کوکو لوبیا سبز

 کوکو ها هم به عنوان یک پیش غذای مناسب هستند و هم به عنوان یک وعده اصلی غذایی. کوکو ی امروزم یکی از کوکو های خوشمزه است که خاصیت زیادی داره. 

 مواد لازمش اصولا در هر خونه ای پیدا میشه و خیلی سریع هم درست میشه و یک گزینه ی مناسب برای وقتهایی که زمان زیادی برای درست کردن غذا نداریم.

مواد لازم:  

لوبیا سبز 300 گرم

هویج یک عدد درشت

پیاز سرخ شده چهار قاشق غذاخوری

گوشت سرخ شده چهار قاشق غذاخوری

تخم مرغ چهار عدد

آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

شوید خشک یک و نیم قاشق غذاخوری

زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

مقدار مواد در کوکوها تقریبی هست و زیاد و کم کردن اون دسته خودتونه. برای این کوکو بهتره از لوبیا سبز های ریز و نازک استفاده کنید و اونهارو ریز برش بزنید. اگه لوبیا سبز ها درشت هستن حتما قبل از استفاده اونهارو بخار پز کنید تا نرم و لطیف بشن. پخت اونها بهتره بخار پزی باشه تا خاصیت و مزه ی اون حفظ بشه.

هویج رو نگینی ریز خرد کنید. و پیاز رو بهتره نگینی خرد کنید و سرخ کنید. برای گوشت هم یک عدد پیاز کوچک به اون رنده کنید و با ادویه فراوون سرخ کنید.

حالا تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و تخم مرغ هارو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کوکو یکدست بشه.

 این مواد رو بعد از مخلوط کردن داخل یک تابه داغ شده که چرب کردید و روغن داغ شده بریزید و سرخ کنید. میتونید تک تک و کوچیک و تک نفره درست کنید یا بزرگ.

میتوانید در مواد این کوکو گردوی خرد شده هم اضافه کنید. یا دو قاشق گروی آسیاب شده.

 به مواد این کوکو میتونید خیلی چیزهای دیگه مثل قارچ یا سیب زمینی اضافه کنید. ولی بهتره قارچ رو قبلش تفت بدید یا به همراه گوشت سرخ کنید.

میتونید از فیله ی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم در این غذا استفاده کنید ولی باز هم از نظر من یک بار این مدلی درست کنید و طعم اون رو تست کنید.

میتونید به جای آرد نخودچی از آرد گندم استفاده کنید ولی کمی حالت لاستیکی به کوکو میدید این طوری.

 بهتره زعفران دم کرده ای که استفاده میکنید غلیظ باشه تا طعم و مزه ی حسابی به کوکو بده.

میتونید این کوکو رو در نان تست یا باگت به صورت تک نفره برای مهمونی ها درست کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir