آب گوشت سنتی

http://upload7.ir/images/80404085598177533820.jpg

همیشه آبگوشت منو یاد یک تعطیلی و حس دور هم بودن می اندازه. معمولا توی خونه ی بزرگترها پخته میشه و شدیدا محبوبه. مخصوصا با نون سنگک. این دستور آبگوشت مامانمه و خوشحالم که بتونم امروز توی دفترم ثبتش کنم.بفرمایید آبگوشت..........

مواد لازم:

گوشت گوسفندی با استخوان : 1 کیلو

نخود : یک پیمانه

لوبیا چیتی یا لوبیا : سفید یک پیمانه

 پیاز : 1 عدد بزرگ

سیب زمینی : 2 عدد متوسط

 سیر : ۲ حبه

نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

 رب: یک قاشق غذاخوری (اگه رنگ دلخواه نداد بازم اضافه کنید)

لیمو عمانی : یک عدد

نعناع خشک : یک  قاشق غذاخوری

حبوبات رو از شب قبل حتما خیس کنید.گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل و سیر رو کمی تقت میدیم تا بوی بد اون گرفته بشه.و بعد با مقداری آب میزاریم تا کمی بپزه (30 دقیقه)

بعد حبوبات و رب رو اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی بپزه موادمون. 

وقتی پخت نمک رو اضافه میکنیم. و در 20 الی 30 دقیقه آخر پخت سیب زمینی خرد شده و گوشت لیمو رو اضافه میکنیم و میزاریم بپزه (اگه تمایل به حضور گوجه در آبگوشت دارید باید الان اضافه کنید)وقتی سیب زمینی ها پختن و خواستید خاموش کنید نعناع رو اضافه کنید و بزارید 3دقیقه جوش بزنه و در نهایت آبگوشت آمادست.

http://upload7.ir/images/00016796796245201960.jpg

نکته ها :

- مقدار آب آبگوشت بستگی به ظرف داره. مثلا اگه فکر میکنید داییم آب طرفتون تموم میشه و بخار میشه کمی بیشتر آب بریزید. پس تجربیه که میزان آب چقدر باشه.

- اگه حس کردید ترشی آبگوشت کمه یک قاشق آبلیمو به آبگوشت اضافه کنید.

- میتونید کمی چربی گوسفندی و دو عدد گوجه هم به مواد بالا اضافه کنید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 مریم بانو 1395-05-31 05:12
سلام عزیز
عکس های این مطلب هم باز نمیشه :sigh:
--------------------
سلام. احتمالا اشکال از سایت آپلودش هست
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir