ترشی مشهدی
ترشی مشهدی یا ترشی گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی یا ....
اسامی زیادی داره و بیس تمام اونها پوره گوجه فرنگی هست.
بسیار خوشمزه و دوست داشتنی هست.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم:
گوجه فرنگی
گل کلم
هویج
کرفس نازک
سیر
فلفل سبز یا قرمز تند
سرکه
سبزی ترشی در صورت تمایل
ادویه شامل : نمک و فلفل و زردچوبه
سیاه تخم در صورت تمایل
میزان سبزیجات بستگی به خودتون داره.
مثل همه ی ترشی ها حسابی مواد رو میشوریم و خشک میکنیم و بعد در سایز دلخواد خرد میکنیم.
من دوست داریم بیشتر کلم.
گوجه فرنگی هارو پوره کنید و روی حرارت قرار بدید تا آب اضافی اون تبخیر بشه. من کمی زردچوبه هم اضافه کردم تا خوشرنگ تر بشه.
بعد از صافی درشت رد کنید تا پوست گوجه و دونه های اون جدا بشه.
میزان پخت گوجه زیاد نباشه در همین حد که آب اضافی اون تبخیر بشه کافیه.
بعد این سس ترشی ما هست که باید سرکه و ادویه و سایر مخلفات ترشی بهش اضافه بشه. میتونید اجازه بدید گوجه ها خنک بشن و بعد بقیه ی مواد رو اضافه کنید.
کل مواد رو ترکیب کنید و بچشید و در شیشه بریزید.
میتونید از سیب زمینی ترشی و موسیر هم استفاده کنید. اگه از سبزی ترشی استفاده کردید مقدار بسیار کمی بریزید تا رنگ ترشی رو خراب نکنه.
مثل تمام ترشی ها برای چند روز بیرون یخچال در جای تاریک و خشک و خنک باشه و بعد داخل یخچال نگه داری بشه.
این پستهای مارو هم ببینید. در مورد انواع ترشی ها هستند: