کیک پرتقالی
خوب امروز که اومدم دستور بزارم دیدم چقدر دستور کیک دارم که هنوز اینجا نزاشتمش. بین کیک لبو و پرتقالی ده بیست سی چهل کردم قسمت کیک پرتقالی شد بیاد اینجا.
علت اینکه چرا من این همه کیک میپزم هم فقط یک مورده! آقای همسر! اولا که از اونجایی که یکی از خصلتهایی که من عاشقشم و همسر داره (یکی از هزاران خصلت خوبش)اینه که همیشه توی خونه پره از میوه ی تازه است و من برای اینکه این میوه ها خراب نشن باید انواع اقسام بلاهارو سرشون در بیارم. (مثلا به همسرم میگم برو ۳ ۴ تا پرتقال بخر و بعد ایشون با ۵ ۶ کیلو پرتقال+ لیمو + سیب+ موز و ..... کلی دم و تشکیلات میاد خونه. خوب حیفه اگه بمونن و خراب بشه)
دوما! اینکه در زمینه کیک پزی شدیدا مورد تشویق ایشون قرار میگیرم و این تشویق به من انرژی میده که برای هر روز حوس درست کردن یک کیک تازه به سرم بزنه. تا هی تشویق بشم.
برای این سبک تزیین میتونید به این پست مراجعه کنید: تزیین کیک
مواد لازم:
آب پرتقال شیرین : یک پيمانه
آرد : دو پيمانه
تخم مرغ : دو عدد
روغن مايع : یک سوم پيمانه
شكر : یک پيمانه
بكينگ پودر : یک قاشق مرباخوري
رنده پوست پرتقال شیرین یک قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پیمانه من ۱۵۰ میلی لیتریه
اول آب پرتقال شیرینمون رو میگیریم. توجه کنید این کیک شیرینیش کمه و اگه پرتقالتون ترشه حتما باید بهش شکر اضافه کنید. و پالپ هاشو با عبور دادن از صافی ازش جدا میکنیم.
اگه پرتقال تازه در دست رس نیست میشه با آبمیوه ی سن ایچ هم درستش کرد ولی پالپهاشو بگیرید. ولی خوب کل عطر و بوش به تازگی پرتقالهاست.
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم و میزاریم داغ بشه(همیشه ۱۵ دقیقه زودتر )
قالب ۱۵ تا ۱۸ سانتی (یعنی از ۱۵ سانت کمتر نباشه سایز قالبتون و از ۱۸ بیشتر چون مایعمون کمه و قالب بزرگتر از ۱۸ خمیرش میکنه!) رو چرب میکنیم و آرد میپاچیم و میزاریمش کنار.
بعد طبق معمول تموم کیکها تخم مرغها را با وانیل و شكر هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشن... وبعد آب پرتقال و روغن مايع را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا حسابی مخلوط بشن
حالا رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنیم و وقتی مخلوط شد مخلوط آرد و بكينگ پودر رو که ۳ بار باهم الک کردیم رو آروم آروم اضافه میکنیم و از اینجا به بعد خیلی هم نمیزنیم چون پف کیک خراب میشه.
مواد رو داخل قالب میریزیم و میزاریم توی فر تا زمانی که اگه امتحان کردیم و خلال دندون زدیم تو کیک تمیز در بیاد. برای من ۴۰ دقیقه زمان برد.این زمان بستگی به درجه فر داره. زودتر از ۲۰ دقیقه به هیچ وجه در فر رو باز نکنید که پف کیک میخوابه. اگه دوست داشتید گریل رو برای چند ثانیه بزنید تا روی کیک طلایی بشه.
بفرمایید کیک رایحه هاااااا...........
برای این سبک تزیین میتونید به این پست مراجعه کنید: تزیین کیک
دیدگاهها
------------------
ممنونم عزیزم. لطف دارید
من این کیک پرتقالی رو باز طبق دستوری که دادین درست کردم خیلی خوشمزه شد پسرام عاشقش شدن
شکلات عزیز شما بینظیری
----------------
سلام. نوش جون. دستپخت شما بینظیره
این کیک رو میخام واسه عصرانه درست کنم مطمئنم با دستوراتی که گفتین یه کیک خوش طعم و عالی درست میکنم ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار بقیه میزارین ایشالا موفق باشین
-------------------
سلام. نوش جان پیشاپیش
--------------------
سلام. نوش جان
اگه بخوام از پیمانه استاندارد استفاده کنم باید بقیه مواد هم زیاد کنم؟
برای یکی از کیک هایی که آموزش دادید و ماست داره میشه از ماست سون استفاده کرد؟
---------------------
سلام قاعدتا بله. کاش از همون پیمانه میتونستید استفاده کنید.
بله اتفاقا ماست سون خیلی مناسب هست.
من این کیک رو درست کردم عطر و طعمش عالی بود ولی پفش کم بود. ممنون از دستور های خوبتون.
-------------------------
سلام. نوش جان. پف به میزان هم زدن، دمای فر و بکینگ پودر بستگی داره.
ممنون خانوم هنرمند
-----------------------------
سلام عزیزم. نوش جون. چقدرم خوبه که شما همیشه با نظراتتون به آدم دلگرمی میدید
-----------------------
سلام. چرا که نه.
------------------------
یعنی پیمانه پلو پز
استاندارد 200 میلی لیتره
---------------------
خصوصیت یک سری از کیک ها همینه. کیک هایی که مقدار آردشون زیاده زود بیات میشن.
بهتره در ظرف در بسته در یخچال قرار بدید. یا کلا کیک های خیس رو انتخواب کنید و درست کنید.