کوکو بادمجان

 نمیدونم گفتم یا نه ، من یک روزی و روزگاری از بادمجون عزیز متنفر بودم. در حد اینکه از اسم و قیافه ی اونم فراری بودم بدجور. حالا این تنفر نه منشا خاصی داشت و نه حتی این طفل معصوم رو من چشیده بودم که از مزه ی اون خوشم نیومده باشه. فقط بی هیچ دلیل بادمجون برای من خط قرمز شده بود.

ولی به تازگی به این کشف رسیدم که اصلا مخلوقی بهتر از بادمجون وجود نداره ، که نداره. در همین راستا چند تا پست از این مخلوق تازه کشف شده خواهیم داشت. 

 این کوکو به نظر من خوشمزه ترین کوکوی دنیاست. حالا به امتحانش می ارزه. هم ساده درست میشه و هم بی درد سر و سریع. پس سریع دست به کار بشید.

 مواد لازم :

بادمجون قلمی و ترجیحا بدون تخم چهار عدد متوسط

تخم مرغ سه عدد درشت

سیر 6 حبه 

 ادویه شامل نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه به میزان لازم

آرد نخود یک قاشق غذاخوری

 اول از همه بادمجون هارو پوست بکنید و کمی نمک روی اونها بریزید و اجازه بدید یک ساعت بمونه تا تلخ آب اون گرفته بشه. بعد از یک ساعت اونها رو با رنده متوسط رنده کنید. اگه رنده خیلی ریز باشه له میشه و اگه رنده درشت باشه هم نپخته میمونه. 

سیر رو جداگانه با رنده ریز رنده کنید. میتونید سیر رو کمتر یا بیشتر بریزید. من زیادش رو دوست دارم. و کلا طعم خوش آیندی به غذامون میده.

 سیر + تخم مرغ + بادمجان + ادویه + آرد نخود رو با هم مخلوط میکنیم و کف تابه ای که قبلا روغن ریختیم و روغن داغ شده میریزیم. میتونید کل مواد رو یکباره بریزید یا مثل کتلت تک تک سرخ کنید. ولی در هر صورت بهتره قطر کوکو بیشتر از یک سانتی متر نشه ، و حالت کرانچی خودش رو حفظ کنه.

زیر شعله کم  باشه و به آرامی کوکو سرخ بشه تا کرانچی بشه. و وقتی یک طرف کامل سرخ شد بر میگردونیم تا طرف دیگر هم سرخ بشه.

 این کوکو نیاز به پیاز نداره ، ولی اگه دوست داشتید مزه دار تر بشه میتونید پیاز متوسط رو سرخ کنید و بعد از سرخ کردن به مواد خام کوکو اضافه کنید. و بعد کوکو رو به همراه پیاز سرخ کرده دست کنید. اگه بخوایید پیاز رو خام به کوکو اضافه کنید باعث میشه در مواد کوکو آب بیندازه و نتونید کوکو رو برگردونید.

از نظر من طعم سیر خیلی مهمه و سعی کنید اون رو حذف نکنید.

در صورت تمایل میتونید یک تا دو قاشق گردوی آسیاب شده به کوکو اضافه کنید. بی نظیر میشه و نوش جانش کنید.

 میزان مواد اشاره شده تقریبی هست. خوب شیرینی خاص یا کیک نیست که مقادیر دقیق باشه. پس اندازه تخم مرغ و سایر مواد رو متناسب با سایز بادمجان ها تغییر بدید.

اگه دوست داشتید سیب زمینی داخل کوکو اضافه کنید (نکنید این کارو آخه چرا دستور منو عوض میکنید آخه!!) حتما سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و اضافه کنید.

میتونید مواد دیگه ای مثل فلفل دلمه ای یا قارچ تفت داده شده یا حتی گوشت هم به غذا اضافه کنید ولی یک بار هم که شده ورژن بی اضافات رو امتحانش کنید.

 اینم یک غذای راحت برای اونهایی که میگن ما در خوابگاهیم و نمیتونیم غذاهای و غذاهای سخت درست کنیم. دیگه از این راحت تر در چنته نداشتم که رو کنم.

دیدگاه‌ها  

+1 #3 Dorna 1394-11-18 04:47
به نظر خیلی خوشمزه میاد. آخه من هم یکی از عشاق بادمجون جونم.
---------------------
سلام. ترد و خوشمزه است. من که بادمجون دوست ندارم ، عاشقشم.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1394-11-15 20:57
سلااااااام
آرد نخود یعنی چه؟؟؟آرد نخودچی منظورته شکلات جوووون؟؟
-------------------
سلام. بله همون آرد نخود چی. برای انسجام و تردی خیلی خوبه. یک تا دو قاشق پر
نقل قول کردن
0 #1 asma-n 1394-11-15 17:54
سلام کافه شکلات جان ازت خیلی دلخورم،چرا دیگه به سوالهایی که ازتون میپرسم،جواب نمیدین؟؟؟
------------------
سلام عزیزم. واقعا ببخشید. سرم شلوغ بود برای نوشتن سمینار و پایان نامه. ولی امروز همه رو جواب دادم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir