کیک هویج

به جرات میتونم بگم یکی از بهترین رسپی هایی که برای کیک هویج وجود داره. چون بعد از کلی آزمون و خطا درستش کردم. و اینجا میزارم برای آیندگان!
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 1 پیمانه + 1/4 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
روغن مایع : یک لیوان پر
هویج ریز رنده شده : 1/5 لیوان پر فشرده نشده
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
گردو : 1/2 پیمانه
دارچین : 1 قاشق مربا خوری
اول از همه تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب میزنیم تا رنگ تخم مرغ ها عوض بشه. و کشدار شن!
بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم تا مخلوط بشن.
بعد مواد جامدمون که شامل آرد و بکینگ پودر و دارچینه رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مایمعمون اضافه میکنیم و مواظبیم گوله نشه!(بهتره آرد رو دوبار الک کنید)
و در آخر هویج و گردو رو اضافه میکنیم و یک هم مختصر میزنیم .
میریزیم توی قالبی که از قبل چربش کردیم و سطحشو آرد پاچیدیم! (آرده اضافی رو حتما با زدنه چند تا ضربه به قالب ازش جدا کنید.)
مواد برای 40 تا 60 دقیقه میره توی فر با درجه حرارت 170 . این زمان بستگی به قدرت فرتون داره. و میتونید بعد از 40 دقیقه با زدن خلال دندون امتحان کنید کیکتون پخته یا نه!(اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک پخته)
اگه دوست داشتید روی فرم به مدت 30 ثانیه روشن کنید. اما از کنارش جم نخوریدا!!!!!!!!! میسوزه.
بعد از سرد شدن مواد اونو از قالب در بیارید و حتما روی توری بزارید تا خنک بشه.
اگه رسیدید تزیین کنید . اگه مثل من اهالی خونه عجله داشتن که تستش کنن بی خیال تزیین بشید و بچشیدش!
اینم از بافت نرمش.......
نوش جان
دیدگاهها
--------------------
سلام گلم. نوش جان
--------------------
سلام. یک قالب 25 سانتی. برای عصرانه 6 مفر حداقل.
------------------
پیمانه و لیوان استاندارد فرانسوی یک اندازه هستن با هم.
ببخشید مقدار هویج یک پنجم لیوان هست یا یکونیم لیوان؟
--------------------
سلام. ممنونم.
یک و نیم لیوان
------------------------
سلام. نوش جون. تمام خستگی هام از تنم درومد.
در ضمن تصویر اپنیتی بسیار سخت است یه کاری بکن لطفا
--------------------------
سلام. اتفاقا این روزها خیلی از نظرات شما رو میخونم. و واقعا لذت میبرم. کلا با تبادل افکار شدیدا موافقم.
تصویر امنیتی رو در طراحی جدید سایت عوض میکنم و احتمالا سوال جمع راحتی میزارم جاش. باید فرصت کنم.
نوش جون کیک خوری