سوپ سبزیجات

 هوا داره رو به سردی میره و فصل دل انگیز پاییز شروع شده. هیچ چیز به اندازه ی قل قل زدن یک سوپ داغ روی حرارت در عصر تاریک پاییز نیست!!

یعنی با هر قل قل زدنش داره صدا میزنه بیایید به طرف من.

 سوپ امروز هم یک پایه ی کلی برای سوپ های سبزیجاتی هست و میتونید اون رو با گوشت یا مرغ هم همراه کنید. مثل من که اون رو به همراه گوشت قلقلی درست کردم.

 مواد لازم :

 برنج نصف پیمانه 

 هویج یک عدد بزرگ ریز نگینی خرد شده

سیب زمینی یک عدد درشت نگینی خرد شده

پیاز یک عدد درشت نگینی خرد شده

سیر سه تا چهار حبه ی درشت ، ریز خرد شده

فلفل دلمه ای نصف یک عدد نگینی ریز خرد شده

گوجه فرنگی درشت سه عدد رنده ریز شده

عصاره مرغ یا گوشت به میزان لازم

نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

جعفری تازه به میزان لازم

تمام مواد رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید. من به جای آب از آب گوشت استفاده کردم. سه تا چهار لیوان آب به سبزیجات اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاد. 

 وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و اجازه بدید دو تا سه ساعت مواد با حرارت کم بپزه تا برنج وا بره. 

وقتی مواد سوپ نیم پخت شد زمان اضافه کردن گوجه فرنگی هست.در صورت تمایل و اگه رنگ گوجه هاتون خوش رنگ نبود میتونید یک تا دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید. من نیازی ندیدم. 

برای درست کردن یک سوپ خوشمزه حتما نمک و ادویه به جز دارچین رو از ابتدا اضافه کنید.

من برای اینکه دختر کوچولوم سوپ بخوره مجبور شدم کمی کوفته قل قلی درست کنم . مقداری گوشت رو به همراه کمی پیاز رنده شده ورز دادم و در روغن سرخ کردم و در نیم ساعت انتهایی پخت به سوپ اضافه گردم. ما قبلا هم یک مدل سوپ با گوشت قلقلی درست کردیم.

 در انتهای پخت وقتی حرارت رو خاموش کردید دارچین و در صورت تمایل جعفری تازه خرد شده رو اضافه کنید. اگه از جعفری فریزری استفاده میکنید ، یک ربع قبل از خاموش کردن سوپ به ، سوپ اضافه کنید. چون کیفیت جعفری تازه و فریزری اصلا یکی نیست. و اون طراوت و تازگی رو هنگام جویدن نمیده که هیچ تازه یک حالت لاستیکی زیر دندون خواهد داشت.

اگه طعم جعفری تازه رو هم دوست ندارید یا نمیخوایید زیر دندون بیاد بهتره یک ربع زودتر اضافه کنید تا بپزه. 

میتونید از کمی پودر لیمو برای خوشمزه تر شدن سوپ استفاده کنید یا در انتهای پخت آبلیمو اضافه کنید.

 در صورت تمایل میتونید برنج رو با جو پرک یا پوست کنده جایگزین کنید. جو پرک نیاز به مد ت زمان کمتری برای پخت داره و سریع میپزه و جو پوست کنده مدت بیشتری برای پخت میخواد. خصوصا که بهتره قبل از مصرف هم خیس داده بشه.

میتونید یک ساعت قبل از پخت کامل سوپ قارچ نگینی خرد شده هم به مواد اضافه کنید.

این سوپ باید رقیق و آبدار باشه ،  در صورت لزوم برای اضافه کردن آب از آب جوشیده کتری یا سمار استفاده کنید.

باز هم در صورت تمایل میتونید از رشته ی سوپی در یک ربع آخر برای سوپ استفاده کنید. 

 کلا این سوپ نباید خیلی لعاب داشته باشه ولی اگه طالب لعاب هستید هیچ چیزی به اندازه خود برنج و پیاز ریز رنده شده به غذاها لعاب نمیدیه! نبینم کسی آرد ی چیزی برزیه ها!!!!!!!!!!

این سوپ کلا خیلی چرب نیست اگه دوست دارید چرب باشه علاوه بر استفاده از عصاره گوشت خونگی میتونید سبزیجات رو در کمی کره در ابتدای کار تفت بدید و بعد آب و برنج رو اضافه کنید. 

 خوب فکر کنم تمام نکات رو گفتم.

امیدوارم که در این روزهای گرم و شبهای سرد این سوپ رو درست کنید و میل کنید و اگه قابل باشیم ما رو هم دعا کنید.

نوش جان...

دیدگاه‌ها  

0 #5 asma.n 1394-08-15 15:17
شکلات جان من به این سوپ شلغم هم زدم خیلی خوب شد..جون میده واسه سرما خوردگی..شمام امتحان کنید..
---------------------
واقعا محشر میشه. حتما.
نقل قول کردن
0 #4 asma.n 1394-08-14 15:43
سلام شکلات عزیزم،ممنونم به خاطر دستورهای فوق العاده تون به خصوص این سوپ خوشمزه،داداش3 ساله من عاشق این سوپه..راستی قول داده بودی حلوای سه رنگ رو آموزش بدین؟؟لطفا بذارید..
---------------------------
سلام.نوش جان. امان از فراموشی.. در لیست کارام قرار میدم.
نقل قول کردن
0 #3 نسترن. م 1394-08-10 21:13
درست کردم خیلی خوب بود شاید تفاوتش با سوپ رشته فقط همین جابه جایی برنج و رشته فرنگی بود ولی همین کلا متفاونش کرد. من فقط یه کوچولو برنجو زیادی ریختم و سوپم خیلی لعابش زیاد شد. دفعه ی بعد برنج کمتر ی باید بریزم.
ممنون :roll: :lol:
--------------------------
نوش جان. بله تقریبا تفاوتش همینه.
نقل قول کردن
0 #2 نسترن. م 1394-08-04 21:43
من در هفته یکی دوبار سوپ میپزم. نکته ی جالب سوپها اینه که اگرچه خیلیهاشون شبیه هم هستن ولی با اضافه کردن و کم کردن یه چیز کاملا متفاوت میشن و میشه یه سوپ جدید. حالا تو این هفته یک شب اینو نیپزم. چند شب پیش هم سوپ قارچ و خامه را درست کردم.
ممنون شکلات عزیزم :P :roll:
----------------------------
دقیقا. چه کاره خوبی. سوپ بهترین غذاست. نوش جان عزیزم. ممنونم از حضورت
نقل قول کردن
+1 #1 فریده 1394-07-07 12:56
سلام دوست خوش سلیقه و هنرمند
از آشنایی با شما خیلی خوشحالم . بهتون تبریک میگم کاراتون عااالیه . براتون آرزوی موفقیت بیشتری رو دارم .
من تازه شروع کردم به یادگیری آشپزی , خوشحالم که میتونم از تجربیاتتون استفاده کنم.
حتما مزاحمتون میشم
----------------------------
سلام. ممنونم از یک دنیا محبت شما. انشالله سایتم بتونه براتون موثمر ثمر واقع بشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir