ناگت مرغ
مدتهاست قول ناگت مرغ رو دادم ولی حسابی بد قول شدم. راستش هر غذایی رو که من زیاد درست میکنم دیرتر توی سایت قرار میدم. از اون جایی که هر دفعه که میخوام درست کنم میگم ولش کن دفعه ی بعدی عکس میگیرم و این دفعه ی بعدی هر بار تکرار میشه.
من سعی میکنم غذاهایی رو که امتحان کردم و خوشمزه هست رو اینجا قرار بدم. حالا بعضی غذاها هست که از نظر من عالی هستن. مثل این ناگت که در خونه ی ما شدیدا پر طرفداره. طوری که همون طوری داغ داغ تمامش تموم میشه و هیچی نمیمونه.
به نظر من اگه یکبار این ناگت رو امتحان نکنید از دستتون رفته.
ما قبلا با مرغ چرخکرده چند چیز درست کردیم. کباب تابه ای مرغ و کتلت مرغ . این ناگت هم به لیست مصارف گوشت مرغ چرخکرده اضافه میشه.
سیب زمینی تنوری
عصرونه یک وعده ی غذایی خوب و خوشمزه خصوصا برای بچه ها هست. و برای اونها لازم و ضروریه. حالا اگه یکی مثل من شکمو باشه عصرونه برای اونم از واجبات میشه.
من منکر این نمیشم که در دنیا خوشمزه ترین چیزی که با سیب زمینی میشه درست کردن همون سیب زمینی سرخ کرده با سس کچاب هست. ولی پیش غذای امروزم یکی از سالم و خوشمزه ترین چیزهایی هست که با سیب زمینی میشه درست کرد و به امتحانش می ارزه.
چون درسته که سیب زمینی سرخ نمیشه ولی!!! پنیر داره که عالیه. هر چند من مجبورم کم پنیر بریزم تا دخترمم بتونه بخوره. ولی خوبیش اینه که میتونم تمام پنیر هارو جدا کنم برای خودم. بین خودمون بمونه. علت اینکه خیلی نزاشتم پنیر ها برشته بشه همینه. خوب برشته بشه جذب میشه و جدا کردنش واسه خودم سخت. (حالا شما صداشو در نیارید نیت من معلوم شه. بی سر صدا برید ادامه مطلب...)
کوکو سیب زمینی پخته
من توی این روزهای سعی دارم غذاهای راحتی که سریع درست میشه رو قرار بدم تا با روزه داری زمان زیادی رو صرف درست کردن غذا نکنید. از طرفی چون باید غذاهای ساده آماده کنید و نباید غذاهای نامتعارف رو بعد از ساعت ها روزداری میل کنید سعی میکنم سراغ غذاهای اصیل ایرانی که هم با سلیقه ی ما جور باشه و هم ساده باشه رو انتخاب کنم.
از طرفی آرشیوه چند ساله ی خودم رو که مدتهاست تکمیل نکرده بودم رو تکمیل کنم. مثلا برخی پستها مال سالها پیشه که دیگه کم کم داره رو میاد...
غذا یا پیش غذای امروزم کوکو هست. انواع مختلفی کوکو داریم و کوکو سیب زمینی هم جزئی از اونهاست. امروز کوکو سیب زمینی پخته رو با هم مرور میکنیم.
خوراک ژامبون
صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی به شمار می آید. دادن تنوع به صبحونه خیلی مهمه. و باعث میشه به سمت خوردن اون تشویق بشیم.من کلا از خوردن نون پنیر و مربا و ... توی صبحونه خوشم نمیاد. شاید خوردن یک ساندویچ کوچیک مثل همبرگر یا لقمه ای از این خوراک ژامبون برام خیلی خیلی بهتر باشه. البته این موضوع به زمان بیداری از خواب و ورزش قبل از صبحانه هم بستگی داره. صبحانه باید ساعت 7 خورده بشه و یک ساعت قبلشم باید بریم پیاده روی و با استشمام هوای خنک صبحگاهی خودمون رو برای خودنش آماده کنیم. پست امروز هم میتونه یک صبحانه کامل باشه و هم میتونه یک پیش غذا یا حتی ساندویچ برای شام به حساب بیاد.
چیبس و پنیر
پست امشب پیش غذا ، میان وعده ، یا عصرونه ی عالی و راحته. و واقعا به یک بار امتحانش می ارزه.
هر کی مثل من عاشق غذاهای ناسالمه بیاد ادامه مطلب رو بخونه(!!!) خوب هر چند وقت یک بار کمی غذای ناسالم برای واکسینه کردن بدن ما لازمه دیگه! اینطوری بدنمون با بیماری ها راحتر کنار میاد! (توجیه یک چیبس و پنیر خور حرفه ای برای ادامه مصرف این ماده ی مخدر!)
خوب جدا از شوخی اینم یک پست برای دوستان دانشجو که گفتن فرصت زیاد برای درست کردن چیزی رو ندارن!
ذرت مکزیکی
متاسفانه مادر بزرگ همسرم رو از دست دادیم و از دست دادن بانویی که در صبر ، مهربانی ، خوش زبانی و خیلی صفات نیک دیگه نمونه بودند خیلی برامون سخت و غیر قابل باوره.
امروز اصلا آمادگی گذاشتن این پست رو نداشتم اما چون به یکی از دوستان خیلی وقت بود قول داده بودم که این پست رو قرار بدم نخواستم خلاف وعده کنم.
اگه دوست دارید ذرت مکزیکی که درست میکنید دقیقا طعم بیرونیش رو داشته باشه و مزه ی اون تا همیشه زیر دندونتون باشه این پست رو دنبال کنید.