کیک مرغ

 

کیک مرغ به ترکیب نون تست دور گیری شده و مخلوط مثل الویه با کمی تفاوت میگن. این غذا در سری پیش غذاها جای میگیره و ایده مناسبی هست برای مهمونی ها.رسپی های مختلفی برای درست کردنش وجود داره که من طبق معمول روش خودم رو بیان میکنم.خیلی سریع و خیلی راحت...

مواد لازم :

سینه مرغ پخته شده و ریز ریش شده ۲ پیمانه

ژانبون مرغ خوشمزه و خوش طعم ریز خرد شده یک پیمانه

گردو ریز خرد شده یک پیمانه

پیازچه ریز خرد شده یک پیمانه

خیار شور یک پیمانه

 سس مایونز یک پیمانه سر پر

ماست چکیده پرچرب (ترجیحا سون) یک پیمانه سر پر

خامه در صورت تمایل نصف پیمانه

جعفری در صورت تمایل نصف پیمانه

آبلیمو سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و چاشنی الویه به میزان لازم

 روغن زیتون در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری

نون تست یک بسته

 تمام مواد خر شده رو با هم مخلوط میکنیم. حتما تمام مواد ریز خرد بشن و مرغ هم تا جایی که جا داره ریش ریش ریز بشه.

سس مایونز + ماست + ادویه و نمک + آبلیمو + خامه (در صورت تمایل) + روغن زیتون (در صورت تمایل . من خودم نمیریزم) و با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.

نصف سس رو به مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حتما بچشید اگر ادویه ای نیاز داشت اضافه کنید.

 دوره ی نون تست را با چاقو جدا کنید و کف ظرف مورد نظر برای سرو بچینید. روی نون تست از باقی مانده سس بمالید و روی سس یک لایه از مواد مرغی قرار بدید و با قاشق خوب پهنش کنید. روی مواد مرغی دوباره کمی سس بمالید و یک لایه ی دیگه نون تست قرار بدید.

 به همین شکل لایه لایه ادامه بدید تا تمام مواد تموم بشه. وقتی به لایه ی آخر رسیدید سس بمالید و روی سطح کیکتون رو تزیین کنید.

میتونید این کیک رو به صورت تک نفره هم آماده کنید.که جز از سینی مزه شما باشه.

به اینجا که میرسه من طبق معمول وقت ندارم و سر سری تزیین میکنم.

برای اینکه کیک مرغ خوشمزه ای داشته باشید حتما این کیک رو ۱۲ ساعت زودتر از زمان سرو درست کنید. حتی اگه یک روز داخل یخچال بمونه خیلی بهتر میشه. فقط توجه کنید حتما توی ظرف در بسته نگه داری بشه تا نون اون خشک و بیات نشه. و زمان کافی باعث بشه تا طعم مواد به خورد هم بره.

 این کیک ایده بسیار مناسبی برای مهمونی ها و میز غذا هستش و واقعا سفره را زیباتر میکنه.

اگر دوست داشتید میتونید کمی شوید هم به این غذا اضافه کنید. 

 برای اینکه بدونید چطور با گوجه گل رز خوردنی درست کنید این پست را بخونید.

 

دیدگاه‌ها  

0 #6 Fb 1395-04-14 17:36
سلام عالی بود. ببخشید فقط نگفتین این مواد برای سرو کردن چند نفر کافیه؟
-------------------
بستگی به نفرات و وعده غذایی داره. برای حدود هشت نفر در وعده عصرانه
نقل قول کردن
+2 #5 lila 1393-12-07 17:55
وااای سایتتون واقعا عالیه همه چیزو خیلی خوب آموزش میدید...مرسییی
--------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
0 #4 n.elahe 1393-07-25 06:26
سلام یه چیز بگم

آقا تازگی ها اصلا از مراحل تزیین که مهمترین مسله هستش

عکس نمیذاری

قشنگ مواد آماده می کنی و روی هم سوار می کنی

اما دقیقا از مرحله ای که به زیبایی کار و اشتهاآوری کمک می کنه

هیچ عکسی نمی ذاری

ببین الان مواد روی نان تست ریختی دیگه از اونجا به بعد فقط یک عکس آماده و نهایی گذاشتی

آقا من هی برات نظر میذارم اصلا گوش نمی دی

این یکی را خواهشا بگذار برامون
-------------------
عزیزم چون من دست تنهام موقع درست کردن چیزی معمولا برام سخته بخوام عکس بگیرم. برخی پستها کامله و برخی پستهای دیگه مرتبط به اون که دیگه من پستهای مرتبط و شبیه رو کمتر عکاسی میکنم.
درمورد تزیین هم اگه پست مربوط به تزیین بذارم توضیح میدم. در غیر این صورت هدفم مثلا آموزش اصل کیک بوده نه تزیینش.
به خاطر گل روی شما سعی میکنم کامل تر عکاسی کنم.
نقل قول کردن
+2 #3 شادی 1393-07-15 20:54
ممنونم عزززیززززم اسم شریف تو نمیدونم خانومی با همون شکلات جون صدات میکنم . خیلی عالی توضیح دادی . پیازچه فکرمیکنم خیلی طعم خوبی بده چون من یه جا خونده بودم که بدون پیازچه طعم معمولی میگیره و زیاد جالب نمیشه ممنون که همه نکات رو گفتی سیوش کردم تا تو دفتر آشپزیم بنویسم .
-------------------
ممنونم از شما خواننده خوبم.
نقل قول کردن
+3 #2 رفعت 1393-07-15 01:40
سلام بانوی کافه شکلات ، انقدر سایتتون جذابه که چند ساعتی پاش نشستم و همه پست ها رو خوندم، همین دو دقیقه پیش حوندنشون تموم شد.
مرسی ازتون
--------------------------
ممنون از شما.
نقل قول کردن
+3 #1 ايدا 1393-07-14 17:52
وااااااااااي مررررسي عاشقتم ،،نميدوني جقدر ذوق كردم وقتي متل هرروز كم كردمو كيك مرغ ديدم ،،،دستورش خيلي جاها هست أما شديدا دوست داشتم شما بذاريد جون خيلي عالي ولا جزييات توضيح ميديد،،بازم يه دنيا ممنون،،فقط عزيزم ماست و سس وخامه سنكين نميشه ??? فقط سس كافي نيست?? منظورتون از ماست جكيده سون همون ماستاي معمولي سونه كه همه جا هست?? اكه توش ابليمو بريزيم جون بايد بمونه ترش نميشه? ?? جون من تو الويه حتى وقتي خيلي كم ميريزم باز ترشش ميكنه،،،ببخشيد سوالام زياد بود،،،،يه خسته نباشيد مهربوووووووون
----------------
خواهش میکنم عزیزم.منظورم همون ماست ۵ درصد چربی سون هست. سس تنها خیلی سنگین و چرب میشه حتما ماست بریز.ولی به نظر من خامه رو نریزی سبک تر میشه. طعم آبلیمو خوشمزه اش میکنه. برای اولین بار کمتر بریز اگه دوست داشتی بیشترش کن.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir