کیک یخچالی

کیک سرد یا یخچالی با دستور های متفاوتی درست میشه. تقریبا میشه گفت من همشونو امتحان کردم و با ترکیب اونا با هم تونستم به یک اکتشاف بزرگ دست پیدا کنم. این مدل کیک بهترینش همین دستوره.

میگی نه؟ امتحان کن!(ببخشید که همیشه عکسهام حول  حولیه این عکسم اگه سریع نمیگرفتم آخرین تیکه اشم خورده شده بود)

مواد لازم :

کره=2 قاشق غذاخوری 

آرد=2 قاشق غذاخوری

بسکویت ساده (یا کاکائویی) پتی بور به مقدار لازم 

شیر=1 تا دو لیوان (اگه مایعتون خیلی سفت شد از یک تا دو لیوان شیر بریزید.)

پودر کاکائو4 =  قاشق سوپخوری

دسر شکلاتی حاضری = نصف یک بسته (بهتره دکتر اکتر باشه)

شکر=4 قاشق غذاخوری (بسته به تلخی کاکائوتون ممکنه تا 8 قاشقم شکر نیاز بشه. حتما بچشیدش)

گردو = 1/2 پیمانه

نارگیل = 2 قاشق غذاخوری

وانیل=1 قاشق چایخوری 

شکلات تخته ای به مقدار لازم

اول کره رو آب میکنیم.

بعد آرد رو اضافه میکنیم و میزاریم تفت بخوره

بعد شیر + پودر کاکائو + شکر + وانیل رو به مواد اضافه میکنیم تا خوب حل بشن. کم کم شیر رو اضافه کنید  تا گوله گوله نشه موادمون. بعد که مثل فرنی شد زیرش رو خاموش کنید و دسر دکتر اکتر رو طبق دستورش درست کنید. (اگه کسی باشه همزمان با شما دسر رو درست کنه و نیاز نباشه اول مواد رو درست کنید و بعد خاموش کنید بهتره) طبق دستور دسر شیر برزید فقط یک کوچولو کمتر. وقتی دسر غلیظ شد به موادتون اضافه کنیدش و خوب هم بزنید.

حالا وقت چیدنه. یک ظرف مناسب بردارید و یک لایه از موادتون توش بریزید و یک لایه بیسکوئیت پتی بور. همینطور ادامه بدید تا مواد و بیسکوئیت هاتون تموم بشن.

لایه ی آخر رو که ریختید دیگه روش بیسکوییت نریزید و روشو مخلوطش شامل گردو و پودر نارگیل و شکلات تخته ایی رنده شده بریزید. به مدت 6 7 ساعت توی یخچال بهش استراحت بدید و بعد نوش جان کنید.

نکته ها :

- هر چی بیشتر دسر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه. یک روز بمونه که خیلی بهتره.

- اگه تمایل دارید دسر رو برگردونید مواد تزیینی رو روی لایه ی آخر نریزید و بزارید وقتی برش گردوندید روش بریزید.

- واسه برگردوندنش یا قالب کمر بندی یا روش پلاستیک فریزر رو داشته باشید.

- میتونید جای دسر آماده دسر کاسترد هم به مواد اضافه کنید .

- قبل از اینکه لایه ی شکلاتی رو به موادمون اضافه کنیم حتما باید بچشیم مواد رو !! گاهی پودر کاکائو ها خیلی تلخن که نیاز میشه شکر بیشتری به مواد اضافه کنید.

- اگه دوست داشتید میتونید شکلات تلخ به مایعتون اضافه کنید.

- اگه آخر کار متوجه شدید شکر مایعتون کمه شکر مستقیم نریزید توش! حتما کارامل کنید بعد اضافه کنید.

- میتونید برای تزیین از روش گاناش به جای روکش گردویی استفاده کنید.

- اگه تصمیم داشتید دسر رو برگردونید حتما تو موادتون 2 قاشق غذاخوری ژلاتین که به روش بن ماری حل کردید اضافه کنید.

- تلخی و شیرینی دسر به نوع کاکائو و ذائقه ی شما بستگی داره که اونو با چشیدن تنظیم کنید !!! اگه تلخ بود شکر یا عسل بریزید و اگه زیادی شیرین شد شکلات تلخ.

 

دیدگاه‌ها  

0 #15 النا 1396-11-10 22:45
سلام من اولین باره میخوام درست کنم و مهمون دارم و نمیدونستم خامه مخصوص داره فکر میکردم خامه شکلاتی میریزن . آیا میشه از اون استفاده کنم تو مواد اونم شکر و آرد و داره . لطفا سریع بگید من مهمون دارم
-------------------
سلام. بله میشه ولی مواظب باشید خیلی شیرین نشه.
نقل قول کردن
0 #14 Haniyeg 1395-08-11 14:06
خیلی عالی بود ممنون :P :P :P
--------------------
سلام.نوش جان
نقل قول کردن
0 #13 زهرا عزت آبادی 1395-05-29 10:13
سلام میشه از کاکائو و شکلات تلخ استفاده نکنیم
------------------
سلام. بله . هر چیزی دوست دارید استفاده کنید.
نقل قول کردن
+2 #12 فاطمه رضايي 1395-05-25 14:18
سلام. ممنون از توضيحتون. من اين كيك رو درست كردم ولي موقع سرو مثل كيك برش نخورد همنطوري كه بيسكويتها رو چيدم همون شكلي بود
-------------------------
یعنی بیسکوئیت ها سفت بودند؟!
نقل قول کردن
+2 #11 سونا 1395-05-16 20:24
سلام من این کیکو درست کردم . ظاهرش خوب بود. البته دسر شکلاتی استفاده نکردم. ولی اونقدر که بقیه تعریف می کنند خوب نبود . معمولی بود. فکر کنم نشه جلوی بقیه گذاشت.
----------------------
سلام. به ذائقه ی افراد بستگی داره. ممکنه هر کسی پیزی رو دوست داشته باشه و یا نداشته باشه و این کاملا فردی هست. منم خودم خیلی این قبیل دسر ها را دوست ندارم.ولی دسر های راحتی هستند.
نقل قول کردن
0 #10 اتنا 1395-04-06 23:11
سلام این کیک واقعا عالیه درست کردنش هم حس خوبی به ادم میده ممنون
--------------------
سلام. نوش جان
نقل قول کردن
+2 #9 مریم1 1395-03-24 11:04
سلام به شما بانوی بسیار هنرمند.
سوالی داشتم. بعد از اینکه چیدنمون تموم شد خواستیم کیک رو بذاریم تو یخجال آیا در یا پوشش روی این ظرف حاوی کیک بذاریم یا نه؟ بخاطر اینکه در باعث میشه رطوبت کیک خارج بشه؟
ممنونو که جواب میدین
---------------------
سلام. یکی دو ساعت اول قرار ندید ولی بعد از اون کاملا بپوشونید.
نقل قول کردن
+2 #8 مریم بانو 1394-11-24 13:12
سلام ممنون از دستور پخت دقیقتون
یک سوال هم داشتم، اینکه بعد از اینکه کامل اماده شد، برای سرو، بیسکوییتا از هم جدا میشن و تک تک سرو میشه یا همش مثل یک کیک میشه که باید برش داد؟ :-)
-----------------
سلام. تمام مواد منسجم و کیکی مانند خواهد بود و برش میخوره.
نقل قول کردن
+3 #7 asma-n 1394-11-07 22:24
سلام عزیزم،منظورتون از دسر همون پودینگه؟؟
---------------------
سلام عزیزم. بله. فقط پودینگ پختنی. نه یک مدلهایی که سرد هم زده میشه و ... مثل فیت و فان. اون مدلی نه.
نقل قول کردن
+4 #6 مائده سادات 1394-09-10 19:20
سلام
من چندین بار این کیک رو درست کردم عالیه :lol:
خیلی ممنون
------------------------
سلام. نوش جان...
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir