خوراک ماهیچه
پست امروز حدود یک سالی هست منتظره تا آپ بشه. خوب خیلی بد شانس بوده که تا امروز توی صف مونده.
قبلا روش درست کردن گردن گوسفند رو توی سایت داشتیم. اون غذا یکی از غذاهای محبوب منه. و امروزم خوراک ماهیچه خواهیم داشت به شیوه ی بچگی ها.کلا درست کردن گردن و ماهیچه در خونه ی ما قدمت 20 ساله داره. این روش پخت هم مخصوص مامانم هست که امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
حتما امتحانش کنید چون از دستتون رفته .
مواد لازم :
پیاز
ماهیچه گوسفندی
ادویه شامل فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زردچوبه و مقدار کمی عصاره مرغ و دارچین
زعفران در صورت تمایل
رب
کره محلی و روغن به میزان لازم
این غذا رو هم میتونید با سس رب دار درست کنید و هم ساده. من ساده بیشتر دوست دارم. کلا طعم رب رو خیلی دوست ندارم. حس میکنم از طبیعی بودن غذا کم میکنه. ولی مزه ی رب توی این غذا اصلا مشخص نیست و با روشی که میگم یک طعم بی نظیر به غذامون میده.
اوب پیاز رو خلالی خرد کنید و توی روغن تفت بدید. این تفت خیلی کوتاه باشه چون ما میخواییم با ماهیچه تفت بخوره تا بوی بد گوشت رو بگیره.
ماهیچه رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید. ما میخواییم حدود بیست دقیقه ماهیچه با گوشت تفت بخوره. بعد از بیست دقیقه در رو بردارید و ماهیچه رو زیر و رو کنید و ادویه رو اضافه کنید (فلفل سیاه و زردچوبه و کمی فلفل قرمز و یک مقدار کم عصاره ی مرغ برای طعم بهتر)
دوباره در قابلمه رو میزاریم تا نیم ساعت طرف دیگه ماهیچه هم تقریبا تفت بخوره. الان میبینید که آب ماهیچه و پیاز توی قابلمه جمع شده و تقریبا نیازی به ریختن آب نداره.
حالا اگه دوست داشتید به اندازه ی یک استکان کوچولو آب داخل قابلمه میریزیم. من چون میخواستم کمی ماهیچم آبدار باشه تا برای سس از آب ماهیچه استفاده کنم یک و نیم استکان آب ریختم.و کمی نمک اضافه میکنیم.اگه عصاره ریخته باشید نیازی به اضافه کردن نمک نداریم چون عصاره خودش شور هست. فقط در انتهای پخت بچشید اگه نیاز بود نمک اضافه کنید.
مدل رستورانی این غذا روغنی هست ولی تو خونه روغن رو متناسب با رژیم غذاییتون اضافه کنید. بعد از اینکه آب رو اضافه کردید در قابلمه رو بزارید تا برای مدت 2 ساعت الی 2/5ساعت (بستگی به اندازه ی ماهیچه های شما داره ) خوب بپزه. الان غذای ما آماده است و با مقدار کمی دارچین میتونید اونو سرو کنید. اگه دوست داشتید کمی هم زعفران بهش اضافه کنید.
حالا اگه میخوایید غذاتون سس دار باشه مقدار 25 گرم کره محلی رو به همرا مقدار کمی روغن روی حرارت قرار بدید تا آب بشه و بعد دو قاشق رب رو به همراه کمی نمک و زردچوبه و فلفل و اگه ادویه ی گوشت داشتید تفت میدیم تا سرخ بشه.
من کمی از آب ماهیچه رو بیشتر ریخته بودم برای اینجای کار که به رب اضافه کنم.
وقتی سستون غلیظ شد اون رو روی ماهیچه هاتون بریزید و بعد به قابلمه ماهیچه ها اضافه کنید و دوباره حدود یک ربع به ماهیچه ها وقت بدید تا با سس بپزه و خوب مزه دار بشه.
از این سس غلیظ در گردن گوسفند هم میتونید استفاده کنید و به همین روش گردن گوسفند رو هم سس دار کنید.
در نهایت کمی زعفران و دارچین روی ماهیچه ها اضافه کنید ..
من نیازی به اضافه کردن برگ بو نمیبینم ولی اگه حس میکنید بوی گوشت رو دوست ندارید میتونید یک عدد برگ بو هنگام پخت به ماهیچه اضافه کنید و بعد از یک ساعت پخت اون رو بردارید.
به نظر من اگه بعد از پخت برنج این غذا اون رو با کره محلی سرو کنید فوق العاده میشه و درست عین طعم رستورانی خودش رو میگیره.
از این ماهیچه میتونید به عنوان گوشت باقالی پلو یا انواع پلو های مخلوط استفاده کنید.
اگه روی بوی گوشت حساسیت دارید میتونید یک تا دو حبه سیر رو هنگام پخت به غذا اضافه کنید.
نوش جان.
دیدگاهها
ممنون برای این غذای خوشمزه.
می خوام بدونم عصاره مرغ برای این غذا بهتر از عصاره گوسفنده؟
-----------------------
سلام.
نوش جان. به ذائقه شما بستگی داره.
-----------------------
سلام. نوش جان. منم کلا هر چیزه گوشتی رو دوست دارم.
-------------------
سلام عزیزم. نوش جان
------------------
سلام. خواهش میکنم.:))