کیک مرغ
کیک مرغ به ترکیب نون تست دور گیری شده و مخلوط مثل الویه با کمی تفاوت میگن. این غذا در سری پیش غذاها جای میگیره و ایده مناسبی هست برای مهمونی ها.رسپی های مختلفی برای درست کردنش وجود داره که من طبق معمول روش خودم رو بیان میکنم.خیلی سریع و خیلی راحت...
واویشکا مرغ (مرغ چوبی)
قبلا در این پست آموزش واویشکا گوشت چرخکرده رو داده بودم. غذای امروزمون هم شبیه همونه با این تفاوت که میتونید ازش به عنوان ایده ی سیخ چوبی برای پیش غذاها در مهمونی ها استفاده کنید. حالا جلو تر توضیح خواهم داد.
به طور کلی آشپزی یعنی هنر و خلاقیت.و همه ی ما با دیدن هر چیزی هزاران فکر و ایده به ذهنمون میرسه که ازش بهترین استفاده ها را خواهیم داشت.
دیماج قزوین
نوبتی هم که باشه نوبت دیماج قزوینه.
راستش این پست برای 50 به در هستش. و دیگه خیلی تاخیر داشتم تو گذاشتنش.
50 بدر مثل 13 بدر میمونه برای قزوینی ها. وقتی 50 روز از سال نو (روز اول فروردین) میگذره (میشه روز 19 اردیبهشت)مردم قزوین به دل کوه و دشت و جنگل میزنن تا برای اومدن بارون دعا کنن . یک نقطه از شهر به اسم مصلی امام هست که اونجا میرن و برای اومدن بارون در بهار دعا میخونن. وبرای بارش بارون سال گذشته هم از خدا تشکر میکنن.(یعنی با یک تیر دو نشون میزنن. یکی شکر و دیگری تقاضای برکت)و روزشون رو در طبیعت سپری میکنن و غذا میخورن. و از غذاهاشون به هم میدن. به نوعی تعامل مردمی و اجتماعی ایجاد میشه در پوششی عرفانی و معنوی.
خوب یکی از غذاهایی که توی 50 بدر زیاد مصرف میشه دیماج هستش. خوب الانم که توی ماه رمضونیم و این میتونه یک نوع پیش غذای مقوی برای افطاری باشه.
کاناپ کالباس
کاناپ کالباس یک غذای سریع و زیباست هم برای مهمونی و هم برای میان وعده یا تغذیه ی بچه ها توی مدرسه. من خودم شدیدا این غذا رو دوست دارم. خوب هم کالباس داره و هم پنیر... منم که عاشق پنیر! الان سه چهار سالی هست که ساندویج آماده ی اون به فروش میرسه اما من از قدیم ندیما عاشقش بودم....
در ضمن یک پیشنهاد خوشگله برای سینی مزه. و مهمونی هاتون.
نون پنیر سبزی گردو
این نونها با توجه به این دستور آماده شدند و یکی از ایده های پر کردن اونها با پنیر و سبزی هستش. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
میرزاقاسمی
سلام امروز یک غذای اصیل شمالی داریم که نمیدونم آیا شیوه ایی که من میگم و به نقل از مامانم هست با دستور اورجینالش یکیه یا نه؟! ولی میدونم که توی هیچ کدوم از رستوران های شمال به این خوشمزگی که مامانم درست میکنه میرزا قاسمی وجود نداره.
یک موضوع که خیلی ذهنمو درگیر این غذا کرده اینه که تارخچه ی اون از کجا اومده؟! آیا درسته که میگن : میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد؟! تنهای موضوع تاریخی که پیدا کردم راجبش این بود. خوشحال میشم اگه کسی اطلاعات بیشتری داره به منم بگه.