کشک بادمجان

 کشک بادمجون رو که همه بلدید و دوست دارید. اینم یک ورژن کشک بادمجون که هم میتونه رژیمی باشه و هم چرب برای خوشمزه خوراش.

 در این پست سعی میکنم کل نکات درست کردن یک کشک بادمجون خوشمزه رو بگم.

 مواد لازم :

بادمجان 4 عدد

 سیر 4 حبه

پیاز یک عدد متوسط

 نعنا دو قاشق غذاخوری

گردو به میزان لازم

کشک به میزان لازم

 گوشت چرخکرده سرخ شده به میزان لازم

 برای اینکه یک کشک بادمجون خوشمزه داشته باشید بهترین روشش سرخ کردن بادمجونهاست. یعنی اول بادمجون ها رو برش بزنید و روش نمک بپاشید و اجازه بدید توی سبد یک تا دو ساعت بمونه و تلخی اون گرفته بشه و بعد از یک ساعت آبکشی کنید و خشک کنید و در روغن فراوون سرخ کنید! وای انقدر مزه میده که نگو. اصلا مزه اش به همونه. برای کشک بادمجون حتما زمانی که داغ هستن و میخوایید از تابه خارج کنید روی دستمال مخصوص قرار بدید تا روغن زیادی اون خارج بشه.

حالا اگه خواستید رژیمی تر بشه بهتره اول تلخی بادمجون هارو  بگیرید و بعد برای مدت دو دقیقه در آب جوش بجوشونید و بعد آب اضافی رو خالی کنید و در نهایت اونهارو سرخ کنید. این مدلی روغن کمتری جذب میکنه.

 ورژن رژیمی ترشم اینه که اصلا بادمجونهارو سرخ نکنید و کبابی کنید و استفاده کنید که اصلا روغن جذب نکنه. اینم یک مدل. 

 برای خوشمزه تر شدن کشک بادمجون بهتره از گوشت چرخکرده سرخ شده هم استفاده کنیم. برای این کار یک پیاز متوسط رو به همراه ادویه فراوان و دویست گرم گوشت چرخکرده مخلوط سرخ کنید و در انتها برای رنگ بهتر میتونید کمی در حد یک قاشق سر خالی رب به گوشت اضافه کنید. در نهایت هل و دارچین و کمی زعفران برای خوشبو شدن گوشت فراموش نشه.

 من برای کشک از کشک های پاستوریزه استفاده میکنم چون بو و طعم کمتری دارن و خوشمزه تر هستند. مثلا مارک چوپان کلا خیلی طعم کشک نداره ولی مارک کاله طعم کشکش بیشتره. حالا با ذائقه ی خودتون کشک مورد نظر رو انتخاب کنید. 

کمی هم نعنا داغ درست کنید. برای درست کردن نعنا داغ فقط کافیه روغن داغ بشه و نعنا رو توش بریزید و حرارت رو خاموش کنید. چون اگه زیاد سرخ بشه میسوزه.و سیاه میشه.

خوب حالا وارد مرحله ی پخت میشیم. حالا پیاز رو به همراه نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه در روغن تفت بدید تا سرخ بشه و در انتهای سرخ شدنش سیر رنده شده رو اضافه کنید که اونم سرخ بشه. سیر و پیاز نباید خام بمونن و نباید هم خیلی سرخ بشن. ما یک حالت تعادل میخواییم. بعد بادمجونهارو به همراه یک قاشق نعنا و نصف استکان آب به اون اضافه کنید. بادمجونم که گفتم به هر روش که بخوایید میتونید درست کنید. 

برای کم کالری بودن میتونید از روغن زیتون استفاده کنید. بنده شخصا دوست دارم روغنی باشه و طعم روغن زیتون رو دوست ندارم. 

 برای پخت بیشتر از نصف استکان آب نریزید و به جاش سعی کنید حرارت رو کم کنید و در ظرف رو محکم ببندید که غذا جا بیفته. میتونید نصف قاشق مرباخوری رب هم به بادمجونها اضافه کنید بستگی به سلیقه ی شما داره. 

گاها گردو و کشک رو هم در این مرحله اضافه میکنن که به نظر من بهتره بعدا در لایه ها اضافه بشه.

بعد از اینکه آب بادمجونها کاملا تموم شد حرارت رو خاموش کنید و بادمجونهارو با گوشت کوب دستی و معمولی بکوبید. بهتره با گوشت کوب دستی کوبیده باشه تا خیلی له نشه. حالت کشک بادمجون باید دیده بشه. 

به اندازه ی نیاز کشک پاستوریزیه رو اضافه کنید . حدود دو تا سه قاشق غذاخوری. و در صورتی که نیاز به نمک یا ادویه بود اضافه کنید. همچنین نعنا و پیاز و سیر سرخ شده. یعنی کاملا سلیقه ای اضافه کنید.

 حالا برای سرو یک لایه مواد کشک بادمجون و یک لایه گردوی آسیاب شده روی اون بریزید و روی گردوها یک لایه گوشت چرخ شده و همینطور لایه لایه ادامه بدید تا مواد کاملا تموم بشه.

لایه ی رویه و آخر بهتره مواد کشک بادمجون باشه که بشه روش رو تزیین کرد.

روی کشک بادمجون رو هم با سیر داغ و نعنا داغ و گردو خرد شده و پیاز داغ تزیین کنید.

بسته به سلیقه میتونید گردو رو خیلی ریز یا درشت تر خرد کنید. من خودم دوست دارم گردو زیر دندون بیاد.

سعی کنید خیلی آب داغ مواد بادمجونی نریزید. و آبی که اضافه میکنید جوشیده و از کتری باشه .

 مواد بادمجونی باید حدود نیم ساعت بپزه و در این مدت نباید آب اون تموم شه و ته بگیره. میتونید بعد از بیست دقیقه دو قاشق گردوی آسیاب شده به اون اضافه کنید و اینطوری کمی روغن گردو به مواد اضافه میشه و خوشمزه ترش میکنه.

همونطوری که گفتم نیاز به له و له کردن این غذا نیست و فقط میخواییم بافت منسجم و یکنواختی داشته باشیم و در ضمن بادمجونها معلوم بشه و حالت رشته ای اون زیر زبون بیاد. پس خیلی له نشه بهتره.

اگه میخوایید غذا به روغن بیفته بعد از تایم پخت و اضافه کردن کشک میتونید پانزه دقیقه در قابلمه رو قرار بدید تا روغن غذا جدا بشه و جابیفته. و بعد در ظرف سرو بکشید. 

و باز هم در راستای بیشتر روغن انداختن میتونید بعد از سرخ شدن پیاز و سیر کمی گردوی آسیاب شده به اونها اضفه کنید و تفت بدید تا روغن گردو خارج بشه. و بعد بادمجون و آب رو اضافه کنید.

میتونید به جای نصف استکان یا یک استکان آب جوشیده از عصاره گوشت استفاده کنید و یا آب گوشت. اینطوری طعم بهتری خواهید داشت.

برای ظاهر زیباتر میتونید نصف مواد کشک بادمجون رو با کشکی که به همراه دو قاشق زعفران غلیظ دم شده مخلوط کنید و لایه ها رو یکی در میون بریزید تا یک لایه مواد زعفرانی و یک لایه مواد ساده داشته باشید. 

 نکته ی مهم تر از همه اینه که بادمجونهایی استفاده کنید که تخم کمتری داشته باشن و شیرین باشن. خوشمزه بودن بادمجون حرف اول و آخر رو میزنه توی این غذا. 

میتونید در صورت تمایل یک یا دو بادمجون رو با پوشت سرخ کنید و استفاده کنید. هم در رنگ تاثیر داره و هم فیبر اون بالاست.

اگه طعم و حالت کنجد رو دوست دارید میتونید یک تا دو قاشق کنجد به مواد کشک بادمجون اضافه کنید.

دیده شده برخی دوست دارن در کشک بادمجدن گوجه سرخ شده بریزند که این به سلیقه ی شما برمیگرده. 

 میتونید به جای گوشت چرخکرده از کوفته ریزه که خیلی ریز درست کردید استفاده کنید و در این صورت بهتره کوفته ریزه ها از گوشت گوسفندی درست بشه تا طعم گوشتش زیاد باشه.

اگه از کشک سنتی و قدیمی استفاده میکنید میتونید از اول به همراه بادمجون و آب اجازه بدید بپزه و خوب با مواد طعم بگیره.

 این غذا با پیاز داغ فراوون خوشمزه است. ولی در ریختن سیر احتیاط کنید که زیاد نشه چون ممکنه طعمش رو به تلخی بزنه.

 امیدوارم درست کنید و مثل ما از خوردنش لذت ببرید.

دیدگاه‌ها  

0 #3 نسترن. م 1394-11-20 23:21
سلااااااام. کشک بادمجون عالیه مخصوصا با تزئینات مخصوص کافه شکلاتی . من گاهی وقتها توش لوبیا سفید عدس و گوشت پخته ی ریش شده هم میریزم و تبدیلش میکنم به هلیم بادمجون. ولی من حتما بعد از اقزودن کشک و پیاز داغ وباقی مخلفات با حرارت خیلی کم میذارم بپزه تا هم موا. به خورد هم بره و هم به اصطلاح جا بیفته.
ممنووووووون. ژله ی خوشگل موشگل میخواهیم
------------------------
نوش جان. انشالله بعد از نوروز
نقل قول کردن
0 #2 محیاا 1394-11-18 14:02
سلام تاحالا کشک بادمجون درست نکرده بودم چون بدم میاد ولی الان ک میبینم همچینم بد نیست شاید درست کردم،فقط من چنتاازین کشکای قدیمی دارم ک شکل گج میمونن میش استفاده کرد؟؟چطوری؟؟
------------------------
سلام. من کلا بوی کشک رو دوست ندارم به خاطر همین از کشک پاستوریزه که بیشتر طعم ماست داره تا کشک استفاده میکنم.
اونارو باید اول بسابید بعد با آب بجوشونید و بعد استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #1 الهام عظیمی 1394-11-18 05:02
چه جالب...من دیروز توو سایتتون دنباله دستور کشک و بادمجون گشتم ولی نبود
البته ما تو کشک و بادمجون گوشت نمیریزیم
ولی دستور همینه
بازم ممنون شکلات جونم
راستی یه درخواست:
لطفا دستور کوکوی شیرین پلو رو بزار
-------------------
سلام. چه جالب. پس جذبتون خیلی بالاست. انشالله تا انتهای هفته پست کوکو شیرین آپدیت میشه.چون در لیستم هست. هم اون هم شیرین پلو.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir