چیبس و پنیر
پست امشب پیش غذا ، میان وعده ، یا عصرونه ی عالی و راحته. و واقعا به یک بار امتحانش می ارزه.
هر کی مثل من عاشق غذاهای ناسالمه بیاد ادامه مطلب رو بخونه(!!!) خوب هر چند وقت یک بار کمی غذای ناسالم برای واکسینه کردن بدن ما لازمه دیگه! اینطوری بدنمون با بیماری ها راحتر کنار میاد! (توجیه یک چیبس و پنیر خور حرفه ای برای ادامه مصرف این ماده ی مخدر!)
خوب جدا از شوخی اینم یک پست برای دوستان دانشجو که گفتن فرصت زیاد برای درست کردن چیزی رو ندارن!
مواد لازم :
چیبس سوپر
پنیر پیتزا موزارلا
ما دو مدل چیبس و پنیر داریم. یکی اون نوع کلاسیکه که در دوران بچگی همه خوردیم. یک مدل چیبس نسبتا کلفت رو کف یک ظرف پهن میکنیم و روشو یک لایه ی تقریبا کلفت پنیر پیتزای موزارلا زرد و سفید میریزیم. و بعد توی فر یا ماکرو فر یا توستر قرارش میدیم تا پنیر آب بشه و ...
اونو از توی فر در میاریم و با سر میریم توش. انقدر میخوریم که جایی برامون نمونه.
برای این مدل بهتر از چیبس سوپر استفاده کنید . و پنیر موزارلا ی کاله.
مدل دوم چیبس و پنیر که از اکتشافات همسر محترم خونه هم میباشه ، اینه که برای کم کردن ضرر های چیبس بیاییم و کمی سبزیجات چاشنی این عصرونه کنیم.
در این مورد یک لایه چیبس خلالی یا معمولی یا سوپر رو کف ظرف میچینیم. و روشو یک لایه پنیر قرار میدیم.
روی پنیر یک لایه ی خیلی باریک برش داده شده قارچ ! این لایه خیلی باریک باشه. به همراه کمی فلفل سبز + گوجه + زیتون اسلایدی +ذرت+ کالباس (در صورت تمایل)
و میره توی فر یا ماکروفر یا توستر یا .... تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه.
خوب اینکه ضخامت لایه ی رویی تا چه حد باشه به شما بستگی داره. فقط زیاد شلوغش نکنید و از موادی استفاده کنید که در تایم کوتاه زود بپزه.......
حتما این میان وعده داغ سرو بشه.
اگر طعم ادویه ی آویشن رو دوست دارید روش حتما آویشن بریزید و بخورید.
این عصرونه با سوسیس یا ژانبون گوشت هم معرکه است.
اگه دوست داشته باشید میتونید این مواد رو در چند لایه بچینید و در آخر پنیر رو روی لایه ی آخر بریزید.
در صورت تمایل با سس کچاب سرو شود!
دیدگاهها
------------
سلام. نوش جان
-------------------------
سلام. نوش جان. حتما عالی خواهد بود و در عین حال رژیمی
بعد تو ماکروفر لعنتی هیچ پنیری طلایی نمیشههههه
لطفا اگه روشی برای طلایی شدن پنیر پیتزای لعنتی داری بهم یاد بدههههه
دارم میمیرم برای یه لازانیا
------------------------
لازانیا رو روی گاز هم میتونید درست کنید فقط نصف لیوان شیر کف ظرف بریزید و بزارید مثل ماکارونی دم بکشه.
برای طلایی شدن هم به نوع پنیرتون بستگی داره. پنیر دانمارکی رو با پیتزای موزارلا ی کاله قاطی کنید./ماکرو فر رو روی حالت کانوکشن قرار بدید تا مثل فر عمل کنه.برای طلایی شدن یک دقیقه با وات بالا.
-----------------------
سلام. حتما. اتفاقا پستشو آماده دارم. حتما مجدد بهم یادآوری کنید
---------------------
سلام.
انشالله خوشتون بیاد