لواشک کیوی و سیب

 قبلا در سایت یک پست حسابی در مورد لواشک داشتیم. خوب الانم فصل لواشک درست کردنه و همگی حسابی مشغولیم.

 البته این لواشک خیلی فصل خاصی نداره و سیب و کیوی در تمام فصل ها هستند. 

 ترکیب هر میوه ای با سیب طعم لواشک اون رو به سمت شیرین و ملس شدن میبره. و منم بیشتر طعم شیرین و ملس رو دوست دارم. 

 مواد لازم:

 کیوی یک کیلو

سیب یک کیلو

 اولین نکته اینه که اگه ترکیب کیوی شما بیشتر باشه رنگ لواشک سبز تر میشه و ترش تر خواهد بود و اگه سیب غالب باشه مزه لواشک شیرین تر و رنگ به سمت قهوه ای تر میره. 

 از میوه ی رسیده برای درست کردن لواشک استفاده میکنیم و میوه رو خوب میشوریم و پوست میگیریم.

اگه دوست نداشتید تخم های سیاه موجود در کیوی زیر دندونتون بیاد و داخل لواشک باشه موقع خرد کردن کیوی اونها رو ازش جدا کنید.

 میوه ها رو خرد یا رنده کنید. من از غذاساز دستی استفاده کردم و کیوی و سیب رو همونطوری که در تصویر میبینید خرد کردم. و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید.

نیازی به اضافه کردن آب نداره چون خود میوه ها آب میان بافتی زیادی دارن. و به مرور زمان اون آب از اونها خارج میشه.

 اجازه میدیم تا میوه ها آب بیندازن و آب اضافی اون تبخیر بشه. فقط حواسمون باشه که ته نگیره و هر چند دقیقه یکبار اونها رو هم میزنیم.

وقتی آب اضافی لواشک خشک شد و موادمون سفت تر شد میتونید زیر لواشک رو خاموش کنید و اجازه بدید تا از حرارت بیفته رو اون رو در سینی پهن کنید.

این لواشک اصلا به نمک یا شکر احتیاجی نداره و خود این دو میوه سرشار از طعم و مزه هستند.

 من دوست دارم لواشک کلفت و زخیم تر باشه و برای همین موضوع در حد نیم سانت میریزم. توجه کنید هر چی نازک تر باشه هم زودتر خشک میشه و هم نگه داری اون راحت تره و در فضای باز و حتی کابینت میشه نگه داری کرد. ولی چون در منزل ما به لواشک ها مواد نگه دارنده نمیزنیم وقتی کلفت باشه حتما باید اجازه بدید خوب خشک بشه و بعد هم در یخچال یا فریزر نگه داری کنید تا ماه ها سالم میمونه.

گاها برای ایجاد رنگ سبز به این لواشک رنگ خوراکی مجاز میزنن که من این کارو دوست ندارم.

دیدگاه‌ها  

0 #1 لی لی 1398-03-11 13:40
خیلی خوب طعم این لواشک ممنون شکلات جان من عاشق لواشکم
____________
نوش جان. منم لواشک دوست دارم اگه خیلی ترش نباشه!
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir