لواشک کیوی و سیب
قبلا در سایت یک پست حسابی در مورد لواشک داشتیم. خوب الانم فصل لواشک درست کردنه و همگی حسابی مشغولیم.
البته این لواشک خیلی فصل خاصی نداره و سیب و کیوی در تمام فصل ها هستند.
ترکیب هر میوه ای با سیب طعم لواشک اون رو به سمت شیرین و ملس شدن میبره. و منم بیشتر طعم شیرین و ملس رو دوست دارم.
مواد لازم:
کیوی یک کیلو
سیب یک کیلو
اولین نکته اینه که اگه ترکیب کیوی شما بیشتر باشه رنگ لواشک سبز تر میشه و ترش تر خواهد بود و اگه سیب غالب باشه مزه لواشک شیرین تر و رنگ به سمت قهوه ای تر میره.
از میوه ی رسیده برای درست کردن لواشک استفاده میکنیم و میوه رو خوب میشوریم و پوست میگیریم.
اگه دوست نداشتید تخم های سیاه موجود در کیوی زیر دندونتون بیاد و داخل لواشک باشه موقع خرد کردن کیوی اونها رو ازش جدا کنید.
میوه ها رو خرد یا رنده کنید. من از غذاساز دستی استفاده کردم و کیوی و سیب رو همونطوری که در تصویر میبینید خرد کردم. و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید.
نیازی به اضافه کردن آب نداره چون خود میوه ها آب میان بافتی زیادی دارن. و به مرور زمان اون آب از اونها خارج میشه.
اجازه میدیم تا میوه ها آب بیندازن و آب اضافی اون تبخیر بشه. فقط حواسمون باشه که ته نگیره و هر چند دقیقه یکبار اونها رو هم میزنیم.
وقتی آب اضافی لواشک خشک شد و موادمون سفت تر شد میتونید زیر لواشک رو خاموش کنید و اجازه بدید تا از حرارت بیفته رو اون رو در سینی پهن کنید.
این لواشک اصلا به نمک یا شکر احتیاجی نداره و خود این دو میوه سرشار از طعم و مزه هستند.
من دوست دارم لواشک کلفت و زخیم تر باشه و برای همین موضوع در حد نیم سانت میریزم. توجه کنید هر چی نازک تر باشه هم زودتر خشک میشه و هم نگه داری اون راحت تره و در فضای باز و حتی کابینت میشه نگه داری کرد. ولی چون در منزل ما به لواشک ها مواد نگه دارنده نمیزنیم وقتی کلفت باشه حتما باید اجازه بدید خوب خشک بشه و بعد هم در یخچال یا فریزر نگه داری کنید تا ماه ها سالم میمونه.
گاها برای ایجاد رنگ سبز به این لواشک رنگ خوراکی مجاز میزنن که من این کارو دوست ندارم.
دیدگاهها
____________
نوش جان. منم لواشک دوست دارم اگه خیلی ترش نباشه!