ترشی یونانی

اصالت این ترشی رو نمیدونم و نمیتونم هم برای یک ریشه اصیل پیدا کنم. اولین جاهایی که دیدم درستش میکنن در شمال کشور هست و در منطقه ی گیلان و خودم هم از یکی از اقوام که در اون گیلان زندگی میکرد یاد گرفتمش. بعدا در زیتون فروشی های رودبار دیدم که خیلی زیاد شده و میگن که یک سری خانم های اهل ترکیه این ترشی رو درست میکنن و دستورش رو دارن و باز هم نمیدونم آیا این یک ترشی اصیل ترک هست یا خیر. 

در ایران هم معمولا هر چیزی که توش زیتون داره نسبت میدیم به یونان. حالا بازم اگر کسی تاریخچه ی دقیقی از این ترشی میدونه به اشتراک بزاره با ما.

 

مواد لازم:

ذرت پخته یا کنسروی دو پیمانه

هویج یک پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی یک پیمانه

زیتون اسلایس شده دو پیمانه

سرکه سیب یک دوم پیمانه(اضافه کردن تا یک لیوان هم مجازه بسته به سلیقه)

شکر یک قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون بکر یک پیمانه

 فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر جمعا یک قاشق مرباخوری

مثل بقیه ی ترشی ها نسبت مواد خیلی مهم نیست و میشه بر طبق سلیقه ی خودتون کم و زیاد بشه. مثلا ترجیح خود من بیشتر بودن زیتون و ذرت هست تا فلفل دلمه ای و فلفل دلمه ای به نوعی برای زیبایی و عطرش مهمه تا طعمش. و میتونه برای فرد دیگری یک ماده دیگه اش مهم باشه.

میتونید زیتون درسته یا بی هسته بگیرید و اسلایس کنید. و برای زیبا شدن اگه زیتون سیاه هم در دست رس بود از اون هم استفاده کنید. و کمی هم زیتون سیاه اضافه کنید. ولی چیزی که مهم هست ایه که از زیتون سفت استفاده کنید و زیتون شل و له مناسب این ترشی نیست.

من از هویج خام استفاده میکنم ولی اگه حس میکنید هویج شما به نسبت ذرت و زیتونی که دارید استفاده میکنید خیلی سفت تره هویج رو پنج دقیقه بجوشونید و نگینی خرد کنید و حتما آب اضافی اون رو بگیرید و موادتون همگی کاملا خشک باشن و آب نداشته باشن چون اون آب باعث کپک زدن مواد ترشی میشه.

تمام مواد رو که کاملا خشک و بدون اب هستند رو با هم مخلوط کنید و ادویه و شکر و نمک رو هم اضافه کنید.

روغن زیتون و سرکه سیب رو هم اضافه کنید و همه ی مواد رو با هم ترکیب کنید.

حالا مواد ترشی رو داخل شیشه های تمیز بریزید و حتما سطح مواد رو با روغن زیتون و سرکه ای که برای مخلوط کردن استفاده کردید پر کنید و این ترشی به مدت پانزده روز بهتره در یخچال بمونه تا جا بیفته. چون میزان سرکه ی اون زیاد نیست حتما در یخچال نگه داری بشه.

بعد از مخلوط کردن مواد حتما بچشید و اگه نیاز به سرکه بیشتری بود به اون اضافه کنید.

اضافه کردن چیزهایی مثل گلپر و آویشن و ... هم کاملا سلیقه ای هست. 

فلفل دلمه ای که برای این ترشی استفاده میکنید بهتره نوع ماده باشه. اون فلفل هایی که زیرشون چهارتا گردی دارن نه سه تایی! سه تایی ها نر هستند و مناسب پخت و پز. میتونید از چند رنگ فلفل دلمه ای استفاده کنید و اینطوری زیبا تر هم خواهد بود.

اگه دوست داشته باشید میتونید داخل این ترشی از قارچ کنسروی هم استفاده کنید. روش کنسرو کردن قارچ هم به این صورته که یک قابلمه اب رو قرار بدید تا بجوشه و وقتی جوشید قارچ های درسته رو به همراه دو قاشق آبلیمو داخل آب جوش بریزید و اجازه بدید چند دقیقه بجوشن. و بعد قارچ هارو داخل سبد بریزید و روشون آب یخ بریزید. در این حد اینجا برای ما کافیه ولی روش اصولی کنسرو کردن قارچ رو بعدا میگم. قارچ هارو هم اسلایس کنید و درون ترشی بریزید.

دیدگاه‌ها  

0 #2 maryam davodi 1398-07-13 11:33
ممنون که اینقدر کامل اموزش دادین❤❤❤
-------------------
خواهش میکنم عزیزم.
نقل قول کردن
0 #1 نسترن.م 1398-03-06 08:17
سلاااام خانوم کدبانو . :-* دلم خیلی برات تنگ شده بود و الان خیلی خوشحالم که دوباره فعال شدی . ترشی یونانیت عااالیه و من حتما درستش میکنم .
ممنووون شکلات جون .
-----------------
سلام عزیزم. منم خوشحالم که مینویسم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir