کیک کدو حلوایی

ازکیک هویج که یادتونه؟ از دوست و آشنا شنیدم که مورد استقبال قرار گرفت. امروز میخوام دستور یک کیک ناب تر و ترد تر و خوشمزه تر  از اون رو بگم.

این شما و اینم کیک کدو تنبل ! این کیک اصلا اصلا طعم کدو نمیده. هر کی خورده محال بوده که بتونه حدس بزنه کیک چی خورده. خوشمزه است و بافت ترد و نرمی داره. مشتریش میشید!برای یلدایی که در پیش داریم این کیک واقعا چیز مناسبیه.

 

مواد لازم :

آرد : ۲ پیمانه

شکر : یک و نیم پیمانه

پوره چکیده کدو حلوایی : یک پیمانه

تخم مرغ : ۴ عدد

روغن مایع : یک پیمانه

کشمش : سه چهارم پیمانه

گردو (اختیاری) : یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری

دارچین : ۱ قاشق مربا خوری (اگه به دارچین علاقه زیادی دارید تا دو قاشقم جا داره بریزید)

نمک : نوک قاشق مرباخوری

وانیل : نوک قاشق مرباخوری

اول تکرار کنم :

هیچ وقت برای پیمانه زدن جامدات مثل آرد پیمانه رو توی ظرف و آرد فرو نکنید. با قاشق پیمانه رو پر کنید و یک تکون کوچیک بدید و روشو با چاقو صاف کنید.

خوب بریم سراغ کیک.

قبلش روش پوره کردنه خودم رو بگم ...

من اول کدوهارو خرد کردم و بعد پوستشو کندم و اون قسمت تخمهاشو هم بریدم و ریختم دور. فیله ی کدو رو با دو تا سه لیوان آب که این میزان بستگی به اندازه کدوتون داره گذاشتم پخت. چون اندازه کدوهامو ریز کرده بودم زود پخت و خمیری شد. ولی نکته مهم! برای کیک های نظیر کدو یا خرمالو یا هر کیکی که توش میوه میره باید خیلی مراقب اندازه مایعاتمون باشیم! زیاد نشه.

خوب بعد که کدوهام پوره شد انقدر اونو هم زدم تا یک نواخت شد و آبش تموم شد. تقریبا ۹۰ درصد آب اون تموم شد.

بعد زیر شعله رو خاموش کردم گذاشتم ۳ ساعت بمونه و خوب سرد بشه و تو اون فاصله آبی که از پوره خارج میشد رو دور میریختم.(تو عکس معلومه چی بدست اومده)

باقی کدوهارم توی این لیوان ها ریختم و گذاشتم توی فریزر تا بعدا از اونها استفاده کنم. هر لیوان حاوی یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم پوره کدو حلوایی. 

حالا بریم سراغ کیک...

فر رو ۱۵ دقیقه زودتر از پخت با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید!

اگه از قالب فلزی استفاده میکنید کفشو کمی چرب کنید و آرد بپاچید و آرد اضافه رو ازش با چند ضربه بگیرید! دیواره هاشو چرب نکنید جلوی پف رو میگیره.

بهتره قالب این کیک وسطش خالی باشه تا کیک خوب بپزه.

آرد + بکینگ پودر + نمک + دارچین رو با هم مخلوط میکنیم و دو بار الک میکنیم.(فقط یک قاشق چایخوری آرد رو نگه دارید)

تخم مرغ هارو با همزن خوب میزنیم. ۲ تا ۵ دقیقه بستگی به سرعت و قدرت همزنتون داره. باید کمی سفت و کرمی بشن. بعد وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنم. و بازم ۱ تا ۳ دقیقه هم میزنیم تا حسابی کشدار و کرم بشه.

بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم و در نهایت کدو رو اضافه میکنیم و دیگه خیلی نباید هم بخوره.

حالا وسط آرد رو باز میکنیم و مایع رو میریزیم وسط و با لیسک یا قاشق خیلی کم هم میزنیم. فقط در حد اینکه آرد با مواد قاطی بشه. زیاد هم بخوری پفش میخوابه.

خوب حالا گردو رو اضافه کنید اگه دوست داشتید گردو داشته باشه. (من نریختم)

حالا یک روش برای کشمش! دیدید وقتی کیک میپزیم کشمش میره زیر؟ بعد یک ناحیه پر از کشمش سوخته ته ظرف ایجاد میشه؟ چی کنیم تا کشمش قاطی بمونه؟ این راه حل رو از من داشته باشید.

اول یک لایه از مایع کیکتون بریزید کف قالب ...

بعد کشمش رو با اون یک قاشق آرد مخلوط کنید و بریزید توی بقیه ی مایعتون و کمی هم بزنید تا مخلوط بشن.

حالا بقیه ی مایع رو که کشمش داره بریزید توی قالب...

خوب قالب میره طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده به مدت بین ۲۰ تا ۴۰ دقیقه بستگی به قالب و درجه فر داره. زودتر از ۲۰ دقیقه به هیچ وجه باز نکنید در فر رو. بعدم تا وقتی از بیرون حس نکردید پخته سعی کنید درو باز نکنید. وقتی خلال دندون تمیز ازش بیرون اومد کیک آماده است. و در صورت گریل رو بزنید. از کنارش جم نخوردا! میسوزه.

بعد از پخت بزارید کامل سرد بشه و بعد از قالب خارجش کنید و بزارید روی توری تا  ۱ ساعت هوا بخوره... بعدش دیگه اگه چیزی از کیک مونده بود میتونید بخوریدش

نگاه .... کشمشهای من ته نرفتن! و پراکنده موندن!

میتونید این کیک رو با سس پنیری درست کنید که من به علت بالا بودن شکر اون سس درستش نکردم. انشالله در آینده آموزش میدم. اینم برش خوردش.........

 اگه من به کیک هویج نمره ۱۴ بدم و به کیک خرمالو نمره ۱۶ به این کیک نمره ۱۷ میدم. من خیلی مشکل پسندما!!

اگه درستش کردید خوشحال میشم نظرتونو راجبش بدونم........

اینم آموزش یلدایی.

 

دیدگاه‌ها  

0 #2 آرزو گله 1398-08-15 15:31
:D خیلی خوب بود مرسیییییییییییییییییی :P :P :P :P
-----------------
سلام عزیزم. خواهش میکنم.
نقل قول کردن
0 #1 عشق اشپزی 1394-07-24 12:52
کافه جون دو روز پیش این کیک درست کردم خیلی خوب شد مامانم خیلی دوست داشت خیلی بافت نرمی داره مرسییییی
--------------------
سلام. نوش جونتون. پس باید برای مامان خانوم بیشتر درست کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir