واویشکا مرغ (مرغ چوبی)
قبلا در این پست آموزش واویشکا گوشت چرخکرده رو داده بودم. غذای امروزمون هم شبیه همونه با این تفاوت که میتونید ازش به عنوان ایده ی سیخ چوبی برای پیش غذاها در مهمونی ها استفاده کنید. حالا جلو تر توضیح خواهم داد.
به طور کلی آشپزی یعنی هنر و خلاقیت.و همه ی ما با دیدن هر چیزی هزاران فکر و ایده به ذهنمون میرسه که ازش بهترین استفاده ها را خواهیم داشت.
مواد لازم :
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
فلفل دلمه ای یک عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر کاری در صورت تمایل
زعفران در صورت تمایل
برای شروع کار تقریبا مثل کباب ترکی مرغ شروع میکنیم. مرغ رو نگینی خرد میکنیم و به همرا روغن و پیاز و فلفل دلمه ای و ادویه توی تابه تفت میدیم. میتونید پیاز رو هم رنده کنید تا کاملا وارد بافت مرغ بشه. حرارت رو کم میکنیم و در تابه رو میزاریم تا مواد آب بندازه و با آب خودش بپزه. یک نکته مهم انواع گوشت سفید برعکس گوشت قرمزه. در هنگام پخت گوشت سفید حتما نمک و ادویه در شروع فرایند پخت اضافه بشه.
وقتی آب مواد کشیده شد و حس کردید مرغها پخته و داره کم کم سرخ میشه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رب سرخ بشه و طعم خامی اون گرفته بشه.
و حالا غذای ما آماده است.
تا اینجا غذای ما کامل و آماده است. و میتونید با برنج یا نون سرو کنیدش.
ولی اگه دوست داشتید برای مهمونی اونو زینت ببخشید میتونید از چند تا سیخ چوبی ، گوجه گیلاسی ، سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده، فلفل دلمه ای و خیار شور کمک بگیرید. تمام مواد رو نگینی خرد کنید و با فاصله و یکی درمیون به سیخ بکشید.
این غذارو میتونید به همراه سیب زمینی که نگینی خرد کرده و سرخ کردید و همراه قارچ که در ابتدای پخت به مواد اضافه کردید سرو کنید.
کلا دستتون بازه تا هر چی دوست دارید به این غذا اضافه کنید.
یک نکته مهم اینکه اگه از ادویه کاری استفاده میکنید زعفران استفاده نکنید!!!
دیدگاهها
خواستم بپرسم دمای توستر با فر فرق داره.من کیک میپزم
داخلش خمیری میشه دمای توستر رو ۱۸۰ میزارم اندازه موادم
هم طبق دستور شما پیش میرم.چکار کنم به نظرتون
----------------------
سلام. بله فرق داره. دمای متوسط هر دستگاهی با تمرین و تکرار دستتون میاد
ممنون شکلات جوووون
----------------------
سلام نه واقعا اسمش همینه. نوش جان.
ممنون از تنوع غذایی و آموزشهای خوبت
---------
عضو سایت بشید براتون راست کلید رو باز میکنم
-----------------
سلام.خدا نکنه.چرا؟ مشکل از کجا بود؟ الان درست شده انشالله؟
----------
خدارا شکر.واقعا خوشحال شدم
------------
سلام. اول اینکه نباید خیلی غذاتون خشک بشه که به سیخ بچسبه. دوم با کمی روغن چرب کنید یا با آب خیسش کنید بستگی به نوع غذاتون داره
--------------
ممنونم.سلامت باشید