آب گوشت سنتی
همیشه آبگوشت منو یاد یک تعطیلی و حس دور هم بودن می اندازه. معمولا توی خونه ی بزرگترها پخته میشه و شدیدا محبوبه. مخصوصا با نون سنگک. این دستور آبگوشت مامانمه و خوشحالم که بتونم امروز توی دفترم ثبتش کنم.بفرمایید آبگوشت..........
مواد لازم:
گوشت گوسفندی با استخوان : 1 کیلو
نخود : یک پیمانه
لوبیا چیتی یا لوبیا : سفید یک پیمانه
پیاز : 1 عدد بزرگ
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
سیر : ۲ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
رب: یک قاشق غذاخوری (اگه رنگ دلخواه نداد بازم اضافه کنید)
لیمو عمانی : یک عدد
نعناع خشک : یک قاشق غذاخوری
حبوبات رو از شب قبل حتما خیس کنید.گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل و سیر رو کمی تقت میدیم تا بوی بد اون گرفته بشه.و بعد با مقداری آب میزاریم تا کمی بپزه (30 دقیقه)
بعد حبوبات و رب رو اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی بپزه موادمون.
وقتی پخت نمک رو اضافه میکنیم. و در 20 الی 30 دقیقه آخر پخت سیب زمینی خرد شده و گوشت لیمو رو اضافه میکنیم و میزاریم بپزه (اگه تمایل به حضور گوجه در آبگوشت دارید باید الان اضافه کنید)وقتی سیب زمینی ها پختن و خواستید خاموش کنید نعناع رو اضافه کنید و بزارید 3دقیقه جوش بزنه و در نهایت آبگوشت آمادست.
نکته ها :
- مقدار آب آبگوشت بستگی به ظرف داره. مثلا اگه فکر میکنید داییم آب طرفتون تموم میشه و بخار میشه کمی بیشتر آب بریزید. پس تجربیه که میزان آب چقدر باشه.
- اگه حس کردید ترشی آبگوشت کمه یک قاشق آبلیمو به آبگوشت اضافه کنید.
- میتونید کمی چربی گوسفندی و دو عدد گوجه هم به مواد بالا اضافه کنید.
دیدگاهها
عکس های این مطلب هم باز نمیشه
--------------------
سلام. احتمالا اشکال از سایت آپلودش هست