کیک پرتقالی

خوب امروز که اومدم دستور بزارم دیدم چقدر دستور کیک دارم که هنوز اینجا نزاشتمش. بین کیک لبو و پرتقالی ده بیست سی چهل کردم قسمت کیک پرتقالی شد بیاد اینجا.

علت اینکه چرا من این همه کیک میپزم هم فقط یک مورده! آقای همسر! اولا که از اونجایی که یکی از خصلتهایی که من عاشقشم و همسر داره (یکی از هزاران خصلت خوبش)اینه که همیشه توی خونه پره از میوه ی تازه است و من برای اینکه این میوه ها خراب نشن باید انواع اقسام بلاهارو سرشون در بیارم. (مثلا به همسرم میگم برو ۳ ۴ تا پرتقال بخر و بعد ایشون با ۵ ۶ کیلو پرتقال+ لیمو + سیب+ موز و ..... کلی دم و تشکیلات میاد خونه. خوب حیفه اگه بمونن و خراب بشه)

دوما! اینکه در زمینه کیک پزی شدیدا مورد تشویق ایشون قرار میگیرم و این تشویق به من انرژی میده که برای هر روز حوس درست کردن یک کیک تازه به سرم بزنه. تا هی تشویق بشم.

مواد لازم:

آب پرتقال شیرین : یک پيمانه
آرد : دو پيمانه
تخم مرغ : دو عدد
روغن مايع : یک سوم پيمانه
شكر : یک پيمانه
بكينگ پودر : یک قاشق مرباخوري
رنده پوست پرتقال شیرین یک قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

 پیمانه من ۱۵۰ میلی لیتریه

اول آب پرتقال شیرینمون رو میگیریم. توجه کنید این کیک شیرینیش کمه و اگه پرتقالتون ترشه حتما باید بهش شکر اضافه کنید. و پالپ هاشو با عبور دادن از صافی ازش جدا میکنیم.

اگه پرتقال تازه در دست رس نیست میشه با آبمیوه ی سن ایچ هم درستش کرد ولی پالپهاشو بگیرید. ولی خوب کل عطر و بوش به تازگی پرتقالهاست.

 فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم و میزاریم داغ بشه(همیشه ۱۵ دقیقه زودتر )

قالب ۱۵ تا ۱۸ سانتی (یعنی از ۱۵ سانت کمتر نباشه سایز قالبتون و از ۱۸ بیشتر چون مایعمون کمه و قالب بزرگتر از ۱۸ خمیرش میکنه!) رو چرب میکنیم و آرد میپاچیم و میزاریمش کنار.

بعد طبق معمول تموم کیکها تخم مرغها را با وانیل و شكر هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشن... 

 وبعد  آب پرتقال و روغن مايع را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا حسابی مخلوط بشن

حالا رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنیم و وقتی مخلوط شد مخلوط  آرد و بكينگ پودر رو که ۳ بار باهم الک کردیم رو آروم آروم اضافه میکنیم و از اینجا به بعد خیلی هم نمیزنیم چون پف کیک خراب میشه.

 مواد رو داخل قالب میریزیم و میزاریم توی فر تا زمانی که اگه امتحان کردیم و خلال دندون زدیم تو کیک تمیز در بیاد. برای من ۴۰ دقیقه زمان برد.این زمان بستگی به درجه فر داره. زودتر از ۲۰ دقیقه به هیچ وجه در فر رو باز نکنید که پف کیک میخوابه. اگه دوست داشتید گریل رو برای چند ثانیه بزنید تا روی کیک طلایی بشه.

اینم از بافت نرمش....

بفرمایید کیک رایحه هاااااا........... 


 

دیدگاه‌ها  

0 #6 مهمان 1394-10-02 09:24
سلام دوست عزیز
اگه بخوام از پیمانه استاندارد استفاده کنم باید بقیه مواد هم زیاد کنم؟
برای یکی از کیک هایی که آموزش دادید و ماست داره میشه از ماست سون استفاده کرد؟
---------------------
سلام قاعدتا بله. کاش از همون پیمانه میتونستید استفاده کنید.
بله اتفاقا ماست سون خیلی مناسب هست.
نقل قول کردن
0 #5 مهمان 1394-09-28 20:04
سلام دوست عزیز
من این کیک رو درست کردم عطر و طعمش عالی بود ولی پفش کم بود. ممنون از دستور های خوبتون. :-)
-------------------------
سلام. نوش جان. پف به میزان هم زدن، دمای فر و بکینگ پودر بستگی داره.
نقل قول کردن
0 #4 نسترن. م 1394-08-19 06:23
شکلات جون درست کردم عالی تر از عالی شد کاپ کیک هم با همین مواد درست کردم اونم عالی. ودرجه یک شد. واقعا ممنون. چقدر خوبه که شما سایز قالب راهم میگی.
ممنون خانوم هنرمند
-----------------------------
سلام عزیزم. نوش جون. چقدرم خوبه که شما همیشه با نظراتتون به آدم دلگرمی میدید
نقل قول کردن
0 #3 نسترن. م 1394-08-19 04:03
شکلات جون میشه اینو تو قالب کاپ کیک هم درست کرد؟؟؟
-----------------------
سلام. چرا که نه.
نقل قول کردن
0 #2 لبخند 1393-09-26 16:02
سلام شکلات عزیز۰ پیمانه ۱۵۰ میلی لیتر یعنی چقدر? پیمانه استاندارد بیشتره? درضمن ممنون از آموزش‌های خوبتون۰
------------------------
یعنی پیمانه پلو پز
استاندارد 200 میلی لیتره
نقل قول کردن
0 #1 دینا 1393-08-28 19:36
سلام من این کیک رو درست کردم خشمزه بود ولی چرا بعد از یکروز که گذشت بیات شد نمیدونم چرا کیکام اینجوری میشن آیا باید بیرون از یخچال قراربدم؟
---------------------
خصوصیت یک سری از کیک ها همینه. کیک هایی که مقدار آردشون زیاده زود بیات میشن.
بهتره در ظرف در بسته در یخچال قرار بدید. یا کلا کیک های خیس رو انتخواب کنید و درست کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir