چیبس و پنیر

http://s5.picofile.com/file/8151058950/IMG_1013.JPG

پست امشب پیش غذا ، میان وعده ، یا عصرونه ی عالی و راحته. و واقعا به یک بار امتحانش می ارزه. 

هر کی مثل من عاشق غذاهای ناسالمه بیاد ادامه مطلب رو بخونه(!!!) خوب هر چند وقت یک بار کمی غذای ناسالم برای واکسینه کردن بدن ما لازمه دیگه! اینطوری بدنمون با بیماری ها راحتر کنار میاد! (توجیه یک چیبس و پنیر خور حرفه ای برای ادامه مصرف این ماده ی مخدر!)

خوب جدا از شوخی اینم یک پست برای دوستان دانشجو که گفتن فرصت زیاد برای درست کردن چیزی رو ندارن!

 

مواد لازم :

چیبس سوپر

پنیر پیتزا موزارلا

ما دو مدل چیبس و پنیر داریم. یکی اون نوع کلاسیکه که در دوران بچگی همه خوردیم. یک مدل چیبس نسبتا کلفت رو کف یک ظرف پهن میکنیم و روشو یک لایه ی تقریبا کلفت پنیر پیتزای موزارلا زرد و سفید میریزیم. و بعد توی فر یا ماکرو فر یا توستر قرارش میدیم تا پنیر آب بشه و ...

اونو از توی فر در میاریم و با سر میریم توش. انقدر میخوریم که جایی برامون نمونه.

برای این مدل بهتر از چیبس سوپر استفاده کنید . و پنیر موزارلا ی کاله.

http://s5.picofile.com/file/8151058900/download_5_.jpg

مدل دوم چیبس و پنیر که از اکتشافات همسر محترم خونه هم میباشه ، اینه که برای کم کردن ضرر های چیبس بیاییم و کمی سبزیجات چاشنی این عصرونه کنیم.

در این مورد یک لایه چیبس خلالی یا معمولی یا سوپر رو کف ظرف میچینیم. و روشو یک لایه پنیر قرار میدیم.

روی پنیر یک لایه ی خیلی باریک برش داده شده قارچ ! این لایه خیلی باریک باشه. به همراه کمی فلفل سبز + گوجه + زیتون اسلایدی +ذرت+ کالباس (در صورت تمایل)

و میره توی فر یا ماکروفر یا توستر یا .... تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه.

http://s5.picofile.com/file/8151058884/download_4_.jpg


خوب اینکه ضخامت لایه ی رویی تا چه حد باشه به شما بستگی داره. فقط زیاد شلوغش نکنید و از موادی استفاده کنید که در تایم کوتاه زود بپزه.......

حتما این میان وعده داغ سرو بشه.

اگر طعم ادویه ی آویشن رو دوست دارید روش حتما آویشن بریزید و بخورید.

این عصرونه با سوسیس یا ژانبون گوشت هم معرکه است.

اگه دوست داشته باشید میتونید این مواد رو در چند لایه بچینید و در آخر پنیر رو روی لایه ی آخر بریزید.

http://s5.picofile.com/file/8151058926/IMG_1012.JPG

 در صورت تمایل با سس کچاب سرو شود!

دیدگاه‌ها  

+1 #4 yalda 1394-10-05 10:17
اینم مدل درست کردن منه. زیر قارچ میریزم. رو ر با سیب زمینی هایی ک اسلایس نسبتا نازک دادم میپوشونم. روی سیب زمینیها چند قطره روغن. میذارم تاسیب زمینی ها حالت تنوری سرخ شده بگیره. درش میارم از فر با فلفل دلمه، جعفری،ذرت، جوانه.... ولایه پتیر چدار یا پیتزا می پوشتم. چند دقیقه میذارم و بعد تمام. اینطور سیب زمینی سرخ شده نیس و ورغن کن میبره.
-------------------------
سلام. نوش جان. حتما عالی خواهد بود و در عین حال رژیمی
نقل قول کردن
+1 #3 زهرا خانوم 1393-11-15 08:48
خو خونه لعنتیه ما گاز صفحه ای داره فر ندارهههه :cry:
بعد تو ماکروفر لعنتی هیچ پنیری طلایی نمیشههههه :cry: :cry: :cry:
لطفا اگه روشی برای طلایی شدن پنیر پیتزای لعنتی داری بهم یاد بدههههه
دارم میمیرم برای یه لازانیا :sad:
------------------------
لازانیا رو روی گاز هم میتونید درست کنید فقط نصف لیوان شیر کف ظرف بریزید و بزارید مثل ماکارونی دم بکشه.
برای طلایی شدن هم به نوع پنیرتون بستگی داره. پنیر دانمارکی رو با پیتزای موزارلا ی کاله قاطی کنید./ماکرو فر رو روی حالت کانوکشن قرار بدید تا مثل فر عمل کنه.برای طلایی شدن یک دقیقه با وات بالا.
نقل قول کردن
+1 #2 محیاا 1393-09-15 14:37
سلام درسش کردم عالی بود.میشه لطفانان خامه ای آموزش بدین
-----------------------
سلام. حتما. اتفاقا پستشو آماده دارم. حتما مجدد بهم یادآوری کنید
نقل قول کردن
+1 #1 محیاا 1393-09-14 14:15
سلااام واااای دهنم اب افتاااادفرداحتمادرست میکنم مث همیشه عااالیه
---------------------
سلام.
انشالله خوشتون بیاد
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir