مارشملو فوندانت

http://s5.picofile.com/file/8149338342/IMG_0772.JPG

روش های مختلفی برای درست کردن فوندانت وجود داره. راحترین اونها درست کردن فوندانت با مارشملو هستش. انشالله در پست بعدی درست کردن فوندانت با پودر قند رو هم قرار میدم.

برای این پست قبلا یک سری عکس آماده کرده بودم که متاسفانه سایت آپلودش بسته شده و عکسهام باز نمیکرد. لازم به ذکره کلی غصه خوردم که همه ی عکسهام پریده! ولی از اونجایی که قول این پست رو به چند تا از دوستامون دادم در کارم ثابت قدم موندم و دستور فوندانت رو میگم.

مواد لازم :

مارشملو 500 گرم

پودر شکر 1 کیلو گرم

آب به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

بعضی چیزها هست که واقعا نمیشه براش مقدار ثابت بیان کرد. و گفتن یک معیار ثابت خیلی سخته. مثل همین خمیر. کاملا کار باهاش تجربیه . مارشملو رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید. معمولا رنگی رنگی هست. من از رنگی هاش برای درست کردن  ژله رولی استفاده میکنم . و از سفیهاش برای فوندانت. مثلا همین مارشملو. اگه در بسته ی اون باز باشه خشک تر از حد معمول میشه و باید برای خمیر درست کردن اون تا 5 قاشق هم آب ریخت. شایدم بیشتر. ولی اگه تازه و درشت باشه شاید حتی یک قاشقم زیاد باشه. پس به نوع مارشملو هم دستور تهیه  خمیر ربط پیدا میکنه.

پودر شکر متفاوت با پودر قنده!! اگه بخوام از نظر ظاهر تفاوت هاشو بگم پودر شکر کمی کرم رنگ تر و نرم تره و حلال پذیریش بیشتر از پودر قنده!وقتی بین دو انگشت اشاره و شصت اون رو میگیری با اندک گرمای دست آب میشه. و این حالت هر چی پودرتون نرم تر باشه بیشتر خودشو نشون میده.

http://s5.picofile.com/file/8149338268/1.jpg

مارشملو ها رو توی یک ظرف روی بخار کتری قرار بدید تا نرم بشه.بهتره یک قاشق آب هم بهش اضافه کنید تا نسوزه. میتونید از ماکروفر هم کمک بگیرید و اونهارو توی ماکروفر قرار بدید. فقط حواستون باشه مارشملو ها نسوزه. هر 30 ثانیه در ماکروفر رو باز کنید و اونهارو زیر و رو کنید تا آب بشن. حدود 2 دقیقه زمان میبره تا کاملا آب بشه. بازم بسته به نوع مارشملو این زمان متغییره...

وقتی مارشملو آب شد شدیدا چسبنده است. 80 درصد پودر شکر رو کم کم بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه. حالا کم کم باقی پودر شکر رو اضافه کنید و با دو انگشت به مایع حالت خمیری بدید. اگه حس کردید خمیرتون خیلی سفت شده کمی آب بهش اضافه کنید و اگه دیدید خیلی شل و چسبنده است کمی پودر شکر.

http://s5.picofile.com/file/8149338292/download_1_.jpg

روغن برای اینه که مارشملو خیلی چسبناکه و وقتی به دستتون میچسبه خیلی بد جدا میشه. میتونید برای چرب کردن دستتون تا خمیر بهش نچسبه به دستاتون کمی روغن بزنید. من این کارو معمولا نمیکنم. ولی شما اگه از پس این خمیر چقر بد بدن بر نیومدید و بر شما تسلط پیدا کرد کمی دستهاتون رو چرب کنید. خمیر رو ورز بدید تا یکدست بشه.

قبلا در مورد رنگهای خوراکی در این پست صحبت کردم. از هر نوعش میتونید برای رنگ کردن این خمیر استفاده کنید. فقط اگه خمیرتون شل شد بهش پودر شکر اضافه کنید.دورتادئر خمیر رو روغن بمالید و توی یک پلاستیک کاملا بسته بپیچیدش. پلاستیک کاملا بسته باشه تا اصلا هوا به خمیر نرسه. این خمیر رو میتونید بیرون یا داخل یخچال برای مدت زمان طولانی نگه دارید. فقط توجه کنید هر موقع خواستید استفاده کنید حتما خوب ورز بدید.

هر نوع کیکی رو میتونید با فوندانت تزیین کنید. کیک شیفون ، کیک اسفنجی ، کیک شکلاتی یا هر نوع کیک دیگه ای. میتونید از فوندات استفاده کنید. برای استفاده از فوندانت توجه کنید زیر کار خیلی مهمه و همه چیز معلوم میشه. پس سطح صافی در زیر کارتون درست کنید. میتونید کیک رو خامه کشی کنید یا از انواع کرم ها استفاده کنید. هر کاری میکنید سطح صافی زیر فوندانت ایجاد کنید.(کرم کره ای خیلی مناسبه که دستورش رو به زودی میزارم.)

http://s5.picofile.com/file/8149338300/download_2_.jpg

برای باز کردن خمیر فوندانت از نشاسته ی ذرت استفاده میکنیم. سطح زیر کار و دستهامون رو به نشاسته ی ذرت آغشته میکنیم و فوندانت رو با وردنه باز میکنیم. توجه کنید چون این خمیر خیلی شیرینه تا جایی که میتونید و به خمیر آسیب نزدید خمیر رو باز و نازک کنید. اینجا میتونید از همسر ، پدر ، برادر و تمام افراد ذکور قوی پنجه استفاده کنید. من که اگه همسر نبود هیچ وقت نمیتونستم یک خمیر رو درست باز کنم.

برای کار با فوندانت بهتره یک سری ابزار ابتدایی خریداری کنید که هزینه ی کمی داره و لی خیلی کاربردیه! مثل اتوی فوندانت ، ابزار فوندانت و ....

بعد از اینکه خمیر رو خوب باز کردید اون رو روی کیک بندازید و اضافی اون را ببرید. و با دست و اتوی فوندانت سعی کنید حسابی اون رو به کیک بچسبونید.دیگه کارتون تموم شد. برای اینکه آرد اضافی روی خمیر نباشه میتونید آرد رو با قلمو از روی خمیر بتکونید. برای براق شدن سطح فوندات کمی دستتون رو به آب آغشته کنید و روی سطح کار رو نم بزنید.

حالا مطابق سلیقه ی خودتون کیک رو تزیین کنید.

http://s5.picofile.com/file/8149338318/download_4_.jpg

دیدگاه‌ها  

0 #10 زينب 1394-09-03 08:08
سلام عزيزم،چند روز ديگه تولد همسرمه ميخوام كيك شيفون كه خودتون دستورشو دادين درست كنم با فوندانت بعد براي يه كيك اين مقدار فوندانت زياد نيست؟ممنون از زحماتتون
-------------------
بستگی به نوع تزیین شما داره. و سطحی که قراره تزیین کنید. فوندانت زیادی رو میتونید خوب بپیچید و نگه داری کنید.
نقل قول کردن
0 #9 فاطمه 1394-09-03 07:55
سلام
من این فوندانت رو درست کردم
البته با مارشملو هایی که خودم درست کرده بودم
در ابتدای کارم چون مارشملو های آب شده داغ بودند خمیرم شل بود و من خیلی هول کردم فکر کردم یکی دو کیلو فوندانت خراب شده ولی بعد از خنک شدن خوب شد
فقط الان یه مشکلی دارم اول کار که شروع میکنم به ورز دادن خمیر خوبه ولی بعد یه مدت شل و چسبناک میشه
فکر کنم مال حرارت دستمه
دستمو چربم می کنم ولی زود روغن جذب میشه
چیکار کنم؟
----------------------
دقیقا به خاطر حرارت دستتونه. بهتره دستهاتون رو خنک نگه دارید. میتونید کمی روغن سالاد کنار دستتون بزارید و دستتون رو چرب کنیدو. یا ظرف یخ کنار دستتون باشه و دستتون رو خنک کنید.
نقل قول کردن
0 #8 somayeh 1393-12-23 09:53
سلام واقعا کاراتون حرف نداره
فقط یه سوال این فوندانت روی کیک که میذاریم
یخچال خشک نمیشه؟؟؟؟؟
-------------------------
برای طولانی مدت حتما باید روشو بپوشونید. اما کوتاه مدت نه مخصوصا اگه خیسش کرده باشید. .
نقل قول کردن
0 #7 nasrin 1393-12-10 09:21
خیلی عالی بود متشکرم
----------------------
خواهش میکنم..
نقل قول کردن
0 #6 hasti 1393-09-04 19:39
سلام بانوی خوش ذوق و سلیقه
یه سوال: نشاسته ذرت با ارد ذرت چه فرقی داره؟
یه چند جایی که رفتم ارد ذرت داشتن ولی نشاسته ذرت نبود!!!!!!!!!!!
-------------------------
سلام بر شما...
بله خانومی متفاوت هست با هم.نشاسته ی ذرت سفید پودری و ظریفه و آرد ذرت زرد رنگ و زبره.
نقل قول کردن
0 #5 آیلار 1393-08-18 21:24
جالب بود ممنون خانومی
------
خواهش میکنم
نقل قول کردن
0 #4 ننارنج 1393-08-17 10:17
سلام خانم
خیلی لطف کردید
ممنونم
--------------
سلام.خواهش میکنم
نقل قول کردن
0 #3 ننارنج 1393-08-17 10:16
سلام خانم
خیلی لطف کردید
ممنونم
--------------
سلام. خواهش میکنم.
نقل قول کردن
0 #2 عسل 1393-08-14 12:57
عالی :P بود فقط مارشملو را از کجا باید تهیه کرد
--------------------
ممنون. تمام سوپر مارکت های بزرگ دارن. لوازم قنادی فروشی ها هم دارن.
نقل قول کردن
0 #1 e. 1393-08-14 10:41
خیلی دستور خوبی بود واقعا ممنون. اگه میشه دستور یه حلوای ساده و اسونو بذارید مرسییییییییی
----------------------

راستش کلی دستور حلوا دارم. ولی کمی زمان میبره تا عکسهاشو مرتب کنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir