پخت گوشت در فر
بعد از اختراع مرغ بریون که سالهای پیش درستش کردم؛ از اونجایی که عاشق گوشتم؛ همون روش رو برای پخت بره یا ماهیچه یا گوشت رو امتحان کردم و نتیجه چیزی فراتر از انتظارم بود. مزایای این روش مثل مرغ بریون اصلا نیازی به مرنیت و استراحت نداره و بی درد سر هستش.
مواد لازم :
سردست بره یا ماهیچه گوسفندی
پیاز حلقه شده
گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای
هویج
چند حبه سیر
قارچ
سیب زمینی
چوب دارچین و ادویه و زعفران
بهتره از گوشت جوان و نرم استفاده کنید تا اطمینان داشته باشید خوب میپزه.
اگه سیر تازه داشته باشید میتونید سیر درسته بیندازید در داخل پک گوشت.
_ کف ظرف مورد نظر رو پیاز حلقه شده میچینیم؛ روی پیاز ها گوجه و فلفل دلمه ای و کمی هویج و سیر.
_ من ماهیچه های فریز شده داشتم و اونهارو با فلفل سیاه، پودر سیر و پیاز، زردچوبه کمی مزه دار کردم و روی پیاز ها چیدم. کمی چوب دارچین هم قرار دادم.
_ قارچ و سیب زمینی درشت خرد شده هم کنار گوشتها قرار میدیم(میشه این کار رو هم زمان نمک زدن به گوشت انجام داد) من خودم وقتی میخوام نمک اضافه کنم این کارو انجام میدم.
_ دو قاشق روغن زیتون یا کنجد روی ماهیچه میریزیم و کف ظرف رو دو تا سه لیوان آب میریزیم.(بستگی به سایز ظرف داره باید حدود یک و نیم بند انگشت آب داخل ظرف باشه)
_ روی ظرف رو کاملا میبیندیم. یا در قابلمه رو قرار میدیم یا آلمینیوم.
_ در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه باید حدود ۴ الی 5 ساعت بپزه و بعد آلمنیوم رو باز میکنیم و نمک اضافه میکنیم. و مجدد میبندیم برای یک ساعت.(تایم پخت به سایز و نوع گوشت بستگی داره)
_ در نهایت در یک ربع آخر مخلوط زعفران غلیظ و کره در صورت تمایل اضافه بشه و در ظرف باز باشه برای برشته شدن ماهیچه. (این تایم زیاد نشه که ممکنه گوشت خشک بشه)
_ بهتره ماهیچه یا سر دست را قبل از پخت با چاقو برش بدید تا داخل اون کاملا بپزه و مغز پخت بشه.
_ زمان پخت بستگی به دمای فر داره. آب اون رو هر چند ساعت چک کنید که نسوزه من کلا شش ساعت زمان پخت دادم و گوشت مثل پنبه نرم شده بود.
_میتونید از تکه های دنده هم استفاده کنید.
توجه کنید که اگه در ظرف محتوی گوشت باز بمونه سریع خشک و سیاه میشه و حتما هر بار که ظرف رو چک میکنید، مجدد درب اون رو محکم ببندید تا هوا وارد ظرف نشه.
ساید تمایل به دیدن این پستها هم داشته باشید: