خوراک گردن گوسفند
اگه مثل من عاشق گوشت قرمز اونم از نوع خوشمزه و چربو چیلش اید این غذارو از دست ندید!!!!!! مخصوصا اگه با دستپخت و عکاسی مامان باشه!
مواد لازم:
گردن گوسفند سه تکه یا یک عدد کوچک
پیاز یک عدد بزرگ خلالی خرد شده
روغن ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
ادویه ی کاری در صورت تمایل
پیازهارو خلالی برش میدیم و توی تابه ای که کمی روغن داغ ریختیم میریزیم. خیلی کم نمک + فلفل سیاه و قرمز + زردچوبه(اگه طعم کاری رو دوست دارید اونو هم اضافه کنید) رو میریزیم و تفت کوچولو میدیم.و بعد گوشت گردن رو اضافه میکنیم و میزاریم دور تا دوره گوشت گردن سرخ بشه و تغییر رنگ بده. (نسوزه ها!)
یک نکته رو بگم. گردن اگه کوچیک بود که درسته میشه پخت اما اگه بزرگ بود بهتره قطعه قطعه کنیم (اینجا از سه قطعه استفاده کردیم) تا مغز پخت بشه. یا زمان پخت رو باید زیاد کنیم.
بعد که دور تا دوره گردن تغییر رنگ داد آب رو اضافه میکنیم. حواسمون باشه دریاچه ایجاد نکنیم تو قابلمه و خیلی آب نریزیم! نیازی نیست آب روی گوشتهارو بگیره. بعد در قابلمه رو میزاریم تا خوب بپزه. گوشت گردن باید کامل بپزه ولی نباید له بشه و فرمش رو از دست بده. دو ساعت بعد از پخت نمک غذارو اندازه کنید اگه نیاز داشت کمی نمک اضافه کنید.در انتهای پخت دارچین رو میریزیم. (دارچین رنگ غذارو کدر میکنه و حتما حتما برای چندمین بار میگم کلیه ی اسانسهای خوشبو رو باید آخر غذا اضافه کرد تا بوشون بمونه)
بعد پختن من میزارم تا کامل آب غذا کشیده بشه طوری که گوشت در روغنی که پس داده و ما اول توش ریختیم حسابی سرخ بشه(با شعله ی خیلی کم) و پیازها کاراملی بشن. شعله کم باشه تا نسوزه
نکته ها :
ـ میتونید بعد از دو ساعت از پخت هویج و هر نوع سبزی جاتی که دوست دارید به گوشت اضافه کنید تا معطر بشه رو اضافه کنید و در انتها از توش برشون دارید.
ـ این غذارو میتونید با ماهیچه ی گوسفندی هم درست کنید.
ـ این گوشت رو با برنج سفید یا باقالی پلو و یا شوید پلو سرو کنید!
ـ گوشت این غذا باید کاملا مغز پخت بشه. طوری که تو دهن آب بشه. پس نیاز به پخت طولانی مدت با حرارت خیلی کم داره. و در ظرفتون کاملا چفت باشه تا بخار گوشت خارج نشه و نیازی به اضافه کردن مجدد آب نباشه.
با تشکر از مامان گلم که این پست تمامش از پخت گرفته تا عکاسی با ایشون بوده.
دیدگاهها
عکس ها باز نمیشند
-----------------
سلام. احتمالا اشکال از سایت آپلودش هست
-------------------
نوش جان