سیب زمینی تنوری

 عصرونه یک وعده ی غذایی خوب و خوشمزه خصوصا برای بچه ها هست. و برای اونها لازم و ضروریه. حالا اگه یکی مثل من شکمو باشه عصرونه برای اونم از واجبات میشه. 

من منکر این نمیشم که در دنیا خوشمزه ترین چیزی که با سیب زمینی میشه درست کردن همون سیب زمینی سرخ کرده با سس کچاب هست. ولی پیش غذای امروزم یکی از سالم و خوشمزه ترین چیزهایی هست که با سیب زمینی میشه درست کرد و به امتحانش می ارزه. 

چون درسته که سیب زمینی سرخ نمیشه ولی!!! پنیر داره که عالیه. هر چند من مجبورم کم پنیر بریزم تا دخترمم بتونه بخوره. ولی خوبیش اینه که میتونم تمام پنیر هارو جدا کنم برای خودم. بین خودمون بمونه. علت اینکه خیلی نزاشتم پنیر ها برشته بشه همینه. خوب برشته بشه جذب میشه و جدا کردنش واسه خودم سخت. (حالا شما صداشو در نیارید نیت من معلوم شه. بی سر صدا برید ادامه مطلب...)

 مواد لازم :

سیب زمینی متوسط به میزان لازم

جعفری خرد شده تازه

پنیر موزارلا و گودا 

ادویه شامل نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و فلفل سفید، پودر سیر و در صورت تمایل آویشن به میزان لازم

 مقدار دقیق نگفتم ، چون بستگی به شما داره. سیب زمینی ها رو خوب بشورید تا کاملا تمیز بشن. من نمیخواستم از پوست اون استفاده کنم ولی اگه تمایل به خوردن پوستش دارید حسابی بشورید.

 ما چند تا روش داریم برای این کار :

1) استفاده از فر

2) استفاده از ماکروفر و توستر 

3) استفاده از اجاق گاز

 برای ماکروفر و توستر که کاملا باید سیب زمینی رو بشورید و روی سطح اون چاقو رو عمقی فرو کنید و چند بار این کارو انجام بدید تا کاملا چاقو به مرکز سیب زمینی برسه. من توستر رو به ماکروفر ترجیح میدم . چون برشته تر درمیاره سیب زمینی ها رو . با ماکروفر خیلی تغییر رنگ نخواهید داشت.مدت زمان بستگی به اندازه سیب زمینی ها داره. حدود ده دقیقه تا یک  ربع زمان میبره.

برای فر ، فر رو روی دمای 200 تنظیم کنید و بعد سیب زمینی ها رو کاملا در فویل بپیچید و در طبقه ی وسط به مدت نیم ساعت قرار بدید و چند بار اونهارو زیر و رو کنید تا کاملا تنوری بشن. توجه کنید دست هاتون رو نسوزونید. مدت زمان تقریبی هست و بستگی به اندازه سیب زمینی ها داره.

اگه به دو مورد بالا دسترسی نداشتید یک قابلمه که در اون خوب بسته میشه انتخاب کنید و سیب زمینی ها رو که کاملا در فویل پیچید (میتونید کمی نمک سودش کنید. یعنی دور سیب زمینی رو نمکی کنید) و بعد کف قابلمه رو خیلی عمیق به عمق 5 سانتی متر نمک بریزید و سیب زمینی هارو  در قابلمه قرار بدید. توجه کنید فقط یک لایه سیب زمینی باشه. و هر چند دقیقه یک بار زیر و رو کنید اونها رو.رحدودا این روش یک ساعت زمان خواهد برد.

 آخر آخرم اگه هیچ کدوم از مراحل بالا رو نخواستید با مقدار کمی آب سیب زمینی ها رو آب پز کنید. این دیگه تنوری به حساب نمیاد ولی میتونید باهاش عصرونه رو درست کنید.

راستی اگه یادتون باشه اون زمان ها که بخاری نفتی بود روی یک قابلمه ی قدیمی که خیلی به درد نمیخورد هم نمک میریختیم و سیب زمینی های ریز رو توش می انداختیم و روی بخاری نفتی قرار میدادیم تا برشته بشه. لایه ی پوسته کمی از بین میرفت ولی مغز سیب زمینی یک مزه ای داشت..... داشتا.... وای... 

 پس اگه کسی به بخاری نفتی دست رسی داره اینم روشی هست واسه خودش.

 سیب زمینی ها رو به هر روشی که خواستید تنوری کنید. بعد اونها رو حلقه حلقه کنید و کف یک ظرف که با مقدار کمی روغن زیتون در صورت تمایل چرب کردید قرار بدید. میتونید روغن زیتونم نزنید . 

بعد روی سیب زمینی ها نمک و ادویه بریزید. پودر سیر خیلی مهمه حذفش نکنید. و روی سیب زمینی ها هر نوع پنیری که دوست دارید بریزید . من در مورد پنیر ها در این پست صحبت کردم. من از موزارلا و گودا استفاده کردم. 

خوشمزه ترش اینه که روی سطح سیب زمینی کاملا مملو از پنیر باشه. یک لایه ی کامل پنیر که ضخیم و خوشمزه است. تا با هر چنگال از سیب زمینی پنیر خوشمزه ی اونو حس کنی. ولی من چون عصرونه رو برای دختر کوچولو آماده کردم نخواستم خیلی پنیری باشه. تا اونم بتونه بخوره.

و روی پنیر ها جعفری تازه بریزید . و ظرف رو برای مدتی که روی پنیر طلایی بشه در فر یا ماکروفر یا توستر قرار بدید. 

 اگه از من میشنوید بهترین چاشنی برای این غذا پنیر پارمزان هست. حتما یکی دو قاشق پارمزان روی سیب زمینی ها بریزید.

این میان وعده رو با سس کچاب میل کنید.

میتونید کالباس یا ژانبون ورقه ای خرد شده یا سوسیس یا حتی گوشت چرخکرده تفت داده شده هم اضافه کنید. یا قارچ و فلفل دلمه ای. ولی این ورژن یک سیب زمینی ساده است که برای تمام گروه های سنی قابل خوردن باشه. 

 برای خوشمزه تر شدنش میتونید دو حبه سیر ریز رنده شده رو هم به سیب زمینی ها اضافه کنید تا طعم سیر قوی تری داشته باشید.

برای پخت سیب زمینی در ماکروفر میتونید از یک ظرف شیشه ای در بسته استفاده کنید. و یا سیب زمینی هارو روی پایه ی فلزی قرار بدید کاملا بپزن. در مورد دوم کمی بافت سیب زمینی ها خشک تر خواهد شد. 

در هر مرحله برای چک کردن سیب زمینی ها میتونید از یک خلال دندون که در مرکز سیب زمینی فرو میکنید استفاده کنید. توجه کنید دستتون رو نسوزونید.

ترکیب پیاز چه ریز خرد شده با این غذام چیزه خوبی هست. میتونید امتحان کنید.

 این عصرونه رو داشته باشید تا با چند مدل دیگه سیب زمینی تنوری در خدمت شما باشیم.

نوش جان...

دیدگاه‌ها  

0 #6 نسترن. م 1394-08-26 21:26
سلااام. قبول دارید که سیب زمینی یکی از بهترین مخلوقات خداونده وهمه جورش عالیه. این مدل شما هم که جای خود داره. من هم سیب زمینی تنوری درست میکنم که تفاوتهایی نه چندان درشت با مدل شما داره.
------------------------
سلام. قطعا بهتر از سیب زمینی و گوشت چیزی نیست....
نقل قول کردن
0 #5 نسترن. م 1394-08-20 20:47
اصلا سیب زمینی همه جورش عالیه. من گاهی وقتها بعد از تنوری کردن سیب زمینیهام درفر یه کم از سرشو برمیدارم توشو کمی خالی میکنم و بامواد گوشتی پر میکنم وپنیر حسابی روشون میریزم و دوباره میذارم توفر.
ممنون شکلات جون
--------------------------
اونم عالیه. دلمه سیب زمینی و سیب زمینی شکم پر.
در لیست آپدیت ها هر دو قرار دارن.
نقل قول کردن
0 #4 z1 1394-08-18 08:22
همیشه کارتون عالیه کدبانو.
یه سوال من چون تازه کارم می پرسم برای تمامی کیک ها یا اغلب که از ارد استفاده می کنند چه اردی هست .
ارد برنج
ارد گندم
بعضی ها می گن ارد شیرینی خوب این ارد شیرینی از چه جنسی هست.
ممنون می شم چوابمو بدید
-------------------------
سلام. آرد گندم هست که چندین بار الک شده و کاملا ساف و یکدست و نرم هست.
هر جا گفته نشه چه آردی منظور آرد گندم قنادی هست. در غیر این صورت نوع آرد بیان میشه.
نقل قول کردن
0 #3 سامیه 1394-08-17 16:18
من درست کردم
واقعا عالی بود
مرسی عزیزدلم :-)
----------------------------
نوش جان...
نقل قول کردن
0 #2 بهنیا 1394-08-12 15:32
شکلات جون،میشه علاوه بر فلافل کوکو ی شطرنجی رو هم توی برنامه تون بزارین؟
من عکسشو دارم اما دستور پختشو نه.
ممنون میشم.
-----------------------
سلام. خیلی راحته درست کردنش. حتما. البته بازم یادآوری کنید.
نقل قول کردن
0 #1 بهنیا 1394-08-12 15:30
مثل همیشه عالی.سپاسگذارم
----------------------------
خواهش میکنم عزیزم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir