پخت گوشت در فر

بعد از اختراع مرغ بریون که سالهای پیش درستش کردم؛ از اونجایی که عاشق گوشتم؛ همون روش رو برای پخت بره یا ماهیچه یا گوشت رو امتحان کردم و نتیجه چیزی فراتر از انتظارم بود. مزایای این روش مثل مرغ بریون اصلا نیازی به مرنیت و استراحت نداره و بی درد سر هستش.

 

مواد لازم :

سردست بره یا ماهیچه گوسفندی

پیاز حلقه شده

گوجه فرنگی

فلفل دلمه ای

هویج

چند حبه سیر

قارچ

سیب زمینی

چوب دارچین و ادویه و زعفران

بهتره از گوشت جوان و نرم استفاده کنید تا اطمینان داشته باشید خوب میپزه. 

اگه سیر تازه داشته باشید میتونید سیر درسته بیندازید در داخل پک گوشت.

_ کف ظرف مورد نظر رو پیاز حلقه شده میچینیم؛ روی پیاز ها گوجه و فلفل دلمه ای و کمی هویج و سیر.

_ من ماهیچه های فریز شده داشتم و اونهارو با فلفل سیاه، پودر سیر و پیاز، زردچوبه کمی مزه دار کردم و روی پیاز ها چیدم. کمی چوب دارچین هم قرار دادم.

_ قارچ و سیب زمینی درشت خرد شده هم کنار گوشتها قرار میدیم(میشه این کار رو هم زمان نمک زدن به گوشت انجام داد) من خودم وقتی میخوام نمک اضافه کنم این کارو انجام میدم.

_ دو قاشق روغن زیتون یا کنجد روی ماهیچه میریزیم و کف ظرف رو دو تا سه لیوان آب میریزیم.(بستگی به سایز ظرف داره باید حدود یک و نیم بند انگشت آب داخل ظرف باشه)

_ روی ظرف رو کاملا میبیندیم. یا در قابلمه رو قرار میدیم یا آلمینیوم.

_ در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه باید حدود ۴ الی 5 ساعت بپزه و بعد آلمنیوم رو باز میکنیم و نمک اضافه میکنیم. و مجدد میبندیم برای یک ساعت.(تایم پخت به سایز و نوع گوشت بستگی داره)

_ در نهایت در یک ربع آخر مخلوط زعفران غلیظ و کره در صورت تمایل اضافه بشه و در ظرف باز باشه برای برشته شدن ماهیچه. (این تایم زیاد نشه که ممکنه گوشت خشک بشه)

_ بهتره ماهیچه یا سر دست را قبل از پخت با چاقو برش بدید تا داخل اون کاملا بپزه و مغز پخت بشه.

_ زمان پخت بستگی به دمای فر داره. آب اون رو هر چند ساعت چک کنید که نسوزه‌ من کلا شش ساعت زمان پخت دادم و گوشت مثل پنبه نرم شده بود.

_میتونید از تکه های دنده هم استفاده کنید.

توجه کنید که اگه در ظرف محتوی گوشت باز بمونه سریع خشک و سیاه میشه و حتما هر بار که ظرف رو چک میکنید، مجدد درب اون رو محکم ببندید تا هوا وارد ظرف نشه.

ساید تمایل به دیدن این پستها هم داشته باشید:

مرغ بریان کافه شکلات 

شاورمای سیب زمینی و مرغ

سیب زمینی شکم پر 

کباب تابه ای در فر

سیب زمینی تنوری

مرغ سوخاری در فر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir