خوراک گردن گوسفند

 

اگه مثل من عاشق گوشت قرمز اونم از نوع خوشمزه و چربو چیلش اید این غذارو از دست ندید!!!!!! مخصوصا اگه با دستپخت و عکاسی مامان باشه!

مواد لازم:

گردن گوسفند سه تکه یا یک عدد کوچک

پیاز یک عدد بزرگ خلالی خرد شده

روغن  ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

ادویه ی کاری در صورت تمایل

پیازهارو خلالی برش میدیم و توی تابه ای که کمی روغن داغ ریختیم میریزیم. خیلی کم نمک + فلفل سیاه و قرمز + زردچوبه(اگه طعم کاری رو دوست دارید اونو هم اضافه کنید) رو میریزیم و تفت کوچولو میدیم.و بعد گوشت گردن رو اضافه میکنیم و میزاریم دور تا دوره گوشت گردن سرخ بشه و تغییر رنگ بده. (نسوزه ها!)

یک نکته رو بگم. گردن اگه کوچیک بود که درسته میشه پخت اما اگه بزرگ بود بهتره قطعه قطعه کنیم (اینجا از سه قطعه استفاده کردیم) تا مغز پخت بشه. یا زمان پخت رو باید زیاد کنیم.

 

بعد که دور تا دوره گردن تغییر رنگ داد آب رو اضافه میکنیم. حواسمون باشه دریاچه ایجاد نکنیم تو قابلمه و خیلی آب نریزیم! نیازی نیست آب روی گوشتهارو بگیره. بعد در قابلمه رو میزاریم تا خوب بپزه. گوشت گردن باید کامل بپزه ولی نباید له بشه و فرمش رو از دست بده. دو ساعت بعد از پخت نمک غذارو اندازه کنید اگه نیاز داشت کمی نمک اضافه کنید.

در انتهای پخت دارچین رو میریزیم. (دارچین رنگ غذارو کدر میکنه و حتما حتما برای چندمین بار میگم کلیه ی اسانسهای خوشبو رو باید آخر غذا اضافه کرد تا بوشون بمونه)

 

بعد پختن من میزارم تا کامل آب غذا کشیده بشه طوری که گوشت در روغنی که پس داده و ما اول توش ریختیم حسابی سرخ بشه(با شعله ی خیلی کم) و پیازها کاراملی بشن. شعله کم باشه تا نسوزه

نکته ها :

ـ میتونید بعد از دو ساعت از پخت هویج و هر نوع سبزی جاتی که دوست دارید به گوشت اضافه کنید تا معطر بشه رو اضافه کنید و در انتها از توش برشون دارید.

 ـ این غذارو میتونید با ماهیچه ی گوسفندی هم درست کنید.

 ـ این گوشت رو با برنج سفید یا باقالی پلو و یا شوید پلو سرو کنید!

ـ گوشت این غذا باید کاملا مغز پخت بشه. طوری که تو دهن آب بشه. پس نیاز به پخت طولانی مدت با حرارت خیلی کم داره. و در ظرفتون کاملا چفت باشه تا بخار گوشت خارج نشه و نیازی به اضافه کردن مجدد آب نباشه.

با تشکر از مامان گلم که این پست تمامش از پخت گرفته تا عکاسی با ایشون بوده.

 

دیدگاه‌ها  

+1 #2 مریم بانو 1395-05-31 05:18
سلام
عکس ها باز نمیشند :sigh:
-----------------
سلام. احتمالا اشکال از سایت آپلودش هست
نقل قول کردن
+3 #1 صبا 1394-08-14 09:02
ممنون واقعا عالی بود :D
-------------------
نوش جان
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir