واویشکا مرغ (مرغ چوبی)

http://s5.picofile.com/file/8141557434/IMG_0712.JPG

قبلا در این پست آموزش واویشکا گوشت چرخکرده رو داده بودم. غذای امروزمون هم شبیه همونه با این تفاوت که میتونید ازش به عنوان ایده ی سیخ چوبی برای پیش غذاها در مهمونی ها استفاده کنید. حالا جلو تر توضیح خواهم داد.

به طور کلی آشپزی یعنی هنر و خلاقیت.و همه ی ما با دیدن هر چیزی هزاران فکر و ایده به ذهنمون میرسه که ازش بهترین استفاده ها را خواهیم داشت.

مواد لازم :

سینه مرغ یک عدد

پیاز یک عدد بزرگ

فلفل دلمه ای یک عدد

رب گوجه فرنگی در صورت تمایل

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر کاری در صورت تمایل

زعفران در صورت تمایل

برای شروع کار تقریبا مثل کباب ترکی مرغ شروع میکنیم. مرغ رو نگینی خرد میکنیم و به همرا روغن و پیاز و فلفل دلمه ای و ادویه توی تابه تفت میدیم. میتونید پیاز رو هم رنده کنید تا کاملا وارد بافت مرغ بشه. حرارت رو کم میکنیم و در تابه رو میزاریم تا مواد آب بندازه و با آب خودش بپزه. یک نکته مهم انواع گوشت سفید برعکس گوشت قرمزه. در هنگام پخت گوشت سفید حتما نمک و ادویه در شروع فرایند پخت اضافه بشه.

http://s5.picofile.com/file/8141557376/IMG_0701.JPG

 وقتی آب مواد کشیده شد و حس کردید مرغها پخته و داره کم کم سرخ میشه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رب سرخ بشه و طعم خامی اون گرفته بشه.
و حالا غذای ما آماده است.

http://s5.picofile.com/file/8141557400/IMG_0704.JPG

 تا اینجا غذای ما کامل و آماده است. و میتونید با برنج یا نون سرو کنیدش.

 ولی اگه دوست داشتید برای مهمونی اونو زینت ببخشید میتونید از چند تا سیخ چوبی ، گوجه گیلاسی ، سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده، فلفل دلمه ای و خیار شور کمک بگیرید. تمام مواد رو نگینی خرد کنید و با فاصله و یکی درمیون به سیخ بکشید.

http://s5.picofile.com/file/8141557434/IMG_0712.JPG

 این غذارو میتونید به همراه سیب زمینی که نگینی خرد کرده و سرخ کردید و همراه قارچ که در ابتدای پخت به مواد اضافه کردید سرو کنید.

کلا دستتون بازه تا هر چی دوست دارید به این غذا اضافه کنید.

یک نکته مهم اینکه اگه از ادویه کاری استفاده میکنید زعفران استفاده نکنید!!!

http://s5.picofile.com/file/8141557468/IMG_0713.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #7 ستاره 1399-07-14 19:01
با سلام.خوبین. ت شکر بابت توضیحات کامل و بی نقص.
خواستم بپرسم دمای توستر با فر فرق داره.من کیک میپزم
داخلش خمیری میشه دمای توستر رو ۱۸۰ میزارم اندازه موادم
هم طبق دستور شما پیش میرم.چکار کنم به نظرتون
----------------------
سلام. بله فرق داره. دمای متوسط هر دستگاهی با تمرین و تکرار دستتون میاد
نقل قول کردن
0 #6 نسترن. م 1394-08-27 03:55
سلااام. منم تقریبا مشابه اینو گاهی گداری درست میکنم وقارچ هم توش اضافه میکنم ولی نمیدونستم دارم واویشکا درست میکنم. راستی لسمش واقعا واویشکاس یا اختراع خودته ؟؟؟؟
ممنون شکلات جوووون
----------------------
سلام نه واقعا اسمش همینه. نوش جان.
نقل قول کردن
0 #5 راحیل 1393-07-11 10:27
سلام
ممنون از تنوع غذایی و آموزشهای خوبت
:sad: ای کاش راست کلیک رو برنمیداشتی.
---------
عضو سایت بشید براتون راست کلید رو باز میکنم
نقل قول کردن
0 #4 محیا 1393-07-09 20:10
سلام عزیزم.من مردم تابیام سایتت اصن بازنمیشدچکارکنم آخ خسته شدم.بیش از2هفتس میخوام بیام نمیشه.دلم تنگ شده بود فقط سایتت راه نمیداد. :cry:
-----------------
سلام.خدا نکنه.چرا؟ مشکل از کجا بود؟ الان درست شده انشالله؟
نقل قول کردن
0 #3 شادی 1393-07-09 15:57
مرسی عزیزم از زحماتت مرغ بریانت رو درست کردم عالی شد اصلا بوی مرغ نمیداد فوق العاده شد ازت ممنونم شکلات جون3>
----------
خدارا شکر.واقعا خوشحال شدم
نقل قول کردن
0 #2 ايدا 1393-07-09 15:09
بسيار عالي،،،خوشرنك،،خوشمزه،،،راحت ،،،،يه سوال داشتم عزيزم برأي غذاهايي كه سيخ جوبي بايد تو فر بره ياتو روغن سرخ شه جكاربايد بكنيم كه راحت دربياد??
------------
سلام. اول اینکه نباید خیلی غذاتون خشک بشه که به سیخ بچسبه. دوم با کمی روغن چرب کنید یا با آب خیسش کنید بستگی به نوع غذاتون داره
نقل قول کردن
0 #1 تمشک بانو 1393-07-09 14:12
خیلی خوشمزه و هوس انگیز به نظر میرسه . خسته نباشید.
--------------
ممنونم.سلامت باشید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir