واویشکا مرغ (مرغ چوبی)

http://s5.picofile.com/file/8141557434/IMG_0712.JPG

قبلا در این پست آموزش واویشکا گوشت چرخکرده رو داده بودم. غذای امروزمون هم شبیه همونه با این تفاوت که میتونید ازش به عنوان ایده ی سیخ چوبی برای پیش غذاها در مهمونی ها استفاده کنید. حالا جلو تر توضیح خواهم داد.

به طور کلی آشپزی یعنی هنر و خلاقیت.و همه ی ما با دیدن هر چیزی هزاران فکر و ایده به ذهنمون میرسه که ازش بهترین استفاده ها را خواهیم داشت.

دیماج قزوین

نوبتی هم که باشه نوبت دیماج قزوینه.

راستش این پست برای 50 به در هستش. و دیگه خیلی تاخیر داشتم تو گذاشتنش.

50 بدر مثل 13 بدر میمونه برای قزوینی ها. وقتی 50 روز از سال نو (روز اول فروردین) میگذره (میشه روز 19 اردیبهشت)مردم قزوین به دل کوه و دشت و جنگل میزنن تا برای اومدن بارون دعا کنن . یک نقطه از شهر به اسم مصلی امام هست که اونجا میرن و برای اومدن بارون در بهار دعا میخونن. وبرای بارش بارون سال گذشته هم از خدا تشکر میکنن.(یعنی با یک تیر دو نشون میزنن. یکی شکر و دیگری تقاضای برکت)و روزشون رو در طبیعت سپری میکنن و غذا میخورن. و از غذاهاشون به هم میدن. به نوعی تعامل مردمی و اجتماعی ایجاد میشه در پوششی عرفانی و معنوی.

خوب یکی از غذاهایی که توی 50 بدر زیاد مصرف میشه دیماج هستش. خوب الانم که توی ماه رمضونیم و این میتونه یک نوع پیش غذای مقوی برای افطاری باشه.

کاناپ کالباس

کاناپ کالباس یک غذای سریع و زیباست هم برای مهمونی و هم برای میان وعده یا تغذیه ی بچه ها توی مدرسه. من خودم شدیدا این غذا رو دوست دارم. خوب هم کالباس داره و هم پنیر... منم که عاشق پنیر! الان سه چهار سالی هست که ساندویج آماده ی اون به فروش میرسه اما من از قدیم ندیما عاشقش بودم....

در ضمن یک پیشنهاد خوشگله برای سینی مزه. و مهمونی هاتون.

نون پنیر سبزی گردو

این نونها با توجه به این دستور آماده شدند و یکی از ایده های پر کردن اونها با پنیر و سبزی هستش. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

میرزاقاسمی

سلام امروز یک غذای اصیل شمالی داریم که نمیدونم آیا شیوه ایی که من میگم و به نقل از مامانم هست با دستور اورجینالش یکیه یا نه؟! ولی میدونم که توی هیچ کدوم از رستوران های شمال به این خوشمزگی که مامانم درست میکنه میرزا قاسمی وجود نداره.

یک موضوع که خیلی ذهنمو درگیر این غذا کرده اینه که تارخچه ی اون از کجا اومده؟! آیا درسته که میگن : میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد؟! تنهای موضوع تاریخی که پیدا کردم راجبش این بود. خوشحال میشم اگه کسی اطلاعات بیشتری داره به منم بگه.

ماست خیار مخصوص

درست کردن ماست خیار خیلی راحته، البته اگه قل هاشو بدونید تا مثل ماست و خیار های رستورانی خوشمزه و سفت از آب در بیاد.

و مثل رستورانی ها باشه نه اینکه شل و آب دار و ....!!!

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir