نان بربري

 تو این شرایط جدید که ایجاد شده و مردم ترجیح میدن در خانه نان تهیه کنند، دست به کار شدیم و گفتیم چند مدل نان سنتی هم به منوی خمیرها و نانها اضافه کنیم.

صد در صد درست کردن بربری در تنور نانواییها یک چیز دیگه است ولی این دستور چون از بهبود دهنده استفاده نمیکنه، دستور خوبیه. 

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 مواد لازم:

آرد سه پیمانه

شکر یک قاشق غذاخوری

خمیر مایع یک قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چایخوری

 آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه

روغن مایع چهار قاشق غذاخوری

بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری

رومال نانها:

یک قاشق غذاخوری آرد

یک پیمانه آب

کنجد

 خمیر مایه و شکر و آب ولرم رو مخلوط  میکنیم. کنار قرار مدیم تا از سالم بودن خمیر مطمئن بشیم. خمیر مایه فوری نیاز به عمل آوری نداره و قبلا در مورد خمیر ها خیلی بحث کردیم. ولی برای اینکه مطمئن بشیم خمیر مایه سالم هست و کلی مواد دیگه رو هدر ندیم حتما با این روش تست میکنم.

 برای اینکه خمیر مایع زودتر عمل کنه بهتره از ظرف چینی استفاده کنید و یک پیش دستی به عنوان در روی اون قرار بدید.

حالا روغن و آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. کم کم با نوک انگشت ورز میدیم تا خمیر ایجاد بشه. اگه خمیر خیلی شل بود کمی آرد و اگه خیلی سفت بود کمی آب اضافه میکنیم. خمیر بربری باید تقریبا شل باشه و ممکنه به دست بچسبه.

خمیر رو گلوله میکنیم و داخل ظرف قرار می دیم و روش سلفون میکشیم و در جای نسبتا گرم قرار میدیم تا دو برابر بشه و پف کنه.

 فر رو با دمای 200 درجه روشن میکنیم تا گرم بشه و بعد یک کاسه استیل حاوی آب داخل فر قرار میدیم تا فر رو مرطوب کنه.

مواد رومال رو مخلوط میکنیم.(بجز کنجد) و روی حرارت قرار میدهیم تا به غلظت فرنی بشه. 

بهتره از ظرف یا سینی نچسب استفاده کنید و در صورتی که نداشتید از کاغذ روغنی چرب شده یا سبوس گندم برای زیر نانها استفاده کنید. ولی بهترین حالتش ظرف نچسبه.

این میزان مواد دو عدد نان بربری میده. نان هارو در سینی باز میکنیم و با چاقو روی نانها شیار ایجاد میکنیم. از مواد رومال روی اون میمالیم و روی اون رو کنجد میریزیم.

کاسه ی آب رو خارج میکنیم از فر و نانهارا داخل فر قرار میدیم.

داخل طبقه ی فر قرار میدیم. این نونها نباید تایم طولانی بپزه و در بیشترین زمان نهایتا 15 دقیقه داخل فر باشه.

در صورت نیاز برای چند ثانیه گریل فر رو میزنید.

 در صورت تمایل میزان روغن رو میتونید بیشتر بریزید.

میتونید به جای آب از شیر هم استفاده کنید.

اگه بهبود دهنده داشته باشید میتونید به جای بکینگ پودر ازش استفاده کنید.

شاید این پستها رو دوست داشته باشید:

پیتزا و پیراشکی ها 

پیتزا و پیراشکی ها 2

پیتزا و پیراشکی ها 3

خمیر پیتزا ایتالیایی

نان باگت

نان کشدا

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir