کیک موزی شکلاتی

سلام. دوست داشتم اولین پست کافه شکلات رو با یک کیک شکلاتی فوق العاده خوشمزه شروع کنم. این کیک بافت نرمی داره و از اون دسته کیک های پر طرفداره.

خیلی راحتم درست میشه و قلق خاصی نداره.

آدرس اینستاگرام ما : cafechokolat1 

 

خوب اول از همه مواد لازم:

آرد : 1 پیمانه و 3/4 پیمانه

شکر : 2 پیمانه

پودر کاکائو : 3/4 پیمانه

پوره ی موز : 1 پیمانه

شیر : 1 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

روغن : 1/2 پیمانه

آب ولرم : 1/2 پیمانه

بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

وانیل : نوک قاشق چای خوری

نمک : 1/2 قاشق چایخوری

مرحله ی اول : مواد جامدمون که شامل آرد ، کاکائو ، شکر ، بکینگ پودر ، نمک  هست رو با هم مخلوط میکنیم.

مرحله ی دوم : تخم مرغ ها ، شیر ، آب ، روغن ، وانیل و پوره ی موز رو با هم مخلوط میکنیم. من تو مخلوط کن ریختم. اما میشه دستی هم مواد رو مخلوط کرد. فقط میخواییم یکنواخت بشه .(نیازی به پف کردن یا سفت شدن یا تغییر رنگ نیست)

مرحله سوم: مواد جامد رو کم کم به مایعمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گوله نشه مخلوط و مایع به دست اومده رو که خیلی ام سفت نیست رو داخل ظرف میریزیم. ظرف من 20*30 بود که فکر میکنم مناسبه.(من کف ظرف رو دست و دلبازانه چرب کردم)

ظرف رو داخل فر در دمای 180 درجه که از قبل گرم کردیم میزاریم. و بین 30 تا 45 دقیقه بهش زمان پخت میدیم. (به روش خلال دندون میتونیم ببینیم داخلش پخته یا نه!)وقتی پخت کمتر از یک دقیقه روی فر روشن میکنیم تا روشم رنگ بگیره.

کیک رو از فر خارج کرده و میزاریم سرد بشه و بد میبریم.

نکته :

مواد رو دقیق اضافه کنید! این کیک کمی حساسه!

با این مواد و قالب 20*30 حدودا 12 برش به اندازه ی برش های من خواهید داشت.

میتونید روی کیک رو با موز و خامه ، پودر قند یا روکش گاناش که بعدا آموزش میدم تزیین کنید.

نوش جان

 

دیدگاه‌ها  

+1 #21 paria 1399-07-26 07:13
:D من زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا
-----------------
سلیقه ای هست
نقل قول کردن
-1 #20 محمودی 1398-08-10 16:00
سلام دوست عزیز
ببخشید میخواستم بدونم این کیک رو میشه از وسط برش داد تا بینش گاناش زد. درواقع منظورم اینه ک پایه کيک تولد میشه؟
چ سایز قالب گرد مناسبه؟
اگه روز قبل بپزم و بزارم یخچال و فرداش کرمش رو بزنم و تزئین کنم سفت و بد نمیشه؟
خیلی ممنونم
چقد سوال کردم :oops: :oops: :-* :-)
------------------
سلام میشه ولی بهتره در چند تا قالب بریزید تا موقع برش دادن خرد نشه. از طرفی بهتره برای کیک های شکلاتی از کیک موکا استفاده کنید که دستورش داخل سایت هست.
هر کیکی رو میتونید یک روز جلوتر درست کنید و سلفون بپیچید و داخل یخچال نگه داری کنید و فرداش خامه کشی کنید.
به طور کلی کیک هایی که میوه داخلشون دارن توانایی استحکامی کمتری دارند.
نقل قول کردن
0 #19 fateme rajabi 1396-05-18 13:14
کیک خیلی خوشمزه ای شد ولی بجای دو قاشق پکینگ پودر یک قاشق ریختم که بعد از پخت کیک یادم اومد و یکم خرابش کردم
-----------------------
سلام. نوش جان
بله خیلی اثر داره
نقل قول کردن
0 #18 fateme rajabi 1396-05-18 09:27
چقد کیک شکلاتی موندم کدومو درست کنم تصمیم گرفتم هر دفعه یکدومو بپزم
----------------------
خیس و نسکافه شکلاتی و شکلاتی کافی شاپی رو حتما متحان کنید.
نقل قول کردن
-1 #17 nadia12 1395-08-15 10:07
سلام من کیک موزو شکلات رو درست کردم چون شیر نداشتم به جاش ماست ریختم حالا اصلا خوب نپخته به هم ربط داره؟
------------------
سلام. بله صد در صد.
نقل قول کردن
+1 #16 مریم بانو 1395-06-07 17:54
سلام عزیز
برای باز شدن عکس های بعضی از مطالب نمی شه کاری بکنی؟ از جمله عکس های همین پست. به نظر می رسه بعضی از پست ها که قدیمی ترند این مشکل رو دارند :sigh:
----------------------
سلام. مشکل از سایت آپلود بوده که باید فرصت کنم مجدد عکس بزارم.
نقل قول کردن
+2 #15 Melondi 1395-04-02 11:53
سلام كيك من اونقدر كه لازمه پف نكرد ميشه لطف كنيد علتشو بگيد چي ميتونه باشه!؟
-------------------
سلام.
حرارت متناوب فر.
خراب بودن و فساد بکینگ گودر
بزرگ بودن قالب
نقل قول کردن
+2 #14 س 1395-03-16 11:10
سلام من درست کردم عالییییییییییی شدواقعاممنون
-----------------
سلام. نوش جونتون.
نقل قول کردن
+1 #13 س 1395-03-16 11:09
سلام ممنون دستورات عالیین من درست کردم میخواستم اگه میشه دستور ساده ازرولت که خوب دربیاد باچندتا کرم جایگزین خامه قنادی برام بگین واقعا ممنون ازدستورات
--------------------
سلام.چشم انشالله به زودی.
نقل قول کردن
0 #12 nelahe 1395-02-25 11:41
سلام عزیزم عکس هاش نمی یاد :cry: :cry: :cry: :cry:
----------------
سلام. چرا خوب؟! cry: :cry: :cry:
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir