پیاز ترشی

 پیاز ترشی در قزوین از گذشته های دور درست میشد و این نوع ترشی تقریبا سنتی قزوین هست. 

پیاز ترشی قزوین با پیاز ریز قرمز درست میشه که به مرور زمان رنگ سبز بسیار زیبایی پیدا میکنه که خیلی خوشرنگ هست.

در شهر های دیگه هم پیاز ترشی هست که در این پست سعی کردم دو نوع پیاز ترشی در دو رنگ زیبا رو آموزش بدم بهتون.

بعضی از پستهای پیج به صورت فیلم یا عکس در پیج اینستا در قسمت هایلایت یا استوری و پستها قرار میگیره. بهتره اونجا هم مارو دنبال کنید.

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 

مواد لازم:

پیاز قرمز ریز و ترد و تازه

سیر 

سرکه انگور قرمز

نعنا

نمک و فلفل سیاه

شیشه استریل و تمیز

پیاز و سیر رو پوست میکنیم و میشوریم و منتظر میمونیم تا کاملا خشک بشن. اندازه پیاز ها در کنار سیر کاملا مشخص هست که چقدر کوچک هست.

در حالت سنتی سیر هارو میکوبیم تا له بشن ولی من برای راحتی کار خودم اونهارو رنده کردم. 

پیاز هارو مثل تصویر برش بزنید، یک به اضافه. به شکلی که از هم جدا و باز نشن و در انتها به هم متصل باشن. فقط میخواییم کمی پیاز ها باز بشن.

زیاد پیاز هارو برش ندید که از هم باز بشن!! فقط در حد یک ضربدر کوچولو.