پیاز ترشی

 پیاز ترشی در قزوین از گذشته های دور درست میشد و این نوع ترشی تقریبا سنتی قزوین هست. 

پیاز ترشی قزوین با پیاز ریز قرمز درست میشه که به مرور زمان رنگ سبز بسیار زیبایی پیدا میکنه که خیلی خوشرنگ هست.

در شهر های دیگه هم پیاز ترشی هست که در این پست سعی کردم دو نوع پیاز ترشی در دو رنگ زیبا رو آموزش بدم بهتون.

بعضی از پستهای پیج به صورت فیلم یا عکس در پیج اینستا در قسمت هایلایت یا استوری و پستها قرار میگیره. بهتره اونجا هم مارو دنبال کنید.

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 

مواد لازم:

پیاز قرمز ریز و ترد و تازه

سیر 

سرکه انگور قرمز

نعنا

نمک و فلفل سیاه

شیشه استریل و تمیز

پیاز و سیر رو پوست میکنیم و میشوریم و منتظر میمونیم تا کاملا خشک بشن. اندازه پیاز ها در کنار سیر کاملا مشخص هست که چقدر کوچک هست.

در حالت سنتی سیر هارو میکوبیم تا له بشن ولی من برای راحتی کار خودم اونهارو رنده کردم. 

پیاز هارو مثل تصویر برش بزنید، یک به اضافه. به شکلی که از هم جدا و باز نشن و در انتها به هم متصل باشن. فقط میخواییم کمی پیاز ها باز بشن.

زیاد پیاز هارو برش ندید که از هم باز بشن!! فقط در حد یک ضربدر کوچولو.

حالا شیشه هارو برمیداریم و مثل تمام ترشی ها لایه لایه مواد رو میریزیم. نمک خیلی کم بریزید. 

یک لایه پیاز و کمی سیر و نعنا و ادامه میدیم تا شیشه پر بشه.

 این ترشی نیازی به فلفل نداره و وجود فلفل سیاه هم فقط برای عطرش هست. چون سیر و پیاز اون تندی دلچسب مورد انتظار رو دارند.

وقتی شیشه پر شد سرکه رو اضافه میکنیم. سرکه این ترشی بعد یکی دو هفته ممکنه کم بشه که مثل بقیه ی ترشی ها بعدا چک میکنیم و بهش سرکه اضافه میکنم.

 در شیشه رو میبندیم و در جای خشک بدور از نور قرار میدیم تا تغییر رنگ بده. حدود یک هفته زمان میبره و بعد اون میتونید در یخچال یا جای خنک نگه داری کنید.

مواد لازم پیاز ترشی قرمز:

لبو یا برگ کلم قرمز

پیاز ریز قرمز

سرکه قرمز

سیر حبه ای 

مثل ترشی قبل فقط سبزی از اون حذف شده. 

مواد رو داخل شیشه میریزم و روش رو با سرکه پر میکنیم. توجه کنید در این ترشی سیر رنده نمیشه و درسته استفاده میشه.

نیاز به ادویه ی خاصی نداره. فقط کمی نمک کافیه.

میتونید پیاز هارو خلال هم بکنید و به عنوان دورچین غذا ازش استفاده کنید.

 انشالله این دو ترشی رو درست کنید و از اونها لذت ببرید.

این پستهای مارو هم ببینید. در مورد انواع ترشی ها هستند:

خیار شور

ترشی هفت بیجار

ترشی کلم قرمز

ترشی خیار چنبر

ترشی بادمجان

شور سبزیجات

ترشی مخلوط

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir