کیک دبل شکلاتی
از اونجایی که اسم اینجا کافه شکلاته و منم عاشق شکلات امروز دوباره از توی آرشیو یکی از کیک های محبوبم رو براتون قرار میدم.
یادمه وقتی میخواستم این کیک رو درست کنم خیلی خیلی دنبال یک کیک ساده شکلاتی گشتم ولی متاسفانه نتونستم یک دستور خوب پیدا کنم. چند تا دستور رو با هم ترکیب کردم ولی نتیجه اش خوب نبود! برای بار بعدی که خواستم این کیک رو درست کنم بعد از قاطی کردن چند دستور به این نتیجه رسیدم اگه میخوام کیکم خوب شه باید به حس چشاییم بها بدم و همین شد که دیگه مایع کیک هامو قبل از قرار دان توی فر میچشم. رسپی این کیک بعد از کلی آزمون و خطا بدست اومده.
راستی این کیک با کیک شکلاتی موزی که آموزش دادم خیلی متفاوته. اون بافت خیس و نرمی داشت و این کیک بافت تقریبا سفت و از نظر مزه هم کاملا با هم فرق دارن.
آدرس اینستاگرام ما : cafechokolat1
مواد لازم :
آرد : 1 پیمانه الک شده
شکر : 2/3 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری سر پر
روغن : 1/2 پیمانه
کره آب شده : 50 گرم (معادل 1/3 پیمانه)
شیر : 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
شکلات به میزان لازم.
اول کره + روغن + شکر + تخم مرغ و وانیل رو حسابی با هم مخلوط میکنیم. (حدود 2 دقیقه با دور تند همزن یا 3 دقیقه همزن دستی میزنیم ) و بعد شیر رو اضافه میکنیم...
آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو رو هم با هم مخلوط میکنیم و به موادمون کم کم اضافه میکنیم . و داخل قالبمون رو که از قبل چرب کردیم و آرد باچیدیم میریزیم. و میزاریم توی فر با دمای 170 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزه.
بعد از پخت کیکمون آماده است(خلال دندون تمیز نشانه بختگی کیکه.) برای خوشمزه شدنش شکلاتمون رو رنده میکنیم و وقتی کیک رو برگردوندیم همونطوری داغ داغی شکلات رو روش میریزیم. خوب میبینید که سریع آب میشه. اگه حس میکنید نمیتونید داغ این کار رو انجام بدید میتونید بزارید سرد بشه کیک و بعد شکلات رو بریزید سرش و به مدت 30 ثانیه با درجه نهایت ماکرو ویو داغش کنید . میتونید گاناش درست کنید و روی کیک بریزید یا مثل من با کمی خامه میل کنید.
کیکتون آماده است. اینکه چقدر شکلات بریزید کاملا سلیقه ایه! و همینطور درصد تلخی شکلاتتون. من معمولا 75 تا 80 درصد تلخی رو انتخاب میکنم اونم با یک نوع شکلات خوشمزه و معروف. میتونید شکلات رو کلا حذف کنید و یا روش خامه بریزید. و یا با گاناش روکش کشیش کنید.
اگه هم دوست داشته باشید میتونید با مربای آلبالو و چایی داغ سروش کنید.
حالا گوشتونو بیارید جلو یک روش خوشگل یادتون بدم. ولی فقط بین من و شما بمونه ها!!!
من بعد از پخت کیک اون رو تکه تکه میکنم و با روشی که میگم مجدد یک کیک خوشگل اسمبل میکنم.
اول یک قالب سیلیکونی برمیدارم و داخلش شکلات آب شده میریزم. شکلات رو چطوری آب کنیم؟ بیا این پست رو بخون:
بعد دیواره های قالب رو دو سه بار شکلات میزنم و داخل یخچال میزارم تا سفت شه. دوباره و سه باره تا یک دیواره یکلفت داشته باشیم.
بعد لایه لایه از کیک و خامه فرم گرفته و مارمالاد و نوتلا و گردو میریزم تا انتها. و اخر کار یک لایه کیک و تمام. میزارم یخچال تا خودش رو بگیره و بعد با آرامش برمیگردونیم و برش و نوش جان.
دستور گاناش
دستور خامه فرم گرفته
شاید دوست داشته باشید این پست هارو هم ببینید:
دیدگاهها
---------------------
سلام. بله کیک سیاه مناسب هست.و بهتره کمتر توش شکر بزنید که تلخ بشه.
---------------------
سلام. نوش جونتون. مهم خوب شدنشه.
--------------
خواهش میکنم
-------------------
بله. چرا که نه!
درست کنم.میشه؟؟؟راهنمایی کنید
------------------------
سلام. میتونید بعد پخت وقتی ولرم هست یک عدد هات چاکلت رو با نصف پیمانه آب مخلوط کنید و دو قاشق سس شکلات بهش اضافه کنید و روی کیک پخته و خنک شده بریزید و اجازه بدید به خرد کیک بره.
--------------------
سلام. اگه بخوایید شکلات بریزید میره کف قالب و میسوزه. باید از کیک های سنگین و کره ای استفاده کنید و شکلات رو رو قرار بدید.
---------------------
سلام. بهتره این کارو نکنید. میتونید کره گیاهی استفاده کنید.
----------------------
سلام این قالب بزرگ هست و تقریبا دستور کیک های من کمتره. قالب بیست سانتی برای تمام دستور ها مناسب تره.
بازم من حضور ذهن ندارم میتونید مواد کیکی رو دو برابر کنید.
----------------------
طبقه ی وسط فر و دمای متوسط میزان زمان هم بستگی به دمای فر و قالب داره. حدود چهل تا یک ساعت. تا زمانی که بپزه.
---------------------
سلام. بله. نوش جان