یوفکا ساندویچ

 بریم یک چیز راحت و فوری درست کنیم برای مواقعی که حسابی گشنه ایم و دلمون یک چیز خوشمزه میخواد.

 اکثرا کار با خمیر یوفکارو میدونید. سعی میکنیم یک کلیات استفاده از این خمیر رو بگیم.

 مواد لازم:

خمیر یوفکا

پنیر موزارلا 200 گرم

گوشت چرخکرده  400 گرم

پیاز درشت یک عدد

ذرت پخته نصف پیمانه

فلفل دلمه ای نصف پیمانه

قارچ دو پیمانه خرد شده

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

سس کچاب دو قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ یک عدد

زعفران دم کرده یک قاشق

کنجد در صورت تمایل

تقریبا کار با خمیر یوفکارو همه بلد هستیم. خمیر یوفکا به صورت بسته بنده در برش های مختلف در فروشگاه ها به فروش میرسه. خیلی ایده هارو میشه با این خمیر عملی کرد. برای مرطوب کردن این خمیر از ماست و کمی روغن استفاده میکنیم. 

حتما در حین کار با خمیر روی خمیر هارو میپوشونیم تا رطوبت اونها گرفته نشه، چون اگه رطوبت لازم رو نداشته باشن، شکننده شده و موقع پیچیدن خرد میشن.

من از خمیر یوفکای مستطیلی استفاده کردم چون میخواستم لقمه های بزرگی در حد یک ساندویچ درست کنم که حدودا یکی از اونها برای ایک نفر کافی باشه.

برای این کار از چند خمیر یوفکا استفاده کردم، خمیر اول رو قرار میدیم و روش رو با یک برس کمی ماست چکیده و روغن که با هم مخلوط کردیم میمالیم. من روغن نزدم. و روی خمیر اول یک خمیر دیگه قرار میدیم و اونو با ماست چرب میکنیم و ادامه میدیم تا دو یا سه ردیف خمیر بچینیم.

برای مواد داخلی ساندویچ مون من از مایع ماکارونی استفاده کردم. به این شکل که گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفندی را با یک پیاز درشت تفت دادم و نمک و فلفل و زردچوبه بهش زدم. وقتی گوشت تغییر رنگ داد فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کردم و در صورت تمایل میتونید کمی پیازچه خرد شده هم اضافه کنید. و اجازه میدیم قارچ ها آب بیندازن و آب اضافی غذا کشیده بشه و در آخر رب و سس و ذرت و دارچین و آویشن اضافه میکنیم و شعله را خاموش کرده و اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته.

برای داخل ساندویچ من از مایه ماکارونی و پنیر موزارلا استفاده کردم. میتونید از انواع پنیر ها و سبزیجاتی مثل جعفری و پیازچه استفاده کنید.

برای پیچیدن ساندویچ ها مطابق تصویر کمی مایه گوشتی و پنیر میریزم و بعد کناره های ساندویچ رو به داخل میپیچیم تا مواد داخل ساندویچ از اون خالی نشه. بعد به صورت ساندویچ لوله میکنیم.

یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه کمی زعفران غلیظ دم شده هم میزنیم و روی لایه ی بیرونی ساندویچ ها میمالیم و روی اون در صورت تمایل کنجد میریزیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.

میتونید اونهارو در فر داغ با دمای 180 درجه برای 5 تا 10 دقیقه بپزید. 

برای کنار این غذا میتونید سیب زمینی سرخ شده یا سبزیجات بخار پز شده استفاده کنید.

نکته ی بسیار مهم و میشه گفت تنها نکته کار با خمیر یوفکا اینه که، خمیر یوفکا نباید در معرض هوا قرار بگیره و خشک میشه. در تمام مراحل کار با این خمیر باید روی اون رو با یک پارچه تمیز بپوشونید تا خشک نشه.

شاید تمایل داشته باشید این صفحات رو هم ببینید:

فست فود ها 

فست فود دو 

پیراشکی و پیتزا 

پیراشکی و پیتزا 2

پیراشکی و پیتزا 3

انواع پاستا

انواع پاستا 2 

اسنکها

خمیر ها و نان ها

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir