هویج برگر + بنانا اسپلیت
اگه عاشق ساندویج و برگرها باشید هر روز دنبال یک اکتشاف جدید توش هستید. این برگر رو تقدیم میکنم به اونایی که مثل من عاشق هویج اند... هر چند طعم هویج توش خیلی ملموس نیست اما خاصیتش که پنهون نیست از کسی؟!
مواد لازم :
گوشت چرخکرده مخلوط دو پیمانه
هویج دو عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک چهارم یک عدد کوچیک
قارچ 4 5 عدد
پنیر ورقه ای در صورت تمایل
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم (میتونید از ادویه ی همبرگر استفاده کنید)
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
اول پیاز و هویج رو به همراه فلفل دلمه ریزه ریز خرد میکنیم. من از مخلوط کن استفاده کردم. و بعد قارچ رو بهشون اضافه میکنیم. و در نهایت ادویه و آرد سوخاری رو اضافه میکنیم و با گوشت خیلی کم ورز میدیم. زیاد ورز نمیدیم گوشت رو چون خشک میشه.
میزان هویج +پیاز + فلفل باید با مقدار گوشت مساوی باشه.
مواد برای یک ساعت میره توی یخچال تا حسابی عطر و بوی همو بگیرن. و بعد اونو در میاریم و لای پلاستیک به صورت دایره ایی بازش میکنیم.
و در نهایت در روغن داغ سرخش میکنیم.
در نهایت نکته ی خاصی نداره. فقط از ورز دادن زیاد گوشت جدا خوداری کنید.چون آبشو از دست میده و سفت میشه. از حرارت متوسط هم برای سرخ کردن استفاده کنید. چون حرارت کم آب گوشتو از بین میبره.
میتونید از جعفری خرد شده بجای فلفل دلمه ایی استفاده کنید.
اگه از سویا به جای گوشت استفاده کنید ، به خاطر وجود هویج و قارچ این برگر گیاهی هست. و بازم به خاطر وجود قارچ برگر آبدار و نرمیه.
نوش جان....
خوب بعد از یک فست فود خوشمزه چی میچسبه؟ بستنی!
بستنی ها اسم های مختلفی دارن! مثلا بنانا اسپلیت! اولش فکر میکنی چقدر اسم باحال و سختی و چی میتونه باشه؟! بعد میفهمی خیلی راحته و درستش میکنی.
مواد لازم:
بستنی وانیلی یک اسکوپ
بستنی توت فرنگی دو اسکوپ
موز یک عدد
خامه برای تزیین
سس شکلاتی برای تزیین به میزان لازم.
موز رو به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید و یکی رو اینور بشقاب و اون یکی رو اون ور بزارید.
وسط دو تا موز رو بستنی بزارید و روی بستنی رو با خامه و شکلات یا هر میوه دلخواهی تزیین کنید.
من جای شکلات و خامه از عسل که عاشقشم استفاده کردم. میدونید که سس شکلاتی همیشه روی خامه ریخته میشه؟! روی بستنی یخ میزنه اگه بریزید! من خامه استفاده نکردم چون رژیمی باشه....
مدل موزمم برای قشنگی این مدلی گذاشتم.
ایناش مهم نیست مهم اینه که طعم موز و بستنی توت فرنگی و عسل محشره!
تنها نکته سرو بستنی اینه که همیشه ظرفشو قبل از اینکه بخوایید توش بستنی بزارید مدتی توی فریزر بزارید تا خنک باشه و بستنی ها توش آب نشه!
دیدگاهها
-------------------
Thank
اصلا رژیم و این حرفها برای شما تعریفی نداره ها شکلات جون. من که یک سال زحمت کشیدم و بیست کیلو کم کردم چه کنم ؟؟
----------------------
نه خیالتون راحت آب نمی اندازه. نباید مواد له بشن. ریز بشن و به هم بچسبن کافیه. تازه خیلی هم آبدار و خوش خوراکه.
وای جدی؟! بیست کیلو خیلی زیاده ها.