خوراک ماهیچه

http://s4.picofile.com/file/8171705068/IMG_2461.JPG

پست امروز حدود یک سالی هست منتظره تا آپ بشه. خوب خیلی بد شانس بوده که تا امروز توی صف مونده.

قبلا روش درست کردن گردن گوسفند رو توی سایت داشتیم. اون غذا یکی از غذاهای محبوب منه. و امروزم خوراک ماهیچه خواهیم داشت به شیوه ی بچگی ها.کلا درست کردن گردن و ماهیچه در خونه ی ما قدمت 20 ساله داره. این روش پخت هم مخصوص مامانم هست که امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

حتما امتحانش کنید چون از دستتون رفته .

مواد لازم :

پیاز

ماهیچه گوسفندی

ادویه شامل فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زردچوبه و مقدار کمی عصاره مرغ و دارچین

زعفران در صورت تمایل

رب

کره محلی و روغن به میزان لازم

این غذا رو هم میتونید با سس رب دار درست کنید و هم ساده. من ساده بیشتر دوست دارم. کلا طعم رب رو خیلی دوست ندارم. حس میکنم از طبیعی بودن غذا کم میکنه. ولی مزه ی رب توی این غذا اصلا مشخص نیست و با روشی که میگم یک طعم بی نظیر به غذامون میده.

اوب پیاز رو خلالی خرد کنید و توی روغن تفت بدید. این تفت خیلی کوتاه باشه چون ما میخواییم با ماهیچه تفت بخوره تا بوی بد گوشت رو بگیره.

ماهیچه رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید. ما میخواییم حدود بیست دقیقه ماهیچه با گوشت تفت بخوره. بعد از بیست دقیقه در رو بردارید و ماهیچه رو زیر و رو کنید و ادویه رو اضافه کنید (فلفل سیاه و زردچوبه و کمی فلفل قرمز و یک مقدار کم عصاره ی مرغ برای طعم بهتر)

دوباره در قابلمه رو میزاریم تا نیم ساعت طرف دیگه ماهیچه هم تقریبا تفت بخوره. الان میبینید که آب ماهیچه و پیاز توی قابلمه جمع شده و تقریبا نیازی به ریختن آب نداره.

حالا اگه دوست داشتید به اندازه ی یک استکان کوچولو آب داخل قابلمه میریزیم. من چون میخواستم کمی ماهیچم آبدار باشه تا برای سس از آب ماهیچه استفاده کنم یک و نیم استکان آب ریختم.و کمی نمک اضافه میکنیم.اگه عصاره ریخته باشید نیازی به اضافه کردن نمک نداریم چون عصاره خودش شور هست. فقط در انتهای پخت بچشید اگه نیاز بود نمک اضافه کنید.

http://s5.picofile.com/file/8171704876/download_1_.jpg

 مدل رستورانی این غذا روغنی هست ولی تو خونه روغن رو متناسب با رژیم غذاییتون اضافه کنید. بعد از اینکه آب رو اضافه کردید در قابلمه رو بزارید تا برای مدت 2 ساعت الی 2/5ساعت (بستگی به اندازه ی ماهیچه های شما داره ) خوب بپزه. الان غذای ما آماده است و با مقدار کمی دارچین میتونید اونو سرو کنید. اگه دوست داشتید کمی هم زعفران بهش اضافه کنید.

حالا اگه میخوایید غذاتون سس دار باشه مقدار 25 گرم کره محلی رو به همرا مقدار کمی روغن روی حرارت قرار بدید تا آب بشه و بعد دو قاشق رب رو به همراه کمی نمک و زردچوبه و فلفل و اگه ادویه ی گوشت داشتید تفت میدیم تا سرخ بشه.

من کمی از آب ماهیچه رو بیشتر ریخته بودم برای اینجای کار که به رب اضافه کنم.

http://s5.picofile.com/file/8171704968/download.jpg

 وقتی سستون غلیظ شد اون رو روی ماهیچه هاتون بریزید و بعد به قابلمه ماهیچه ها اضافه کنید و دوباره حدود یک ربع به ماهیچه ها وقت بدید تا با سس بپزه و خوب مزه دار بشه.

از این سس غلیظ در  گردن گوسفند هم میتونید استفاده کنید و به همین روش گردن گوسفند  رو هم سس دار کنید.

http://s4.picofile.com/file/8171704918/download_2_.jpg

 در نهایت کمی زعفران و دارچین روی ماهیچه ها اضافه کنید ..

من نیازی به اضافه کردن برگ بو نمیبینم ولی اگه حس میکنید بوی گوشت رو دوست ندارید میتونید یک عدد برگ بو هنگام پخت به ماهیچه اضافه کنید و بعد از یک ساعت پخت اون رو بردارید.

به نظر من اگه بعد از پخت برنج این غذا اون رو با کره محلی سرو کنید فوق العاده میشه و درست عین طعم رستورانی خودش رو میگیره.

http://s4.picofile.com/file/8171704942/download_3_.jpg

 از این ماهیچه میتونید به عنوان گوشت باقالی پلو یا انواع پلو های مخلوط استفاده کنید.

اگه روی بوی گوشت حساسیت دارید میتونید یک تا دو حبه سیر رو هنگام پخت به غذا اضافه کنید.

http://s4.picofile.com/file/8171705018/IMG_2460.JPG

 نوش جان.

http://s5.picofile.com/file/8171704992/IMG_2452.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #4 مریم بانو 1395-06-02 04:47
سلام
ممنون برای این غذای خوشمزه.
می خوام بدونم عصاره مرغ برای این غذا بهتر از عصاره گوسفنده؟
-----------------------
سلام.
نوش جان. به ذائقه شما بستگی داره.
نقل قول کردن
0 #3 نسترن. م 1394-08-26 03:59
سلااام. من خیلی ماهیچه دوست دارم خصوصا گل ماهیچه. یه غذای خوب راحت و کم دردسر وخوشمزه س. دیگه اگه به ردش شکلاتی درست شه که نور علی نوریگه :roll: :-)
-----------------------
سلام. نوش جان. منم کلا هر چیزه گوشتی رو دوست دارم.
نقل قول کردن
0 #2 محیاا 1394-01-19 08:28
سلام خانومی درست کردم خیلی خوشمزبود
-------------------
سلام عزیزم. نوش جان
نقل قول کردن
-1 #1 محیاا 1393-11-29 09:59
سلام مرسیییی که گذاشتی
------------------
سلام. خواهش میکنم.:))
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir