استیک
استیک یکی از غذاهای بین المللی که امروزه در تمام جهان تهیه و مصرف میشه. درست کردنش کار خیلی راحته.و انواع مختلفی داره. من توی این پست استیکی که معروف به هاوایی هست میگم.ولی در کل برای درست کردن بیشتر استیک ها از این روش استفاده میشه. و انواع سس هایی که با استیک مصرف میشه از جمله سس خامه ، سس قارچ ، سس بشامل استیک ، سس فلفل ، سس برنز ، سس خردل ، سس تریاکی و ..... را انشالله در پستهای آینده خواهیم داشت.
کوکوی گوشت
کوکوی گوشت از اون دسته غذاهایی هست که به درد وقتهای بی حوصلگی و کم وقتی میخوره. خیلی سریع آماده میشه و به نسبت زحمتش خوشمزه هم هست.وقت صحبت کوکو وسط میاد میدونیم که ترکیب مواد مختلف با تخم مرغ هستش. پس تمام کوکوها طعم تخم مرغ دارن. اصلا یک موضوع مهم اینه که طعم تخم مرغ معمولا توی غذاها وجود داره و اینکه بخواهیم این طعم رو از غذاهامون حذف کنیم امکان پذیر نیست. مگر اینکه کلا تخم مرغ و غذاهای تخم مرغی حذف بشه از منوی غذاییمون.که باتوجه به ارزش غذایی بالای تخم مرغ واقعا حیفه!!!
خوب من بیام پایین!!
مافین گوشت
ما چند مدل مافین گوشت داریم ( Muffin Meat) در این پست راحترین نوع اون را آموزش میدم و انشاالله در پستهای بعدی انواع دیگه ی اونو میذارم.
برای درست کردن این مافین به خمیر یوفکا ی نمکی نیاز داریم. خمیر یوفکا خیلی خیلی در آشپزی کاربرد داره و خیلی راحت میشه با اون غذاهای متفاوت و خوشمزه درست کرد.
خوراک گردن گوسفند
اگه مثل من عاشق گوشت قرمز اونم از نوع خوشمزه و چربو چیلش اید این غذارو از دست ندید!!!!!! مخصوصا اگه با دستپخت و عکاسی مامان باشه!
آب گوشت سنتی
همیشه آبگوشت منو یاد یک تعطیلی و حس دور هم بودن می اندازه. معمولا توی خونه ی بزرگترها پخته میشه و شدیدا محبوبه. مخصوصا با نون سنگک. این دستور آبگوشت مامانمه و خوشحالم که بتونم امروز توی دفترم ثبتش کنم.بفرمایید آبگوشت..........
کتلت گوشت
کتلت یکی از بهترین غذاها، میان وعده ها ، پیش غذا ها و ... است. ممکنه یاد سفر بیندازه مارو. یا یک عصر دلچسب یا یک نهار فوری و یا یک شام خوشمزه. ولی هر چی که باشه همه با عطر و طعم کتلت داغ خاطره داریم.
البته درد سر سرخ کردنش هم برای همه شایان ذکر هست.
به جرات میگم این کتلت که دستور پختشو از مامانم یاد گرفتم خیلی خوشمزه میشه. مخصوصا داغ داغی و با برنج.