ذرت مکزیکی

http://s5.picofile.com/file/8150676076/IMG_1176.JPG

متاسفانه مادر بزرگ همسرم رو از دست دادیم و از دست دادن بانویی که در صبر ، مهربانی ، خوش زبانی و خیلی صفات نیک دیگه نمونه بودند خیلی برامون سخت و غیر قابل باوره.

امروز اصلا آمادگی گذاشتن این پست رو نداشتم اما چون به یکی از دوستان خیلی وقت بود قول داده بودم که این پست رو قرار بدم نخواستم خلاف وعده کنم.

اگه دوست دارید ذرت مکزیکی که درست میکنید دقیقا طعم بیرونیش رو داشته باشه و مزه ی اون تا همیشه زیر دندونتون باشه این پست رو دنبال کنید.

مواد لازم :

ذرت پخته ترجیحا غیر شیرین

قارچ

پنیر پیتزا

کره یا مارگارین

ادویه شامل فلفل سیاه ، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن

چیبس خلالی

سس مایونز

سس فرانسوی

آبلیمو

ذرت ما باید پخته باشه. در فصل بلال میتونید اونو بخرید و توی زودپز بریزید و وقتی پخت با چاقو ذرتهاو ازش جدا کنید. اگه نداشتید کنسرو ذرت آماده بخرید. میتونید از سوپرها بسته بندی ذرت پخته ی غیر شیرین هم تهیه کنید که بهترین گزینه همینه و من خودم همیشه از این میخرم.

ذرت + قارچتون رو که خرد کردید به مدت 15 دقیقه بخار پز کنید. این مدت بیشتر نشه چون پخت زیاد باعث سفت شدن بافت ذرت میشه. کلا هر ماده ای یک تایم پخت داره که  نباید بیشتر یا کمتر بشه. این مدت پخت برای ذرتی هستش که از قبل پخته شده باشه ها!! خرد کردن قارچ سلیقه ای هست. من دوست دارم نازک باشه. و ممکنه کسی درشتر بپسنده. اونو مطابق سلیقه ی خودتون خرد کنید.

برای بخار پز کردنم چند تا روش دارید. یا از دستگاه بخار پز استفاده کنید. که کار باهاش راحته. یا یک قابلمه رو از آب پر کنید و یک سبد فلزی رو طوری روی سطح آب فیکس کنید که ذرت ها با آب در تماس نباشن.و فقط بخار آب بهشون بخوره.

یک روشم برای تنبل ها ! ذرت + قارچ خرد شده رو توی کمی آب در حال جوش بریزید و باید مواظب باشید بافت ذرت متلاشی نشه. خوب در این مورد موقع خالی کردن آب اضافی کمی از نشاسته ی ذرت هدر میره که برای تپل ها هم این روش رو بهتر میدونم.

برای درست کردن ذرت مکزیکی بهتره مارگارین یا کره حیوانی یا کره محلی داشته باشید اما اگه نبود همین کره های پاستوریزه هم قابل قبوله.کره رو توی تابه ی چدنی داغ میریزیم و وقتی آب شد ذرت و قارچ روبهش اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم تا یکدست بشه. آب اضافیش گرفته بشه اما خشک و سرخ نشه!!!! مواظب باشید ذرت نباید سرخ بشه.اگه سرخ بشه سفت میشه.

بعد یک قاشق سس مایونز + یک قاشق سس فرانسوی+ یک قاشق آبلیمو به ذرت اضافه کنید و خوب هم میزنیم.

http://s5.picofile.com/file/8150676068/download.jpg

حالا نوبت ادویه است و جالبه بدونید 80 درصد مزه ذرت مکزیکی به ادویه ی اونه. پودر سیر + فلفل سیاه + آویشن + فلفل قرمز رو میریزیم و هم میزنیم و بعد پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پنیر آب بشه و یکدست. و در نهایت توی ظرف میریزیم و روش چیبس خلالی میریزیم و نوش جان میکنیم.

برای پنیر پیتزا بهتره از موزارلا ی زرد و سفید استفاده کنید. (کش و مزه) مارک کاله خوشمزه است.

در صورت تمایل کمی کالباس خرد شده هم میتونید در آخر به اون اضافه کنید.

http://s5.picofile.com/file/8150676034/download_1_.jpg

دیدگاه‌ها  

0 #8 نسترن. م 1394-08-26 22:02
سلااام. خدا مادر بزرگتو رحمت کنه انشاءالله
من تو ذرت مکزیکی چیپس نمیریزم ولی. اینجوری میشه یک غذای کامل.
-----------------------------
سلام.
ممنونم. مادر بزرگ همسر.
اینطوری یک چیز کرانچی هم در ذرت خواهد بود.
نقل قول کردن
0 #7 sara1 1393-12-08 19:42
از چه کر ای باید استفاده کنیم ؟

مارکش
------------------
فرقی نمیکنه. اگه از مارگارین استفاده بشه چه بهتره در غیر این صورت هیچ فرقی نداره.
نقل قول کردن
+1 #6 roya 1393-09-13 08:56
متشکرم عالیه
------------------
خواهش میکنم
نقل قول کردن
0 #5 محیاا 1393-09-05 21:56
سلاااام مث همیشه عالیه
----------------------
سلام . ممنونم
نقل قول کردن
0 #4 n.elahe 1393-09-04 19:06
سلام عزیز دلم خوبی

میگم از شما بعیده هااا

این پست الان کامل نیست خوب

کاش بلال رو عکس هاش را می گذاشتی

ببینم چقدر باید تو زود‍پز بپزه

و نشون میدادی دون کردنشو

خواهشا بهش اضافه کن

دست گلت درد نکنه
-------------------
برای دون کردن بلال و پختنش باید پست جدا بزارم.
بهتره پوب بلال رو ازش جدا کنید و بعد دو تا سه ساعت توی زودپز بپزید و بعد با پاقو ببریدش.
نقل قول کردن
-1 #3 faezeh 1393-09-03 06:50
سلام.ببخشید یه سوال داشتم ازتون......نمیشه پست های جدیدتونو واسه ی کاربراتون ایمیل کنید؟؟؟!!! :-?
---------------------------
سلام.
فرصت این کارو ندارم متاسفانه. ولی حدودی سعی میکنم هر هفته حداقل دو تا پست بذارم.
نقل قول کردن
0 #2 ايدا 1393-08-30 06:19
تسليت عزيزم روحشون شاد ،،ممنون مفيد بود ذرت مكزيكي ،مخصوصا ايده جيبس خلاليو تاحالا نديده بودم ،امتحان ميكنم ،ممنونم
--------------------
خواهش میکنم. ممنونم
نقل قول کردن
0 #1 ساناز. 1393-08-29 17:43
ممنون از دستوراتون.
میشه دستور ژله تصویری رو بذارید لطفا . اگه میشه یه ایده هایی برای شب یلدا هم بذارید ممنون میشم.
-------------------
سلام.
حتما سعی میکنم به زودی بذارم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir