مافین گوشت

http://s5.picofile.com/file/8140763026/IMG_0315.JPG

ما چند مدل مافین گوشت داریم ( Muffin Meat) در این پست راحترین نوع اون را آموزش میدم و انشاالله در پستهای بعدی انواع دیگه ی اونو میذارم.

برای درست کردن این مافین به خمیر یوفکا ی نمکی نیاز داریم. خمیر یوفکا خیلی خیلی در آشپزی کاربرد داره و خیلی راحت میشه با اون غذاهای متفاوت و خوشمزه درست کرد.

مواد لازم :

خمیر یوفکا

گوشت چرخکرده دو پیمانه

پیاز یک عدد درشت

رب یک قاشق غذاخوری

سوسیس و کالباس در صورت تمایل

قارچ در صورت تمایل

پنیر پیتزا (ترجیحا دانمارکی) یک پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده دو قاشق مرباخوری

ماست چهار قاشق غذاخوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و آویشن

فلفل دلمه ای دو قاشق غذاخوری خرد شده

گوجه فرنگی یک عدد متوسط ریز رنده شده

من مقدار مواد مورد نیاز را سلیقه ای قید کردم چون سلیقه ای هستش. پس خودتون کم و زیادش کنید.

خمیر یوفکا و پنیر پارمزان شوره هستند و به همین علت نمکی که در غذا استفاده میکنیم را خیلی خیلی کم میریزیم.

پیاز را رنده درشت میکنیم و داخل کمی روغن تفت میدیم تا کمی سبک بشه و بعد زردچوبه و فلفل را بهش اضافه میکنیم.

گوشت چرخکرده را با دو تا سه قاشق غذاخوری آب به پیاز اضافه میکنیم.(برای این آب را اضافه میکنیم که گوشت گلوله نمونه و کامل باز بشه)

کمی که گوشت سرخ شد گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده را بهش اضافه میکنیم و وقتی سوسیس تفت خرد و کمی سرخ شد قارچ را اضافه کرده و میزاریم آب قارچ جمع بشه و به خورد مواد بره. بعد یک تا دو قاشق رب به موادمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم رب سرخ بشه.

http://s5.picofile.com/file/8140762826/download.jpg

دوباره تکرار میکنم این غذا مواد نمکی زیاد داره در اضافه کردن نمک خیلی با احتیاط عمل کنید.

 زیر حرارت را خاموش کنید و بزارید کمی مواد خنک بشه و بعد آویشن و دارچین و کمی پنیر پارمزان را بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایع یک دست بشه.

http://s5.picofile.com/file/8140762750/download_1_.jpg

حالا خمیر یوفکا رو به مربع هایی تقسیم کنید. اندازه مربع ها به قالب مافینتون بستگی داره. ما میخواییم کل قالب و روی قالب را در بر بگیره.برای هر مافین دو تا سه مربع یوفکا نیاز داریم.

یک مخلوط از چهار قاشق ماست و دو قاشق روغن مایع درست کنید و با برس بین لایه های خمیر یوفکا بمالید. دو تا سه لایه خمیر داشته باشید.

حالا خمیر را مثل شکل داخل قالب مافین قرار بدید و با دست و فشار اونو ته قالب بچسبونید.

http://s5.picofile.com/file/8140762850/IMG_0308.JPG

و کمی داخلش پنیر پیتزا و مایع گوشتی بریزید. همینطور ادامه بدید تا تمام مایع و پنیر و خمیرمون آماده بشه.

http://s5.picofile.com/file/8140762892/IMG_0311.JPG

سر هر کدوم از مافین ها را با اضافه ی خمیر بپوشونید. و در نهایت کمی با برس از محلول ماست و روغن روش بمالید.

http://s5.picofile.com/file/8140762984/IMG_0312.JPG

فر را از قبل با دمای 180 درجه داغ کنید و قالب را برای مدت 15 دقیقه (کمی بالا و پایین بسته به دمای فرتون) داخل فر بذارید. و در نهایت وقتی روش طلایی شد مافین ها آماده هستند. اونهارا با احتیاط از قالب بیرون بیارید و نوش جان کنید.

http://s5.picofile.com/file/8140763026/IMG_0315.JPG

مواد داخلی این مافین بستگی به شما و سلیقه ی شخصی شما داره. میتونید هر چیزی که دوست دارید را کم یا زیاد کنید. فقط توجه کنید موادتون روغن خیلی خیلی کمی داشته باشه تا غذا چرب نشه.

نمک و ادویه ی غذا به اندازه باشه.

http://s5.picofile.com/file/8140763176/IMG_0318.JPG

برای تزیین میتونید در نهایت کمی کنجد روی مافین ها بریزید.

خمیر یوفکا و پنیر پارمزان در اکثر فروشگاه های لوازم غذایی موجود هست.

http://s5.picofile.com/file/8140763100/IMG_0316.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #8 پری یاس 1395-04-19 04:54
سلام
خسته نباشی خانم هنرمند. عید فطر رو هم تبریک میگم.
میشه یاد بدی چطوری لیمو ترش رو اینجوری تزیین کردی. من توی چندتا سایت دیدم با تربچه هم اینکارو کردن ولی نفهمیدم چجوری. :sad:
-----------------------
سلام. با چاقو تیز که نوک اون باریک هست و شیار های هفت و هشتی ایجاد میکنید روی تربچه خیار یا هر چیز دیگه ای
نقل قول کردن
0 #7 فهیمه 1394-07-17 18:45
خیلی عالی،یک سوال برا قالب پاناکوتا بهتره چی باشه؟فلزی؟و چطور جداش کنیم؟
-----------------------
ممنونم. فرقی نمیکنه. برای پاناکوتا از هر قالبی میتونید استفاده کنید. کلا خیلی راحت بیرون میاد
نقل قول کردن
0 #6 مرجان 1393-06-29 00:00
اووووووووه مای گاد اینجا دیگه کجاست؟
چقدر غذاهای خومزه چقدر ژله پله چقدر دسر مسر ؟ خدایا دارم خواب میبینم اومدم تو سرزمین غذاهای خوشمززززه
نه انگار بیدارم
:o
شکلات جونم مثل همیشه با دیدن کارای قشنگت شگفت زده شدم طوری که توهم زدم در حد صنعت نفت آبودان
مرسی اینو حتما درست میکنم همه چیشم دارم
تازشم از طرف من دستای اون پیشو کوشولو رو هم گاز گازی کن البته یواشا
آپیدیم بعد قرنی
----------------------
هر روز به وبت سر میزنم. دلم برات تنگ شده بود.
نقل قول کردن
0 #5 نارنج 1393-06-27 03:01
سلام ممنونم از راهنماییتون
ازتون ی خواهش دارم لطف کنید یه نگاه ب وبلاگ آشپزخونه خاتون کاشان بندازید تمام دسرها رو اونجا آموزش میدن ولی هزینش برای من سنگین بود ونتونستم یاد بگیرم امیدوارم سالم و سلامت باشید .
والان که با آموزش شما آشنا شدم باید بگم الحق والانصاف که رسیپی ها و عکساو مراحل کار بی نظیره ممنونم
------------------------
ممنونم . انشالله فرصت کنم حتما.
نقل قول کردن
0 #4 راحیل 1393-06-24 13:16
سلام عزیزم
مافین گوشت ایده جالبیه
هنر شما واقعا قابل تحسینه
--------------------
لطف داری شما
نقل قول کردن
0 #3 ايدا 1393-06-24 11:45
جقدر هنرمندي ،،،،خوشبحاله دختره نازت كه همجين مادري داره :P حسووووديم شد :sad:
-----------------------
عزیزم لطف داری بهم
نقل قول کردن
0 #2 نارنج 1393-06-24 09:53
سلام اگه ممکنه دستور تهیه ی کرم شکلات -فاتو چیز کلاسیک - کرم مانگو - رکر موز - کرم پف پفی موس بستنی - تیرامیسو کلاسیک -رو هم بذارید ممنونم
------------------
عزیزم برخی از این موارد اسمهایی هستند که برخی افراد خودشون سر دسرهاشون گذاشتن و منشا دقیق و حقیقی ندارن. مثلا هر کسی میتونه به جای ژله توت فرنگی بگه دسر میوه ای توت فرنگی یا ...
دستور کرم شکلات و تیرامیسو در قسمت دسرها موجود. رکر موز هم دسر کرم موز هست که در قسمت دسر ها موجود هست.بقیه ی مواردم به زودی.مجدد بهم یادآوری کنید.
نقل قول کردن
0 #1 avachef 1393-06-24 04:51
وای همه چیز عالی بود,قالب,عکسا و غذا من که سخت پسندم خوشم اومدحسابی لینکت میکنم :-)
--------------
خداروشکر.ممنونم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir