کیک هویج

کیک هویج از جمله کیک های نرم و دوست داشتنی و لذیذیه که اونو با انواغ مغزها درست میکنن. این کیکی که امروز دستورشو میزارم کیک هویج و گردو!

به جرات میتونم بگم یکی از بهترین رسپی هایی که برای کیک هویج وجود داره. چون بعد از کلی آزمون و خطا درستش کردم. و اینجا میزارم برای آیندگان!

مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد

شکر : 1 پیمانه + 1/4 پیمانه

آرد : 2 پیمانه 

روغن مایع : یک لیوان پر

هویج ریز رنده شده : 1/5 لیوان پر فشرده نشده

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

گردو : 1/2 پیمانه

دارچین : 1 قاشق مربا خوری

اول از همه تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب میزنیم تا رنگ تخم مرغ ها عوض بشه. و کشدار شن! 

بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم تا مخلوط بشن.

بعد مواد جامدمون که شامل آرد و بکینگ پودر و دارچینه رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مایمعمون اضافه میکنیم و مواظبیم گوله نشه!(بهتره آرد رو دوبار الک کنید)

و در آخر هویج و گردو رو اضافه میکنیم و یک هم مختصر میزنیم .

میریزیم توی قالبی که از قبل چربش کردیم و سطحشو آرد پاچیدیم! (آرده اضافی رو حتما با زدنه چند تا ضربه به قالب ازش جدا کنید.)

مواد برای 40 تا 60 دقیقه میره توی فر با درجه حرارت 170 . این زمان بستگی به قدرت فرتون داره. و میتونید بعد از 40 دقیقه با زدن خلال دندون امتحان کنید کیکتون پخته یا نه!(اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک پخته)

اگه دوست داشتید روی فرم به مدت 30 ثانیه روشن کنید. اما از کنارش جم نخوریدا!!!!!!!!! میسوزه.

بعد از سرد شدن مواد اونو از قالب در بیارید و حتما روی توری بزارید تا خنک بشه.

اگه رسیدید تزیین کنید . اگه مثل من اهالی خونه عجله داشتن که تستش کنن بی خیال تزیین بشید و بچشیدش!

اینم از بافت نرمش.......

نوش جان

دیدگاه‌ها  

0 #6 کتایون 1399-11-06 17:59
سلام.کیک هویج رو درست کردم.عالی شد.ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار دیگران هم قرار میدید.
--------------------
سلام گلم. نوش جان
نقل قول کردن
0 #5 الهه عمارتی 1397-11-05 20:14
سلام،ممنون میشم بفرمایین این مقدار رسپی کیک تو چه قالب و برای چندنفر خوبه؟
--------------------
سلام. یک قالب 25 سانتی. برای عصرانه 6 مفر حداقل.
نقل قول کردن
0 #4 راشل 1395-04-19 12:01
سلام ممنون از دستورات عالیتون فقط تو دستور کیک هویج شما ی سری موادو به لیوان گفتین یه سری رو به پیمانه بلاخره باید از لیوان استفاده کنیم یا پیمونه؟؟؟؟
------------------
پیمانه و لیوان استاندارد فرانسوی یک اندازه هستن با هم.
نقل قول کردن
0 #3 Zohre1372 1394-08-24 07:18
سلام و خسته نباشید
ببخشید مقدار هویج یک پنجم لیوان هست یا یکونیم لیوان؟
--------------------
سلام. ممنونم.
یک و نیم لیوان
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1394-08-09 09:36
شکلات خانوم من بارها کیک هویج درست کردم ولی این کیک هویج شما هم فوق العاده خوب بود. چند تاییش را هم کاپ کیک کردم اونم خوب بود. ممنون
------------------------
سلام. نوش جون. تمام خستگی هام از تنم درومد.
نقل قول کردن
0 #1 نسترن. م 1394-08-09 06:24
شکلات عزیز و هنرمند من خیلی براتون پیام میذارم ولی نمیدونم چه اشکالی وجود داره که فکر کنم به شما نمیرسه. درهر حال یه بار دیگه بهتون پیام میدم و اون اینکه کیک هویجت عااااالی بود. من انواع مختلفی از کیک هویجو درست کردم ولی این یکی عالی تر از بقیه بود چند تایی هم کاپ کیک با همین مواد پختم. اونها هم عالی شدن پف خیلی خوب نرم پوک وخوشمزه. ممنون شکلات جان.
در ضمن تصویر اپنیتی بسیار سخت است یه کاری بکن لطفا
--------------------------
سلام. اتفاقا این روزها خیلی از نظرات شما رو میخونم. و واقعا لذت میبرم. کلا با تبادل افکار شدیدا موافقم.
تصویر امنیتی رو در طراحی جدید سایت عوض میکنم و احتمالا سوال جمع راحتی میزارم جاش. باید فرصت کنم.
نوش جون کیک خوری
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir