ترشک و لواشک مخلوط
شده دلتون بخواد یک چیزی بخورید ولی هر چی فکر میکنید نمیدونید اون چیز چیه؟ من خیلی وقتها دلم چیزی میخواد ولی خودمم نمیدونم چی میخوام. و در اکثر این موارد با خوردن چیزهای ترش و ملس اون حس از بین میره. پس به نظر من همیشه توی یخچالتون چند تا شیشه از این ترشک خوشمزه داشته باشید! این همونه که دنبالش هستید.
مواد لازم:
آلو سیاه یک کیلو
آلو طلایی نیم کیلو
هلو نیم کیلو
آلبالو نیم کیلو
گیلاس نیم کیلو
ابتدا آلوهارو روی حرارت قرار میدیم تا آب بیندازن و شروع به پختن کنن و وقتی هسته اونها از گوشت جدا شد میتونید از یک صافی یا آبکش عبور بدید تا هسته ی آلو گرفته بشه. هسته آلو معمولا کمی تیز هست و برای همین من حتما از صافی عبور میدم که پوست و هسته ی اون گرفته بشه. بعد آلبالو و هلو و شلیل و گیلاس رو اضافه کنید و اجازه بدید آب مواد کم بشه.
وقتی مواد غلیظ شدن اونها رو بچشید و اگه دوست داشتید کمی نمک به اون بزنید.میتونید در شیشه ی کاملا تمیز و استریل در یخچال برای مدت طولانی نگه داری کنید.
این ترکیب یک طعم ملس خواهد داشت. اگه بخوایید شیرین تر بشه میتونید گیلاس رو بیشتر بریزید و اگه بخوایید ترش تر باشه میتونید گیلاس رو حذف و به جاش آلبالو استفاده کنید.
نیازی به اضافه کردن آب یا چیز دیگه ای برای پختن نداریم.
من مقاداری از این مواد رو برداشتم و توی سینی پهن کردم و گذاشتم تو آفتاب تا خشک شد. خیلی خوشمزه است و به نظر من به عنوان لواشک آلبالو و هلو بسیار خوشمزه خواهد بود. و یک لواشک همه پسند و خوشمزه خواهید داشت.