کیک یخچالی 2 (کیک یخچالی سفید)

کیک یخچالی که در گذشته داشتیم کاکائویی بود . و تقریبا شبیه پان اسپانیایی شکلاتی بودیش. این مدل کیک یخچالی با کرم پاتیسیر که تو پست قبل گذاشتمش و میشه از کرم کاسترد هم به جاش استفاده کرد.

مواد لازم :

بیسکویت پتی بور کاکائوی یا وانیلی بسته به سلیقتون دو بسته من کاکائویی استفاده کردم

کرم پاتیسیر یا کرم کسترد 

موز در صورت تمایل
 

دقیقا مثل کیک یخچالی کاکائویی عمل میکنیم و یک لایه بیسکویت میزارم و یک لایه کرم سرد شده (اگه کرم داغ باشه بیسکویت خیلی خیس و بد مزه میشه) و بین لایه ها یک لایه ی موزی بزارید. یا روی لایه ها. یعنی کلا یک لایه موزی هم داشته باشیم.اگه دوست داشتید.

من برای رویه هم از مخلوط شکلات و کرم پاتیسیر استفاده کردم. 

اگه نخوایید از دو تا کرم بالا استفاده کنید میتونید لایه ی میانی رو با دستور زیر درست کنید :

مواد لازم :(من خودم تا حالا این مدلی درست نکردم)

آرد ۲ قاشق غذاخوری

نشاسته ۲ قاشق غذاخوری

شکر یک پیمانه

شیر دو پیمانه

بیسکویت به مقدار لازم

موز در صورت تمایل  

اول نصف شیر رو با آرد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

نصف دیگه شیر رو با نشاسته باز میکنیم.

مخلوط آردی + مخلوط نشاسته ای + شکر رو روی حرارت میزاریم تا مثل فرنی بشه. اگه دوست داشته باشید اسانس داشته باشه میتونید در آخر موقع خاموش کردن بهش اضافه کنید.

وقتی مثل فرنی شد آماده است. میزاریم سرد بشه و بعد لایه لایه با بیسکویت میچینیمش. یک لایه کرم و یک لایه بیسکویت و تا آخر. میتونید ما بین لایه ها یک لایه موزی داشته باشید.

این دستور رو از به خانه بر میگردیم یاد گرفتم.(اینم گفتم که به کپی رایت احترام گذاشته باشم(بابا احترامخانوم))

 خوب در نهایت من یک موضوع رو تکرار کنم. شیرینی و مزه کاملا به ذائقه افراد بستگی داره. از درست کردن تست های جدید نترسید . ولی بدونید ممکنه خیلی مزه ها از نظر من خوب باشه و از نظر بقیه بد! پس همیشه دسرها رو بچشید! شیرینی و تلخیشونو!

اگه شیرینیش کم باشه با شکر و عسل و یا کارامل میتونید شیرینش کنید و اگه شیرینیش زیاد بود شکلات تلخ یا پودر کاکائو و یا درست کردن یک مخلوط کم شیرین و قاطی کردن با این مواد و یا متناسب با دستور استفاده از خامه ی شیرین نشده در آخر کار و .....

پس راه های زیادی داریم تا به طعم دلخواهمون برسیم. علاوه بر ذائقه کیفیت مواد اولیه هم خیلی مهمه. مثلا آرد خودش هزار جور مزه داره. همه آرد هستند اما یکی مرطوبتره و یکی خشکتر و یا یکی طعم شیرین داره.یکی بد بو و یکی بوی شیرینی میده و ....

هم با تکرار دستتون میاد.ممنونم که نسبت به دستور ها پیگیر هستید و همشون رو امتحان میکنید.

در رابطه با پودر کاکائو که مجدد سوال شده بود باید بگم من شخصا از هرشیز استفاده میکنم. ولی اگه پیدا نکردید میتونید از انواع ایرانی که کیفیت اونها یک پنجم هرشیزه استفاده کنید . مارک فرمند باز بهتر از بقیه است. مارک نستله هم بد نیست.

میتونید از قهوه فروشی ها هم انواع باز اونو تهیه کنید. ولی شرط کنید که خوب باشه

یک روش تنبلونگی!!!!! 

میتونید از دسر وانیلی دکتر اوکتر یا انواع دسرهای وانیلی یا کارملی موجود در بازار یا حتی شکلاتیشون استفاده کنید. این روش حسن دومشم اینه که از نظر مزه خوب از آب درمیاد. دسر رو با توجه به دستور روی جعبه درست کنید و وقتی کمی سرد شد مابین بیسکویت ها بریزید. . یادتون باشه مقدار شیر دسر رو کمی کمتر از مقدار ذکر شده بریزید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #4 یاسمن دهقان 1398-01-27 07:07
با سلام. در صورت امکان تصاویر را مجدد بگذارید. با تشکر
-----------------
سلام.چشم
نقل قول کردن
0 #3 یاسمن دهقان 1398-01-26 06:05
با سلام و وقت به خیر. چرا عکس های کیک از صفحه 5 به بعد باز نمیشه. دستورات دیگه هم همین مشکل را دارند.
--------------------
سلام مشکل از سایت آپلود و فیلتر هایی که ایجاد میکنن هست.
نقل قول کردن
0 #2 علی کوچولو 1396-07-01 13:10
سلام .چرا تصویرهاش نمیاد
--------------------
سلام. یک سری از عکس ها پریده متاسفانه
نقل قول کردن
0 #1 مینا 1393-07-26 10:26
سلام عزیزم واقعا دستت دردنکنه من این کیک رو درست کردم خیلی خوشمزه شد یه خواهشی ازتون داشتم دستور باقلوا وزولبیا بامیه رو هم بدید خیلی خیلی ازتون ممنونم امیدوارم همیشه موفق وپیروز باشید
باتشکر مینا
---------------------
سلام. حتما. اتفاقا توی برنامه ام بود. ولی صبر کرده بودم برای ماه رمضون یا محرم. به زودی انشالله.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir