ژله نوشتاری

ژله نوشتاری یا پاپینگ ژل یک نوع ژل روونه که خیلی برای تزیین کیک و دسر استفاده میشه. بی نهایت خوشرنگ و لعاب که میز مهمونی شما رو از این رو به اون رو میکنه. خیلی راحت درست میشه. در یک روش از کرن سیروپ استفاده میشه که من به خاطر ضرر های زیاد کرن سیروپ اون رو درست نمیکنم و از روش دیگه با آبلیمو . 

اونی که در قنادی ها روی شیرینی ها میریزن لازمه بدونید از همون نوع پر ضرر و کرن سیروپ هستش. حتی اونی که در لوازم قنادی فروشی ها میفروشن!!

درست کردنش کاری نداره . اگه اون رو درست کنید ، با توجه به روشی که در این پست آموزشش رو گذاشتم(اینجا) ، میتونید روی دسر ها و کیک هاتون رو خیلی خوشگل نقاشی کنید. 

 مواد لازم :(برای تزیین یک کیک بزرگ کافیه)

آب لیموی تازه یک چهارم پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

آرد ذرت یک قاشق غذاخوری

 آب سرد یک چهارم پیمانه

 قبل از شروع صحبت بگم منظور از پیمانه و معادل اون همون لیوان های فرانسوی دسته داره. ولی حتما یک سری پیمانه آشپزی بخرید. میخوام یک پست بزارم در مورد اینکه چه چیزهایی لازمه تو خونه داشته باشیم. و یکی از مهم ترین ها ، یک سری پیمانه است. قیمتش خیلی پایینه ولی انقدر کاربرد داره که نگو.... پس حتما یک سری پیمانه بخرید.

 برای اینکه این ژل ترش نباشه (هر چند که ترشی آزار دهنده ای نداره!) از لیموی تازه ی آمریکایی استفاده کنید. این لیمو ها که اسم های مختلفی دارن مثل لیمو سنگی یا .... ترشیشون خیلی کمه. و واقعا برای این ژل مناسب اند.

 به خاطر ویتامین ث ای که آبلیمو داره بعد از مدتی که میمونه طعمش عوض میشه. پس قبل از مصرف لیمو رو آب بگیرید. برای یک چهارم لیوان حدودا یک و نیم لیمو بسه. ولی باز به اندازه لیمو هاتون بستگی داره.

 نصف آب سرد رو با نشاسته مخلوط کنید و هم بزنید تا حل بشه و بعد نصفدیگه آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت مستقیم و ملایم قرار بدید تا شکر در آب حل بشه. (کامل هم حل نشد ایرادی نداره) بعد مخلوط نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شکر در مخلوط حل بشه.

آب لیمو رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یک دست ایجاد بشه.

 یک ظرفی رو برای کارتون انتخاب کنید که نگران خط و خش برداشتنش نباشید. چون مثل فرنی این ژل انقدر باید هم بخوره تا به آرومی غلیظ بشه. بعد از کمی هم زدن رنگ ژل روشن و شفاف میشه.

وقتی ژل به غلظتی که میخوایید رسید از روی حرارت بردارید و رنگ دلخواهتون رو بهش اضافه کنید. اگه دوست داشته باشید اسناس هم میتونید به ژلتون اضافه کنید.

 توجه کنید این ژل به خاطر داشتم نشاسته ذرت بعد از خاموش کردن حرارت کمی سفت تر خواهد شد.

به خاطر وجود آبلیمو این ژل نمیبنده و در حالت عادی و حتی در یخچال هم روان خواهد بود.

مقدار رنگی که میخوایید رو کم کم اضافه کنید تا رنگ دلخواهتون بدست بیاد و پررنگ و کمرنگ نباشه.

به کمک این ژل میتونید روی دسر ها و کیک هاتون رو تزیین کنید. من در این پست(کیک تیرامیسو) از این ژل استفاده کردم.

 در رابطه با نگه داری این ژل اونرو به مدت دو تا سه هفته میتونید نگه دارید، اما خوب چه کاریه وقتی انقدر زود و سریع آماده میشه؟! تازش یک چیز دیگه است.

اگه غلظت از دستتون در رفت و سفت شد میتونید کمی آب جوش به موادتون اضافه کنید ولی بهتره این کارو همیشه انجام ندید چون کمی کارتون رو کدر میکنه.

حباب هایی که در اثر هم زدن در مخلوط ایجاد میشه به مرور زمان و بعد از یک ربع تا نیم ساعت کاملا از بین میره و خلاء هوایی پر میشه.

قبلا در مورد رنگها پست گذاشتم. این رنگی که من اینجا استفاده کردم نیلگونه. خوب به نظرمن که بی نهایت بدرنگ هست. انشالله یک پست تزیین با این ژل با رنگ ویلتون میزارم تا خودتون قضاوت کنید.

دیدگاه‌ها  

0 #9 درسا 1394-08-18 20:15
سلام دوست خوبم ممنونم بابت این پست ...یه سوال دارم آیا از این چیزی که شما درست کردین میشه به عنوان گلوکز یا بادکا توی گز استفاده کرد. ؟
------------------------
سلام عزیزم. نه این فقط برای تزیین و ژله نوشتاری هست.
نقل قول کردن
0 #8 فاطمه 1394-08-08 10:38
سلام
این مقدار مواد برای چقدر ژله هست؟
برای رنگ های متنوع کافیه؟
یا باید چندبار درست کنیم یا مواد رو چند برابر کنیم؟
این ژله ها برای گلوله زدن روی کیک البته گلوله های کوچک مناسبند؟
---------------------
سلام بله. برای گلوله زدن باید کمی سفت تر بردارید.
برای تزیین کیک کوچیک کافیه. برای کیک بزرگ مواد رو دو برابر کنید
البته این ژله کاور نیست و فقط برای جاهای کوچیک استفاده میشه.
نقل قول کردن
0 #7 فریده 1394-06-08 04:02
سلام دوست نازنین

اگر امکان داره ضررهای کرن سیروپ را بفرمائید، اصلا فکر نمیکردم ماده پر ضرری باشه.

ممنون
-------------------------
سلام عزیزم. در نت سرچ کنید واژه لاتین اون رو براتون کلی مقاله میاره.
به صورت کلی قند اون در بدن سریعا جذب میشه و میتونه در شرایطی ایجاد دیابت کنه و در برخی موارد مسمومیت های قندی ایجاد میکنه. به طور کلی به خاطر داشتن فروکتوز بالا در خیلی از قنادی ها میان و به جای شکر از اون استفاده میکنن که این کار خیلی خطرناکه. در آمریکا هم که بیشترین استفاده از این کحصول هست چند سال اخیر استفاده از اون رو جز در صنایع نوشابه سازی و موارد خاص ممنوع کردن.
نقل قول کردن
0 #6 سیمین 1394-06-04 19:37
سلام استاد خواستم ببینم نشاسه ذرت درسته یا آرد ذرت
-------------------------
سلام. نشاسته ذرت.
نقل قول کردن
0 #5 سیمین 1394-06-02 18:32
سلام استاد لیموی آمریکایی رو میشه بفرمایید کدوم لیموها هست خیلی واضح نبود داخل عکس
----------------------
سلام. لیموهای درشت که مزه ی خیلی ترشی ندارن. لیمو سنگی
نقل قول کردن
0 #4 فاطمه fasa 1394-03-17 22:42
سلام
امتحان که خوبه...مثل من خوبه؟حالا که درسم تموم شده دلم کلا برای دانشگاهو بچه هاو امتحان تنگ شده
-----------------------
سلام. کلا به نظر من سخت ترین کار دنیا بچه داریه و هر کار دیگه ای جز اون راحته. ولی خوب درس خودن توی مقطع ارشد کلا با کارشناسی متفاوته و مجبوریم بخونیم. نه مثلکارشناسی که حتی شب امتحانم نمیخوندیم.
کلا درس خوندن با خونه داری و بچه داری کمی سخت میشه.
نقل قول کردن
0 #3 nelahe 1394-03-15 16:44
شلام عزیزم اژت ممنونم اومذم دیدم کلس چیژ خوشمزه گذاشتی
-----------------
سلام. خدارو شکر باب دل بوده.
نقل قول کردن
0 #2 محیا گلی 1394-03-09 10:18
سلام خانمی
منم همشهری شما هستم و خیلی به سایت شما علاقه مند شدم و سعی میکنم هر دستور جدیدی که میذارید انجام بدم.
من باگت رو دوبار درست کردم ولی مثل عکس شما نبود یعنی پف نکرد دلیلش چیه؟
لطفا دستور فلافل رو هم بدید؟
----------------------
فلفل انشالله تیر ماه و بعد امتحاناتم. ممنونم و خوشحال از حضور یک همشهری در سایتم.
خمیر مایه اتون رو عوض کنید و مدت زمان استراحت رو بیشتر کنید.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-03-08 20:17
سلام ممنون ک گذاشی ایشالا بعد امتحانام درسش میکنم کیک دورنگ
-----------------
سلام. خواهش میکنم. یک هم درد هم پیدا شد تو سایت!! شما هم امتحان!! موفق باشید. برای ماهم دعا کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir