مافین گوشت
ما چند مدل مافین گوشت داریم ( Muffin Meat) در این پست راحترین نوع اون را آموزش میدم و انشاالله در پستهای بعدی انواع دیگه ی اونو میذارم.
برای درست کردن این مافین به خمیر یوفکا ی نمکی نیاز داریم. خمیر یوفکا خیلی خیلی در آشپزی کاربرد داره و خیلی راحت میشه با اون غذاهای متفاوت و خوشمزه درست کرد.
مواد لازم :
خمیر یوفکا
گوشت چرخکرده دو پیمانه
پیاز یک عدد درشت
رب یک قاشق غذاخوری
سوسیس و کالباس در صورت تمایل
قارچ در صورت تمایل
پنیر پیتزا (ترجیحا دانمارکی) یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده دو قاشق مرباخوری
ماست چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و آویشن
فلفل دلمه ای دو قاشق غذاخوری خرد شده
گوجه فرنگی یک عدد متوسط ریز رنده شده
من مقدار مواد مورد نیاز را سلیقه ای قید کردم چون سلیقه ای هستش. پس خودتون کم و زیادش کنید.
خمیر یوفکا و پنیر پارمزان شوره هستند و به همین علت نمکی که در غذا استفاده میکنیم را خیلی خیلی کم میریزیم.
پیاز را رنده درشت میکنیم و داخل کمی روغن تفت میدیم تا کمی سبک بشه و بعد زردچوبه و فلفل را بهش اضافه میکنیم.
گوشت چرخکرده را با دو تا سه قاشق غذاخوری آب به پیاز اضافه میکنیم.(برای این آب را اضافه میکنیم که گوشت گلوله نمونه و کامل باز بشه)
کمی که گوشت سرخ شد گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده را بهش اضافه میکنیم و وقتی سوسیس تفت خرد و کمی سرخ شد قارچ را اضافه کرده و میزاریم آب قارچ جمع بشه و به خورد مواد بره. بعد یک تا دو قاشق رب به موادمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم رب سرخ بشه.
دوباره تکرار میکنم این غذا مواد نمکی زیاد داره در اضافه کردن نمک خیلی با احتیاط عمل کنید.
زیر حرارت را خاموش کنید و بزارید کمی مواد خنک بشه و بعد آویشن و دارچین و کمی پنیر پارمزان را بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایع یک دست بشه.
حالا خمیر یوفکا رو به مربع هایی تقسیم کنید. اندازه مربع ها به قالب مافینتون بستگی داره. ما میخواییم کل قالب و روی قالب را در بر بگیره.برای هر مافین دو تا سه مربع یوفکا نیاز داریم.
یک مخلوط از چهار قاشق ماست و دو قاشق روغن مایع درست کنید و با برس بین لایه های خمیر یوفکا بمالید. دو تا سه لایه خمیر داشته باشید.
حالا خمیر را مثل شکل داخل قالب مافین قرار بدید و با دست و فشار اونو ته قالب بچسبونید.
و کمی داخلش پنیر پیتزا و مایع گوشتی بریزید. همینطور ادامه بدید تا تمام مایع و پنیر و خمیرمون آماده بشه.
سر هر کدوم از مافین ها را با اضافه ی خمیر بپوشونید. و در نهایت کمی با برس از محلول ماست و روغن روش بمالید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه داغ کنید و قالب را برای مدت 15 دقیقه (کمی بالا و پایین بسته به دمای فرتون) داخل فر بذارید. و در نهایت وقتی روش طلایی شد مافین ها آماده هستند. اونهارا با احتیاط از قالب بیرون بیارید و نوش جان کنید.
مواد داخلی این مافین بستگی به شما و سلیقه ی شخصی شما داره. میتونید هر چیزی که دوست دارید را کم یا زیاد کنید. فقط توجه کنید موادتون روغن خیلی خیلی کمی داشته باشه تا غذا چرب نشه.
نمک و ادویه ی غذا به اندازه باشه.
برای تزیین میتونید در نهایت کمی کنجد روی مافین ها بریزید.
خمیر یوفکا و پنیر پارمزان در اکثر فروشگاه های لوازم غذایی موجود هست.
دیدگاهها
خسته نباشی خانم هنرمند. عید فطر رو هم تبریک میگم.
میشه یاد بدی چطوری لیمو ترش رو اینجوری تزیین کردی. من توی چندتا سایت دیدم با تربچه هم اینکارو کردن ولی نفهمیدم چجوری.
-----------------------
سلام. با چاقو تیز که نوک اون باریک هست و شیار های هفت و هشتی ایجاد میکنید روی تربچه خیار یا هر چیز دیگه ای
-----------------------
ممنونم. فرقی نمیکنه. برای پاناکوتا از هر قالبی میتونید استفاده کنید. کلا خیلی راحت بیرون میاد
چقدر غذاهای خومزه چقدر ژله پله چقدر دسر مسر ؟ خدایا دارم خواب میبینم اومدم تو سرزمین غذاهای خوشمززززه
نه انگار بیدارم
شکلات جونم مثل همیشه با دیدن کارای قشنگت شگفت زده شدم طوری که توهم زدم در حد صنعت نفت آبودان
مرسی اینو حتما درست میکنم همه چیشم دارم
تازشم از طرف من دستای اون پیشو کوشولو رو هم گاز گازی کن البته یواشا
آپیدیم بعد قرنی
----------------------
هر روز به وبت سر میزنم. دلم برات تنگ شده بود.
ازتون ی خواهش دارم لطف کنید یه نگاه ب وبلاگ آشپزخونه خاتون کاشان بندازید تمام دسرها رو اونجا آموزش میدن ولی هزینش برای من سنگین بود ونتونستم یاد بگیرم امیدوارم سالم و سلامت باشید .
والان که با آموزش شما آشنا شدم باید بگم الحق والانصاف که رسیپی ها و عکساو مراحل کار بی نظیره ممنونم
------------------------
ممنونم . انشالله فرصت کنم حتما.
مافین گوشت ایده جالبیه
هنر شما واقعا قابل تحسینه
--------------------
لطف داری شما
-----------------------
عزیزم لطف داری بهم
------------------
عزیزم برخی از این موارد اسمهایی هستند که برخی افراد خودشون سر دسرهاشون گذاشتن و منشا دقیق و حقیقی ندارن. مثلا هر کسی میتونه به جای ژله توت فرنگی بگه دسر میوه ای توت فرنگی یا ...
دستور کرم شکلات و تیرامیسو در قسمت دسرها موجود. رکر موز هم دسر کرم موز هست که در قسمت دسر ها موجود هست.بقیه ی مواردم به زودی.مجدد بهم یادآوری کنید.
--------------
خداروشکر.ممنونم