نان صبحانه

 این نون بسیار اسفنجیه و جون میده برای خامه ، مربا خوردن و صبحونه.

 یک نون شیرین که بسیار میتونه کاربردی باشه.و ایده ی خوبی هست برای ماه رمضون.

 

  مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم:

آرد سه پیمانه

تخم مرغ درشت یک عدد

شکر ۵ قاشق غذاخوری

شیر ولرم یک پیمانه

کره ۵۰ گرم

ماست شیرین یک قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر(در صورت تمایل) یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

 ۱_ خمیر مایه+شیر+شکر رو داخل یک ظرف میریزیم و اجازه میدیم پف کنه. (جهت اطمینان از سالم بودن خمیر مایه)

۲_کره رو ذوب میکنیم و به همراه تخم مرغ و ماست به خمیر مایه اضافه میکنیم.

۳_ بکینگ پودر نقش بهبود دهنده داره و میتونید حذفش کنید. آرد و بکینگ پودر و نمک رو اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی ایجاد بشه.

 ۴_حتما ارد رو کم کم اضافه کنید ؛ جنس آرد ها متفاوت هست و گاهی نیاز به ارد کمتر یا بیشتری داریم.

۵_ روی خمیر رو بپوشونید و اجازه بدید برای یک ساعت یا تا زمانی که حجمش دو برابر بشه استراحت کنه.

۶_ پف خمیر رو بگیرید و ورزش بدید و به شش یا هشت قسمت تقسیمش کنید و چونه بگیرید.

۷_ حالا چونه هارو به شکلی که دوست دارید فرم بدید و در یک ظرف ۲۰ در ۳۰ قرار بدید. تنوع شکلهای نون خیلی زیاده و این واقعا سلیقه ای هست. این نون خودش بینهایت خوشمزه است.

 ۸_من دوست داشتم کمی ارده شکلاتی داخل نون بزنم و برای این کار از میزان شکر داخل نون ۳ قاشق کم کردم، کمی ادویه ی هل به خمیر زدم و نون رو مطابق تصویر باز کردم و روش ارده شکلاتی زدم. کمی هم کره نارگیل بهش زدم. این دیگه کاملا سلیقه ای هست.(در صورت تمایل میتونید داخل رولهاتون گردو خرد شده و دارچین و کمی شکر بپاچید فقط توجه کنید حتما شکر داخل خمیر رو کم کنید)

۹_ بعد از اینکه خمیر رو داخل قالب قرار دادید روشو بپوشونید و یک ربع بهش استراحت بدید و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه ی وسط قرار بدید. حدود نیم ساعت زمان میبره تا بپزه و در صورت لزوم گریل رو روشن کنید.

 ۱۰_ میتونید زمانی که فر رو داغ میکنید یک کاسه استیل اب هم داخل فر قرار بدید تا فر مرطوب بشه و زمانی که قالب نون رو داخل فر قرار دادید اون رو بیرون بیارید.

۱۱_ اگه میخوایید رومال نونهای شما کدر باشه مثل مال من میتونید روز خمیر رو با مخلوط شیر و زعفران یا شیر خالی مرطوب کنید و کمی کنجد یا شکر بپاچید. اگه دوست دارید براق باشه از مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و کمی ماست برای رومال استفاده کنید.

 نمای برش خورده کیک خودش بیانگر همه ی بافت بینظیرش هست...

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir