هویج برگر + بنانا اسپلیت

اگه عاشق ساندویج و برگرها باشید هر روز دنبال یک اکتشاف جدید توش هستید. این برگر رو تقدیم  میکنم به اونایی که مثل من عاشق هویج اند... هر چند طعم هویج توش خیلی ملموس نیست اما خاصیتش که پنهون نیست از کسی؟! 

مواد لازم : 

گوشت چرخکرده مخلوط دو پیمانه 

هویج دو عدد متوسط 

پیاز یک عدد متوسط 

فلفل دلمه ای یک چهارم یک عدد کوچیک

قارچ 4 5 عدد

پنیر ورقه ای در صورت تمایل 

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم (میتونید از ادویه ی همبرگر استفاده کنید)

آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری

 

اول پیاز و هویج رو به همراه فلفل دلمه ریزه ریز خرد میکنیم. من از مخلوط کن استفاده کردم. و بعد قارچ رو بهشون اضافه میکنیم. و در نهایت ادویه و آرد سوخاری رو اضافه میکنیم و با گوشت خیلی کم ورز میدیم. زیاد ورز نمیدیم گوشت رو چون خشک میشه.

میزان هویج +پیاز + فلفل باید با مقدار گوشت مساوی باشه. 

مواد برای یک ساعت میره توی یخچال تا حسابی عطر و بوی همو بگیرن. و بعد اونو در میاریم و لای پلاستیک به صورت دایره ایی بازش میکنیم. 

 و در نهایت در روغن داغ سرخش میکنیم.

در نهایت نکته ی خاصی نداره. فقط از ورز دادن زیاد گوشت جدا خوداری کنید.چون آبشو از دست میده و سفت میشه. از حرارت متوسط هم برای سرخ کردن استفاده کنید. چون حرارت کم آب گوشتو از بین میبره. 

میتونید از جعفری خرد شده بجای فلفل دلمه ایی استفاده کنید.

اگه از سویا به جای گوشت استفاده کنید ، به خاطر وجود هویج و قارچ این برگر گیاهی هست. و بازم به خاطر وجود قارچ برگر آبدار و نرمیه.

نوش جان....

خوب بعد از یک فست فود خوشمزه چی میچسبه؟ بستنی! 

بستنی ها اسم های مختلفی دارن! مثلا بنانا اسپلیت! اولش فکر میکنی چقدر اسم باحال و سختی و چی میتونه باشه؟! بعد میفهمی خیلی راحته و درستش میکنی. 

 

مواد لازم: 

بستنی وانیلی یک اسکوپ 

بستنی توت فرنگی دو اسکوپ 

موز یک عدد 

خامه برای تزیین 

سس شکلاتی برای تزیین به میزان لازم.

موز رو به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید و یکی رو اینور بشقاب و اون یکی رو اون ور بزارید. 

وسط دو تا موز رو بستنی بزارید و روی بستنی رو با خامه و شکلات یا هر میوه دلخواهی تزیین کنید. 

من جای شکلات و خامه از عسل که عاشقشم استفاده کردم. میدونید که سس شکلاتی همیشه روی خامه ریخته میشه؟! روی بستنی یخ میزنه اگه بریزید! من خامه استفاده نکردم چون رژیمی باشه....

مدل موزمم برای قشنگی این مدلی گذاشتم.

ایناش مهم نیست مهم اینه که طعم موز و بستنی توت فرنگی و عسل  محشره! 

تنها نکته سرو بستنی اینه که همیشه ظرفشو قبل از اینکه بخوایید توش بستنی بزارید مدتی توی فریزر بزارید تا خنک باشه و بستنی ها توش آب نشه! 


 

دیدگاه‌ها  

0 #2 Hye 1396-02-25 22:44
Loving the information on this website, you have done great job on the content.
-------------------
Thank
نقل قول کردن
0 #1 نسترن. م 1394-08-26 03:53
سلااام. قارچ آخه آب میندازه که خرابش نمیکنه؟؟؟مواد باید خرد بشن یا کاملا له باشن؟؟؟
اصلا رژیم و این حرفها برای شما تعریفی نداره ها شکلات جون. من که یک سال زحمت کشیدم و بیست کیلو کم کردم چه کنم ؟؟
----------------------
نه خیالتون راحت آب نمی اندازه. نباید مواد له بشن. ریز بشن و به هم بچسبن کافیه. تازه خیلی هم آبدار و خوش خوراکه.
وای جدی؟! بیست کیلو خیلی زیاده ها.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir