کیک لبو +پخت لبو در ماکروفر

از اونجایی که دیدم چقدر لبوی بیچاره توسط همسر جان خریداری شده و از ترس اینکه نکنه بمونه خراب بشه. تصمیم گرفتم کیک لبو درست کنم. اما چون رسپی خوبی نداشتم و از اون کیک هایی بود که تا حالا درست نکرده بودم نشستم فکر کردم دیدم بهترین راهه درست کردنش اینه که دستور کیک هویج رو کمی دست کاری کنم. و الهی به امید تو جلو رفتم.

نتیجه کار خیلی خوب بود. اصلا فکر نمیکردم اینطوری بشه...

این کیک رو به لبو دوستان تقدیم میکنم. گفتم لبو دوستان چون عطر و مزه ی لبو کاملا محسوسه داخل کیک و اگه لبو دوست ندارید یا کم دوست دارید سریع از این کیک فاصله بگیرید و برید کیک کدو حلوایی رو درست کنید.چون اون یک کیک بی نظیره. 

مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد

شکر : 1 پیمانه +نصف پیمانه

آرد : 2 پیمانه 

روغن مایع : یک لیوان(۱ قاشق غذاخوری کمتر)

لبو ی ریز رنده شده :یک لیوان + یک چهارم لیوان ( فشرده نشده )

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

گردو یا کشمش : نصف پیمانه در صورت تمایل 

 من لیوانم دسته دار نبود! از این لیوان استوانه ای ها که کوچیکتر از دسته دارن

پیمانه ام ۱۵۰ میلی لیتری بود.

فر رو همیشه ۱۵ دقیقه زودتر از اینکه کیک رو توش بزارید گرم کنید.

اینم بگم لبوهای من خیلی شیرین بودند و همین میزان شکر براش کفایت میکرد. بهتره از لبوی خوش طعم استفاده کنید. چون همونطور که گفتم طعم لبو محسوسه.

اول لبو رو ریز رنده میکنیم. 

همه تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب میزنیم تا رنگ تخم مرغ ها عوض بشه. و کشدار بشه.بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم تا مخلوط بشن.

بعد مواد جامدمون که شامل آرد و بکینگ پودر و (در صورت تمایل پودر کاکائو)رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مایع مون اضافه میکنیم و مواظبیم گوله نشه!(بهتره آرد رو دوبار الک کنید و در حین الک کردن به مواد اضافه کنید.دیگه تکرار نمیکنم که نباید خیلی هم بخوره وگر نه پف کیک خراب میشه)

بعد لبو رو اضافه میکنیم. و اگه خواستیم گردو یا کشمش بریزیم حتما با مقداری آرد اونو مخلوط میکنیم و کمی از مایع داخل قالب میریزیم و گردو و کشمش رو وسط مایع میریزیم و دوباره باقی مایع کیک رو میریزیم.

 بعدم مواد رو توی قالب از قبل چرب و آرد پاچی شده میریزیم . قالب من حدود ۲۰ سانتی بود. و دیگه فکر کنم تکراریه که بگم که درجه فر باید متوسط و ۱۸۰ درجه باشه و مدت زمانم کمه کم ۳۰ دقیقه که بازم بستگی داره به زمان بیرون اومدن خلال دندون تمیز از کیک. زودتر از بیست دقیقه اول درب فر رو باز نکنید.

چقدر رنگش قشنگه نه؟ ولی حیف رنگش بعد از پخت از بین میره.

 حالا تو اون فاصله بقیه ی لبوهارو خرد کردم و روشو کمی شکر ریختم و نصف پیمانه آب و در ظرف رو خیلی محکم بستم چون توی ماکروفر سر ریز میشه. 

 به این میگن شکار لحظهحباب های جوش معلومه توش؟

من با درجه زیاد فر گذاشتم ۱۵ دقیقه پخت و توی اون فاصله یک بار زیر و روش کردم.

تنها نکته اش اینه که مواظب باشید خشک نشه و خیلی آبشو از دست نده.

به پای لبوی روی اجاق نمیرسه اما برای بی وقتی خوبه! 

 خوب کیکمونم که پخت. حالا اونو از فر درمیاریم و میزاریم کمی خنک بشه و بعد روی توری برش میگردونیم و میزاریم کامل سرد بشه. 

اینم از برش خوردش............

 نکته ها :

ـلبو حتما تازه و شیرین و بامزه باشه! بعضی لبوها مزه ی خاک میدن که خیلی بده برای کیک. از لبوی مونده حتی یک روز مونده هم استفاده نکنید. تازه و ریز و خوشمزه.

میتونید یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مواد بالا اضافه کنید. با آرد مخلوط و الک کنید. اما حواستون باشه تلخیش غالب نشه و در صورت تمایل یک قاشق شکر هم اضافه کنید.(پودر کاکائو خوشمزه میکندش)

 ـ اگه بخوایید از لبوی پخته استفاده کنید بهتره از دستور کیک کدو حلوایی استفاده کنید و دارچین رو حذف کرده و به جاش شیرینی کیک رو خودتون کم و زیاد کنید. (با توجه به اینکه لبو کم شیرین تر از کدو معمولا)

ـ میتونید نصف یک قاشق چایخوری از رنده پوست لیمو یا پرتقال برای معطر شدن مواد استفاده کنید.

ـ میتونید لبوهارو با رنده درشت رنده کنید اینطوری مشخص تر خواهند بود در کیک.

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 Zohre1372 1394-08-21 10:28
سلام.
ببخشیدیه سوال داشتم.اگه بخایم این کیکو درست کنیم به جای پیمانه که از سه چهارم پیمانه استاندارد استفاده میکنیم.به جای لیوان از چه نسبتی از پیمانه های استاندارد استفاده کنیم؟
---------------------------
دقیقا متوجه نشدم. ولی یک لیوان فرانسوی دسته دار معادل یک پیمانه کامله.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir