کیک یخچالی 2 (کیک یخچالی سفید)
کیک یخچالی که در گذشته داشتیم کاکائویی بود . و تقریبا شبیه پان اسپانیایی شکلاتی بودیش. این مدل کیک یخچالی با کرم پاتیسیر که تو پست قبل گذاشتمش و میشه از کرم کاسترد هم به جاش استفاده کرد.
مواد لازم :
بیسکویت پتی بور کاکائوی یا وانیلی بسته به سلیقتون دو بسته من کاکائویی استفاده کردم
کرم پاتیسیر یا کرم کسترد
موز در صورت تمایل
دقیقا مثل کیک یخچالی کاکائویی عمل میکنیم و یک لایه بیسکویت میزارم و یک لایه کرم سرد شده (اگه کرم داغ باشه بیسکویت خیلی خیس و بد مزه میشه) و بین لایه ها یک لایه ی موزی بزارید. یا روی لایه ها. یعنی کلا یک لایه موزی هم داشته باشیم.اگه دوست داشتید.
من برای رویه هم از مخلوط شکلات و کرم پاتیسیر استفاده کردم.
اگه نخوایید از دو تا کرم بالا استفاده کنید میتونید لایه ی میانی رو با دستور زیر درست کنید :
مواد لازم :(من خودم تا حالا این مدلی درست نکردم)
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک پیمانه
شیر دو پیمانه
بیسکویت به مقدار لازم
موز در صورت تمایل
اول نصف شیر رو با آرد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
نصف دیگه شیر رو با نشاسته باز میکنیم.
مخلوط آردی + مخلوط نشاسته ای + شکر رو روی حرارت میزاریم تا مثل فرنی بشه. اگه دوست داشته باشید اسانس داشته باشه میتونید در آخر موقع خاموش کردن بهش اضافه کنید.
وقتی مثل فرنی شد آماده است. میزاریم سرد بشه و بعد لایه لایه با بیسکویت میچینیمش. یک لایه کرم و یک لایه بیسکویت و تا آخر. میتونید ما بین لایه ها یک لایه موزی داشته باشید.
این دستور رو از به خانه بر میگردیم یاد گرفتم.(اینم گفتم که به کپی رایت احترام گذاشته باشم(بابا احترام
خانوم))
خوب در نهایت من یک موضوع رو تکرار کنم. شیرینی و مزه کاملا به ذائقه افراد بستگی داره. از درست کردن تست های جدید نترسید . ولی بدونید ممکنه خیلی مزه ها از نظر من خوب باشه و از نظر بقیه بد! پس همیشه دسرها رو بچشید! شیرینی و تلخیشونو!
اگه شیرینیش کم باشه با شکر و عسل و یا کارامل میتونید شیرینش کنید و اگه شیرینیش زیاد بود شکلات تلخ یا پودر کاکائو و یا درست کردن یک مخلوط کم شیرین و قاطی کردن با این مواد و یا متناسب با دستور استفاده از خامه ی شیرین نشده در آخر کار و .....
پس راه های زیادی داریم تا به طعم دلخواهمون برسیم. علاوه بر ذائقه کیفیت مواد اولیه هم خیلی مهمه. مثلا آرد خودش هزار جور مزه داره. همه آرد هستند اما یکی مرطوبتره و یکی خشکتر و یا یکی طعم شیرین داره.یکی بد بو و یکی بوی شیرینی میده و ....
هم با تکرار دستتون میاد.ممنونم که نسبت به دستور ها پیگیر هستید و همشون رو امتحان میکنید.
در رابطه با پودر کاکائو که مجدد سوال شده بود باید بگم من شخصا از هرشیز استفاده میکنم. ولی اگه پیدا نکردید میتونید از انواع ایرانی که کیفیت اونها یک پنجم هرشیزه استفاده کنید . مارک فرمند باز بهتر از بقیه است. مارک نستله هم بد نیست.
میتونید از قهوه فروشی ها هم انواع باز اونو تهیه کنید. ولی شرط کنید که خوب باشه
یک روش تنبلونگی!!!!!
میتونید از دسر وانیلی دکتر اوکتر یا انواع دسرهای وانیلی یا کارملی موجود در بازار یا حتی شکلاتیشون استفاده کنید. این روش حسن دومشم اینه که از نظر مزه خوب از آب درمیاد. دسر رو با توجه به دستور روی جعبه درست کنید و وقتی کمی سرد شد مابین بیسکویت ها بریزید. . یادتون باشه مقدار شیر دسر رو کمی کمتر از مقدار ذکر شده بریزید.
دیدگاهها
-----------------
سلام.چشم
--------------------
سلام مشکل از سایت آپلود و فیلتر هایی که ایجاد میکنن هست.
--------------------
سلام. یک سری از عکس ها پریده متاسفانه
باتشکر مینا
---------------------
سلام. حتما. اتفاقا توی برنامه ام بود. ولی صبر کرده بودم برای ماه رمضون یا محرم. به زودی انشالله.