و ما همه چیز رو زیبا میبینیم. من عاشق رنگ هام. یکی از چیزهایی که در غذا خوردن منو جذب میکنه رنگ غذا یا به طور کلی رنگ خوراکی هستش.
زعفران با یخ

درست کردن زعفران یک چیزه قدیمیه که همه بلدن. امروز میخوام روشی رو که چند سال پیش توی یک سایت آشپزی اسپانیایی یاد گرفتم رو بگم. نمیدونم تا چه حد براتون جالب باشه. این روزها میبینم که کم کم داره این روش متداول میشه تو ایرانم. از لحاظ خاصیت هاش اطلاعاتی ندارم که کدوم روش برای باز کردن زعفران بهتره! ولی از نظر رنگ این روش رو تضمین میکنم....
شایدم همه بلد باشید ..........
نکات درست کردن ژله
در این پست سعی کردم نکات درست کردن ژله و خارج کردن اون از قالب را کامل توضیح بدم. از ب بسم الله تا آخرش رو. از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن در ظرف سرو. پس این پست یک پست کلی هستش که امیدوارم با دقت مطالعه بفرمایید.