کیک یخچالی
کیک سرد یا یخچالی با دستور های متفاوتی درست میشه. تقریبا میشه گفت من همشونو امتحان کردم و با ترکیب اونا با هم تونستم به یک اکتشاف بزرگ دست پیدا کنم. این مدل کیک بهترینش همین دستوره.
میگی نه؟ امتحان کن!(ببخشید که همیشه عکسهام حول حولیه این عکسم اگه سریع نمیگرفتم آخرین تیکه اشم خورده شده بود)
مواد لازم :
کره=2 قاشق غذاخوری
آرد=2 قاشق غذاخوری
بسکویت ساده (یا کاکائویی) پتی بور به مقدار لازم
شیر=1 تا دو لیوان (اگه مایعتون خیلی سفت شد از یک تا دو لیوان شیر بریزید.)
پودر کاکائو4 = قاشق سوپخوری
دسر شکلاتی حاضری = نصف یک بسته (بهتره دکتر اکتر باشه)
شکر=4 قاشق غذاخوری (بسته به تلخی کاکائوتون ممکنه تا 8 قاشقم شکر نیاز بشه. حتما بچشیدش)
گردو = 1/2 پیمانه
نارگیل = 2 قاشق غذاخوری
وانیل=1 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای به مقدار لازم
اول کره رو آب میکنیم.
بعد آرد رو اضافه میکنیم و میزاریم تفت بخوره
بعد شیر + پودر کاکائو + شکر + وانیل رو به مواد اضافه میکنیم تا خوب حل بشن. کم کم شیر رو اضافه کنید تا گوله گوله نشه موادمون. بعد که مثل فرنی شد زیرش رو خاموش کنید و دسر دکتر اکتر رو طبق دستورش درست کنید. (اگه کسی باشه همزمان با شما دسر رو درست کنه و نیاز نباشه اول مواد رو درست کنید و بعد خاموش کنید بهتره) طبق دستور دسر شیر برزید فقط یک کوچولو کمتر. وقتی دسر غلیظ شد به موادتون اضافه کنیدش و خوب هم بزنید.
حالا وقت چیدنه. یک ظرف مناسب بردارید و یک لایه از موادتون توش بریزید و یک لایه بیسکوئیت پتی بور. همینطور ادامه بدید تا مواد و بیسکوئیت هاتون تموم بشن.
لایه ی آخر رو که ریختید دیگه روش بیسکوییت نریزید و روشو مخلوطش شامل گردو و پودر نارگیل و شکلات تخته ایی رنده شده بریزید. به مدت 6 7 ساعت توی یخچال بهش استراحت بدید و بعد نوش جان کنید.
نکته ها :
- هر چی بیشتر دسر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه. یک روز بمونه که خیلی بهتره.
- اگه تمایل دارید دسر رو برگردونید مواد تزیینی رو روی لایه ی آخر نریزید و بزارید وقتی برش گردوندید روش بریزید.
- واسه برگردوندنش یا قالب کمر بندی یا روش پلاستیک فریزر رو داشته باشید.
- میتونید جای دسر آماده دسر کاسترد هم به مواد اضافه کنید .
- قبل از اینکه لایه ی شکلاتی رو به موادمون اضافه کنیم حتما باید بچشیم مواد رو !! گاهی پودر کاکائو ها خیلی تلخن که نیاز میشه شکر بیشتری به مواد اضافه کنید.
- اگه دوست داشتید میتونید شکلات تلخ به مایعتون اضافه کنید.
- اگه آخر کار متوجه شدید شکر مایعتون کمه شکر مستقیم نریزید توش! حتما کارامل کنید بعد اضافه کنید.
- میتونید برای تزیین از روش گاناش به جای روکش گردویی استفاده کنید.
- اگه تصمیم داشتید دسر رو برگردونید حتما تو موادتون 2 قاشق غذاخوری ژلاتین که به روش بن ماری حل کردید اضافه کنید.
- تلخی و شیرینی دسر به نوع کاکائو و ذائقه ی شما بستگی داره که اونو با چشیدن تنظیم کنید !!! اگه تلخ بود شکر یا عسل بریزید و اگه زیادی شیرین شد شکلات تلخ.
دیدگاهها
-------------------
سلام. بله میشه ولی مواظب باشید خیلی شیرین نشه.
--------------------
سلام.نوش جان
------------------
سلام. بله . هر چیزی دوست دارید استفاده کنید.
-------------------------
یعنی بیسکوئیت ها سفت بودند؟!
----------------------
سلام. به ذائقه ی افراد بستگی داره. ممکنه هر کسی پیزی رو دوست داشته باشه و یا نداشته باشه و این کاملا فردی هست. منم خودم خیلی این قبیل دسر ها را دوست ندارم.ولی دسر های راحتی هستند.
--------------------
سلام. نوش جان
سوالی داشتم. بعد از اینکه چیدنمون تموم شد خواستیم کیک رو بذاریم تو یخجال آیا در یا پوشش روی این ظرف حاوی کیک بذاریم یا نه؟ بخاطر اینکه در باعث میشه رطوبت کیک خارج بشه؟
ممنونو که جواب میدین
---------------------
سلام. یکی دو ساعت اول قرار ندید ولی بعد از اون کاملا بپوشونید.
یک سوال هم داشتم، اینکه بعد از اینکه کامل اماده شد، برای سرو، بیسکوییتا از هم جدا میشن و تک تک سرو میشه یا همش مثل یک کیک میشه که باید برش داد؟
-----------------
سلام. تمام مواد منسجم و کیکی مانند خواهد بود و برش میخوره.
---------------------
سلام عزیزم. بله. فقط پودینگ پختنی. نه یک مدلهایی که سرد هم زده میشه و ... مثل فیت و فان. اون مدلی نه.
من چندین بار این کیک رو درست کردم عالیه
خیلی ممنون
------------------------
سلام. نوش جان...