سمبوسه
سمبوسه ی سنتی که همه میشناسیمش و مال جنوب ایران بوده و هست و امروزه همه جا درستش میکنن رو در این پست نخواهید دید.
این سبک سمبوسه ای هست که مامان من همیشه از بچگی ما تا به امروز درست کرده و ما فوق العاده دوستش داریم.
با گوشت و سیب زمینی سرخ شده درست میشه و فوق العاده خوشمزه است.
من سعی میکنم با روغن خیلی خیلی کم درستش کنم. مطمئنا با روغن فراوان اگه سرخ بشه بی نظیر و خوشمزه و کرانچی تره. ولی این مدل سرخ شدن یا گریل شدن رژیمی تره.
مواد لازم:
پیاز درشت یک عدد ریز رنده شده
گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفند نیم کیلو
قارچ نیم کیلو نگینی خرد شده
سیب زمینی درشت دو عدد نگینی خرد شده
جعفری در صورت تمایل سه قاشق غذاخوری
شوید در صورت تمایل سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
پیاز رو رنده کرده و در روغن تفت میدیم تا سبک بشه و بعد گوشت رو اضافه میکنیم و وقتی گوشت تغیر رنگ داد نمک و زردچوبه و فلفل رو و قارچ رو اضافه میکنیم. میزاریم تا قارچ آب بیندازه و آب اضافی اون بخار بشه. و گوشت سرخ بشه. در انتها رب و در صورت تمایل سس قرمز رو اضافه کنید و حرارت خاموش تا کمی خنک بشه.
سیب زمینی نگینی خرد شده رو با روغن و نمک و زرد چوبه تفت میدیم تا خوب سرخ بشه.
سیب زمینی و سبزیجات رو به گوشت اضافه میکنیم و وقتی یکدست شدن مواد اونها رو لای نون میپیچیم.
طرز پیچیدنش رو متاسفانه عکس ننداختم چون دست تنها بودم و نمیتونستم همزمان بپیچم و عکس بگیرم.
من برای سرخ کردن فقط از اسپری روغن در حد چرب کردن تابه استفاده کردم. میتونید داخل فر داغ در حد ده دقیقه بپزید و کافیه فقط سطح نون ها رو کمی چرب کنید.
برای سرخ شدن سمبوسه ها حرارت متوسط باشه تا نسوزه یا خمیری نشه. در روغن داغ باید سمبوسه ها سرخ بشن.
ورژن اصلی سمبوسه رو هم به زودی قرار میدم. فعلا این روش جیگولی شده رو از من داشته باشید.
خوردن سمبوسه داغ و کرانچی با سس تند محشره.
نوش جان