کوکوی گوشت

http://s5.picofile.com/file/8141566392/IMG_0808.JPG

کوکوی گوشت از اون دسته غذاهایی هست که به درد وقتهای بی حوصلگی و کم وقتی میخوره. خیلی سریع آماده میشه و به نسبت زحمتش خوشمزه هم هست.وقت صحبت کوکو وسط میاد میدونیم که ترکیب مواد مختلف با تخم مرغ هستش. پس تمام کوکوها طعم تخم مرغ دارن. اصلا یک موضوع مهم اینه که طعم تخم مرغ معمولا توی غذاها وجود داره و اینکه بخواهیم این طعم رو از غذاهامون حذف کنیم امکان پذیر نیست. مگر اینکه کلا تخم مرغ و غذاهای تخم مرغی حذف بشه از منوی غذاییمون.که باتوجه به ارزش غذایی بالای تخم مرغ واقعا حیفه!!! 

خوب من بیام پایین!!

 

 

مواد لازم : 

گوشت چرخکرده ترجیحا مخلوط 400 گرم

پیاز ریز رنده شده یک عدد متوسط

تخم مرغ سه عدد درشت یا چهار عدد

نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

جعفری تازه در صورت تمایل کمی

فلفل دلمه ای در صورت تمایل کمی

تخم مرغ و گوشت و ادویه ها رو با هم مخلوط میکنیم . حتما فلفل قرمز را اضافه کنیدخیلی در مزه تاثیر داره.

خوب ورژن مامان پسند که سبزی یا فلفل دلمه ای یا سیر نداره . ولی اگه با این طعم ها میونه ی خوبی دارید این مواد رو هم اضافه کنید.

http://s5.picofile.com/file/8141566118/IMG_0801.JPG

 بعد مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اگه دوست داشتید میتونید یک عصاره گوشت یا مرغ هم به مواد اضافه کنید. 

http://s5.picofile.com/file/8141566268/IMG_0802.JPG

  و کف تابه ای که از قبل با روغن داغ کردید بریزید. این مواد چون گوشتی هستن بهتره لایه ی خیلی کلفت نگیرید چون کم کم موقع پخت به خاطر چربی گوشت ممکنه جمع بشه.

http://s5.picofile.com/file/8141566292/IMG_0804.JPG

 در تابه را حتما بذارید تا خوب با شعله ی ملاییم مغز پخت بشه. و وقتی یک طرف کامل برشته شد برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه.

http://s5.picofile.com/file/8141566326/IMG_0806.JPG

 این غذا در خونه ی ما به صورت ساندویجی همراه با جعفری تازه و خیار شور و گوجه و کمی پیاز با سس فراوون سرو میشه. که خیلی پر طرفداره.

میزان تخم مرغ و موادمون دسته خودتونه. مثل کوکو سبزی یا سیب زمینی. هر چقدر که دوست دارید این مقدار را زیاد یا کم کنید. 

میتونید کمی زعفران داخل مواد بریزید برای از بین بردن بوی تخم تخم مرغ. ولی من نمیریزم.

اگه دوست داشتید این غذارو با برنج سرو کنید میتونید وقتی کوکو کمی خودش رو گرفت چند ورق گوجه روش بزارید و بعد که کوکو را برگردوندید خوب برشته بشه.

http://s5.picofile.com/file/8141566334/IMG_0807.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #4 ايدا 1393-07-09 15:02
فوق العادست عزيزم :eek: ممنون كه هستي،،،توروخدا كيك مرغ هم اموزش بديد
--------------
ممنونم.حتما. احتمالا این هفته
نقل قول کردن
0 #3 تمشک بانو 1393-07-09 08:22
سلام . راستش من از بودی تخم مرغ که مثل بوی خاگینه میشه دوست ندارم . تخم مرغ رو هم بزنی و بزاری توی قابلمه و درش رو ببندی . ولی توی کو کو و اینا نه !
ما توی کتلتمون سیب زمینی رنده شده هم میریزیم !‌
حالا باید مدل شما رو هم امتحان کنم . کوکو ی گوشت همون کتلته دیگه ! نه ؟
-------------
نه عزیزم کتلت رو توی منوی غذاها با گوشت چرخکرده نوشتم. این کوکو هستش.
لینک کتلت :::
http://cafechokolat.ir/index.php/meat-food/19-kotlet-gosht
نقل قول کردن
0 #2 نارنج 1393-07-09 06:03
سلام خوبین
خانم شکلات لطفادستور چیز کیک و کرم مانگو ویه چندتا سینی مزه واسه مهمونیا روهم بذارین
-----------------------
چیز کیک دو مدل در سایت هست که در قسمت دسر ها میتونید ببینید.
سینی مزه هم مخلوط کاناپ ، نون پنیر سبزی ، رول کالباس ، و تارت و تارتلت و این جور چیزهاست که نمونه هاش در سایت در قسمت پیش غذا هست. ولی سعی میکنم یک مدل سینی کامل هم به زودی بزارم.
نقل قول کردن
+2 #1 مرجان 1393-07-08 21:53
وای خدا شکلات جون دلم ضعف رفت
من بیهوش شدم یکی زنگ بزنه 117
خیلی عالیه خیلی بیسته نه دیویسته
راستی امتیاز 5 ینی عالی؟
---------------------
آره گلم. لطف داری. چرا 117 حالا؟ دور از جونت
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir