کوکو سیب زمینی پخته

 من توی این روزهای سعی دارم غذاهای راحتی که سریع درست میشه رو قرار بدم تا با روزه داری زمان زیادی رو صرف درست کردن غذا نکنید. از طرفی چون باید غذاهای ساده آماده کنید و نباید غذاهای نامتعارف رو بعد از ساعت ها روزداری میل کنید سعی میکنم سراغ غذاهای اصیل ایرانی که هم با سلیقه ی ما جور باشه و هم ساده باشه رو انتخاب کنم.

از طرفی آرشیوه چند ساله ی خودم رو که مدتهاست تکمیل نکرده بودم رو تکمیل کنم. مثلا برخی پستها مال سالها پیشه که دیگه کم کم داره رو میاد... 

غذا یا پیش غذای امروزم کوکو هست. انواع مختلفی کوکو داریم و کوکو سیب زمینی هم جزئی از اونهاست. امروز  کوکو سیب زمینی پخته رو با هم مرور میکنیم.

 مواد لازم :

سیب زمینی متوسط پخته 3 عدد

تخم مرغ دو عدد

 پیاز متوسط یک عدد

 نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

 سیب زمینی رو میپزیم و پوست میکنیم و با رنده یا گوشت گوب اونو کاملا له میکنیم. اگه از رنده استفاده میکنید رنده درشت بهتره تا سیب زمینی خمیری نشه.

 یک عدد پیاز دو رنده ریز میکنیم و بعد به سیب زمینی ها اضافه میکنیم.

 تخم مرغ رو جداگانه میشکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم.

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و در صورت تمایل کمی فلفل قرمز رو هم اضافه میکنیم و کل مواد رو مخلوط میکنیم.

 اگه حس کردید ممکنه موادتون شل بشه آب پیاز رو قبل از اضافه کردن بگیرید. 

میتونید به مواد بالا کمی شوید خشک یا نعنا خشک یا حتی جعفری تازه اضافه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

وقتی موادتون آماده شد میتونید چند دقیقه داخل یخچال بهش استراحت بدید تا خودش رو بگیره.

بعد اون رو به هر شکلی که دوست دارید شکل بدید و در روغن داغ سرخ کنید.

 برای اینکه کوکو ها به دست نچسبه و راحت شکل بگیره یک ظرف آب سرد کنار دستتون قرار بدید و دستتون رو مداوم خیس کنید.

 اگه مایع کوکو خیلی شل بود میتونید یک قاشق پودر سوخاری توی مواد اضافه کنید.

 این کوکو را داغ داغ سرو کنید. به همراه خیار شور و گوجه میتونید باهاش ساندویچ کوکو سیب زمینی درست کنید و یا با برنج میل کنید.

نوش جان.

دیدگاه‌ها  

0 #3 نسترن. م 1394-08-26 21:20
سلااام. چقدر فرم کوکوها شکیله. من گرد میکنم ووسطشو هم یک سوراخ میزنم ولی این شکل کوکوی شما قشنگتره.
ممنون
--------------------------
سلام. چشماتون قشنگ میبینه. این فرم مدلیه که مینوسای من عاشقشه و مامانمم براش درست میکنه.
نقل قول کردن
0 #2 نعیمه نوری 1394-04-09 20:10
به به من عاشق سیب زمینی هستم به هر شکلی که باشه به قول مهدی پاکدل اگه از الان تا آخر دنیا هم بمن سیب زمینی بدید باز میخورمو سیر نمیشم :-) :lol: :lol:
------------------
منم همینطور. هر روز به بهانه مینوسا یک تابه سرخ میکنم خودم میخورم....
نقل قول کردن
0 #1 jhgg 1394-04-09 07:14
سلام خوبید یه سوال برا ژله بستنی میوه ای یا دسر توت فرنگی اول ژله بذارم توقالب بعد بذارم توفریز بعد درش بیارم کج بذارم تویخجال درست اگردرست جوابم بدید ممنون میشم
---------------------------
اول ژله آلوئورا رو درست کنید
اون رو داخل قالب قرار بدید و توی یخچال یا فریزر به صورت کج قرار بدید تا نیم بند بشه.
بعد توت فرنگی هارو بچینید و دوباره بزارید توی یخچال یا فریزر تا کامل ببنده. و بعد ژله بستنی توت فرنگی رو درست کنید و داخل قالب بریزید و اجازه بدید خودش رو بگیره.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir