کیک موزی شکلاتی
سلام. دوست داشتم اولین پست کافه شکلات رو با یک کیک شکلاتی فوق العاده خوشمزه شروع کنم. این کیک بافت نرمی داره و از اون دسته کیک های پر طرفداره.
خیلی راحتم درست میشه و قلق خاصی نداره.
آدرس اینستاگرام ما : cafechokolat1
خوب اول از همه مواد لازم:
آرد : 1 پیمانه و 3/4 پیمانه
شکر : 2 پیمانه
پودر کاکائو : 3/4 پیمانه
پوره ی موز : 1 پیمانه
شیر : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
روغن : 1/2 پیمانه
آب ولرم : 1/2 پیمانه
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
وانیل : نوک قاشق چای خوری
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
مرحله ی اول : مواد جامدمون که شامل آرد ، کاکائو ، شکر ، بکینگ پودر ، نمک هست رو با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ی دوم : تخم مرغ ها ، شیر ، آب ، روغن ، وانیل و پوره ی موز رو با هم مخلوط میکنیم. من تو مخلوط کن ریختم. اما میشه دستی هم مواد رو مخلوط کرد. فقط میخواییم یکنواخت بشه .(نیازی به پف کردن یا سفت شدن یا تغییر رنگ نیست)
مرحله سوم: مواد جامد رو کم کم به مایعمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گوله نشه مخلوط و مایع به دست اومده رو که خیلی ام سفت نیست رو داخل ظرف میریزیم. ظرف من 20*30 بود که فکر میکنم مناسبه.(من کف ظرف رو دست و دلبازانه چرب کردم)
ظرف رو داخل فر در دمای 180 درجه که از قبل گرم کردیم میزاریم. و بین 30 تا 45 دقیقه بهش زمان پخت میدیم. (به روش خلال دندون میتونیم ببینیم داخلش پخته یا نه!)وقتی پخت کمتر از یک دقیقه روی فر روشن میکنیم تا روشم رنگ بگیره.
کیک رو از فر خارج کرده و میزاریم سرد بشه و بد میبریم.
نکته :
مواد رو دقیق اضافه کنید! این کیک کمی حساسه!
با این مواد و قالب 20*30 حدودا 12 برش به اندازه ی برش های من خواهید داشت.
میتونید روی کیک رو با موز و خامه ، پودر قند یا روکش گاناش که بعدا آموزش میدم تزیین کنید.
نوش جان
دیدگاهها
-----------------
سلیقه ای هست
ببخشید میخواستم بدونم این کیک رو میشه از وسط برش داد تا بینش گاناش زد. درواقع منظورم اینه ک پایه کيک تولد میشه؟
چ سایز قالب گرد مناسبه؟
اگه روز قبل بپزم و بزارم یخچال و فرداش کرمش رو بزنم و تزئین کنم سفت و بد نمیشه؟
خیلی ممنونم
چقد سوال کردم
------------------
سلام میشه ولی بهتره در چند تا قالب بریزید تا موقع برش دادن خرد نشه. از طرفی بهتره برای کیک های شکلاتی از کیک موکا استفاده کنید که دستورش داخل سایت هست.
هر کیکی رو میتونید یک روز جلوتر درست کنید و سلفون بپیچید و داخل یخچال نگه داری کنید و فرداش خامه کشی کنید.
به طور کلی کیک هایی که میوه داخلشون دارن توانایی استحکامی کمتری دارند.
-----------------------
سلام. نوش جان
بله خیلی اثر داره
----------------------
خیس و نسکافه شکلاتی و شکلاتی کافی شاپی رو حتما متحان کنید.
------------------
سلام. بله صد در صد.
برای باز شدن عکس های بعضی از مطالب نمی شه کاری بکنی؟ از جمله عکس های همین پست. به نظر می رسه بعضی از پست ها که قدیمی ترند این مشکل رو دارند
----------------------
سلام. مشکل از سایت آپلود بوده که باید فرصت کنم مجدد عکس بزارم.
-------------------
سلام.
حرارت متناوب فر.
خراب بودن و فساد بکینگ گودر
بزرگ بودن قالب
-----------------
سلام. نوش جونتون.
--------------------
سلام.چشم انشالله به زودی.
----------------
سلام. چرا خوب؟! cry: