آش امام

http://s5.picofile.com/file/8141565084/IMG_1309.JPG

ایام سوگواری رو به تمام دوستان و عزیزان تسلیت میگم. عباداتتون مقبول درگاه حق. تا حالا به بدشانسی یک مطلب نرسیده بودم. الان فهمیدم مطالب سایت هم گاهی بد شانس هستن! راستش پست امروز از ماه رمضون تا الان تو نوبته! هر بار اتفاقی افتاده تا من این پست رو نذارم. مثلا آخریش همین چند لحظه پیش که بعد از کلی تایپ کل مطلب پرید و حال و روز من دیدن داشت!!ولی باز به عشق شما من دوباره نوشتم ....

این آش در ماه مبارک رمضان در نقطه نقطه ی شهر ما قزوین پخته میشه و به فروش میرسه. اصلا شده یکی از نماد های ماه رمضون برای ما. در شهر های دیگه به نام آش شله قلمکار معروفه. نمیدونم علت نامگذاریش چی بوده ولی اگر کسی میدونه حتما به ما هم بگه. این روزهای سوگواری که درست کردن نذری رواج داره این آش هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.

 مواد لازم :

گردن گوسفند  یک عدد

پیاز دو عدد متوسط سرخ شده و حالت پیاز داغ پیدا کرده

حبوبات شامل نخود، لوبیا قرمز، لوبیای چشم بلبلی ، عدس ، لوبیا چیتی (کلا دو پیمانه)

بلغور گندم یک و نیم پیمانه

برنج یک و نیم پیمانه

نمک و فلفل ، زرد چوبه ، دارچین ، هل

اول از همه بگم مقدار ها بستگی به خودتون داره و تقریبی هست. مثلا من خودم خیلی کم از حبوبات داخل این آش استفاده میکنم.مثلا از هر کدوم یک مشت .

حبوباتی که در این آش استفاده میشه سلیقه ای هست. مهم ترینش عدس هست که واقعا طعمش در آش نقش داره.از عدس دو مشت میریزم. تمام حبوبات را از 24 ساعت زودتر خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب اونهارو عوض کنید. به جز عدس. عدس رو یک ساعت قبل از پخت خیس کنید کافیه.میتونید از لوبیا چشم بلبلی و ماش هم استفاده کنید. کلا حبوبات این آش متنوع هست.

همونطوری که میدونید مدت زمان پخت حبوبات با هم فرق میکنه.پس حبوبات را به طور جداگانه بپزید

طبق روشی که قبلا گفتم در این پست گردن گوسفند را آماده کنید. هر چی گوشت گوسفند این آش بیشتر باشه میزان کش اومدن اون بیشتر و آش خوشمزه تره.میتونید کمی آبدار تر درست کنید گردن رو تا بتونید از خود آب گوشت برای پخت آش استفاده کنید.

http://s5.picofile.com/file/8141565000/IMG_0294.JPG

 پیاز را خلالی و ریز خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. و بعد آب گوشت رو اضافه کنید(اگر آب گوشتتون کم بود از عصاره گوشت و مرغ هم استفاده کنید) و برنج و گندم رو بهش اضافه کنید و بزارید به جوش بیاد.و بعد نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزنید و بزارید نیم پخت بشه. حالا گوشت رو ریش ریش کنید و بهش اضافه کنید. و اگه دوست دارید توی آشتون سبزی داشته باشه بهش سبزی اضافه کنید. من خودم خیلی کم سبزی میریزم. معمولا در شهر قزوین توی این آش سبزی نمیریزند.

بعد از پخت برنج و گندم حبوبات رو اضافه کنید و دارچین و هل . حالا باید آش یک ساعت تا دو ساعت با حرارت خیلی کم بپزه و مداووم هم میزنیم تا ته نگیره و خوب کش بیاد.

نیم ساعت قبل از خاموش کردن حرارت کمی پیاز داغ را داخل روغن و دارچین تفت بدید و به آش اضافه کنید.

http://s5.picofile.com/file/8141565042/IMG_1292.JPG

 رکن اصلی این آش پیاز داغ و گوشت و دارچینه اونه که اصلا نباید کم باشه یا حذف بشه.

هر چی مدت این پخت این آش بیشتر بشه کش سانی اون بیشتر و خوشمزه تر خواهد بود.

در هنگام خوردن و سرو اون حتما از پیاز داغ و دارچین استفاده کنید.

http://s5.picofile.com/file/8141565084/IMG_1309.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #8 مارال 1395-04-08 05:51
سلام گلم :-) اش پختم همه پسندیدند :P
-----------------------
سلام. نوش جان.
نقل قول کردن
+1 #7 mr 1395-03-19 19:12
سلام واقعا ممنون من خودم اهل قزوینم اما نمیدونستم چجوری این اشو درست میکنن واقع ممنون
------------------
سلام. نوش جان. خوب عوضش این آشو خوب میشناسید.
نقل قول کردن
+1 #6 عشق اشپزی 1394-07-24 12:48
سلام عزیزم من جون درس داشتم دیشب به مامانم گفتم حبوباباتش بذار که فرداش نهار این اش داشته باشیم امروز نهار این اش غذامون بود اولین بار بود که میخوردم خییییییلی خوشمزه بود مامانم دیده بود که یکی از همسایه هامون توش کره ,گلاب وزعفرون هم میریزه نصفش مثل کال شما درست کرد ونصف دیگشم مثل همسایمون دوتاش عالی بود دستت درد نکنه
-------------------------
درس ها خوبه؟ نوش جان عزیزم. خدارو شکر راضی بودید.
نقل قول کردن
+2 #5 زی زی 1394-04-08 15:02
سلام من این آشو تو قزوین خوردم فوقرالعاده اس.راستی مطلبو هم راحت کپی کردم :P
-----------------------
سلام... موافقم.
نقل قول کردن
0 #4 الهه 1393-09-20 04:54
با اینکه من توشهر شما (قزوین ) زندگی می کنم ولی اصلا از آدماش و رفتاراشون سر در نیاوردم . آخه چرا نذاشتی کپی کنیم مجبور شدم از درست کردنش به روش شما صرف نظر کنم . آخه آدم اینقدر ......
--------------------
عزیزم عضو شید میتونید کپی کنید.
نقل قول کردن
+1 #3 پگاه 1393-08-20 13:00
دستت درد نکن خانمی.جالب تو شهر ما به این آش میگن آش لاوی(لعابی) بعضی ها هم شله قلمکار!
------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
+1 #2 روزبه 1393-08-15 16:30
من این آش رو خوردم ، خیلی خیلی از آش رشته ، خ،شمزت تره ، خیلی تم پر گوشته و مقوی . ،اقعن توپه
-----------------
منم همین نظر رو دارم
نقل قول کردن
0 #1 ايدا 1393-08-12 20:40
بسيار عاليست،،من هم مادرم اهله قزوينه وتمام خانوادش قزوين هستند ،زياد اونطرفا ميايم ،،شهر دوست داشتنيه،،،خوشحالم كه همشهريه هنرمند بيدا كردم ،،أما جاي يه دستور قيمه نسار خوشمزه خاليه اينجا،،،،، موفق باشيد
----------------------
قیمه نثار در قسمت پلو های مخلوط هست.
منم خوشحالم از دیدن رد پای یک همشهری
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir