سوپ قارچ و خامه

http://s5.picofile.com/file/8135948884/IMG_0277.JPG

یکی از علایق من در غذا خوردن پیش غذاست. پیش غذاها انواع متخلفی دارن که برای من سوپ بهترین گزینه ی اونهاست. من همیشه سوپ دوست دارم و دنبال سوپ های خوشمزه هم هستم. یک رستوران ایتالیایی در شهر ما هست که سوپ های خوشمزه ای  داره.

 مدتها بود دلم میخواست یک سوپ خامه عین اون درست کنم ولی خوب تنبلی حسابی دست و بالم رو بسته بود..... تا اینکه بالاخره غول تنبلی رو شکست دادم و رفتم توی آشپز خونه. دست بکار شیم که ارزش خوردنش رو داره.اگه اهل خامه هستید بسم الله.....

قبلا دستور سوپ شیر که یک سوپ بی نظیره رو گذاشته بودم. سوپ امروزم تقریبا شبیه اون مزه است منتها خامه ای تر...

 

مواد لازم :

جو پرک یک پیمانه

هویج یک عدد متوسط

پیاز یک عدد متوسط

سیب زمینی یک عدد متوسط

مرغ یک تکه کوچک

عصاره گوشت یک عدد

جعفری تازه مقداری

قارچ یک بسته کوچک

خامه 200 گرم

کره 20 گرم

http://s5.picofile.com/file/8135948926/Untitled.jpg

اول پیاز رو با رنده ریز رنده میکنیم و با کره کمی تفت میدیم. خیلی کم تا فقط کره آب بشه و پیاز سبک شه. و بعد نمک رو اضافه میکنیم. و یک تیکه گوشت مرغ به سوپمون اضافه میکنیم. من گردن مرغ ریختم چون اون رستوران مذکور گردن میریزه.

سیب زمینی و هویج رو با رنده درشت رنده میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم. یک تفت کوچیک میدیم و جوی پرک رو که شستیم و آب اونو خالی کردیم رو به همراه5 یا 6 لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم. میزاریم یک ساعت خوب سوپمون بجوشه. در ظرف رو بزارید ولی مواظب باشید سر نره!!!!

بعد از یک ساعت عصاره گوشت رو اضافه میکنیم و نمک سوپ رو میچشیم و کمی فلفل سفید (در صورت تمایل)به سوپمون اضافه میکنیم.

خوب حالا سوپمون انقدر باید بپزه تا کاملا لعاب بندازه و کشدار بشه.

15 دقیقه ی آخر قارچ رو که تقریبا ریز خرد کردیم اضافه میکنیم.و 5 دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم.

در آخر قبل از خاموش کردن شعله نوبت اضافه کردن خامه است. اما حتما خامه باید دماش برابر دمای سوپ باشه. برای همین خامه رو توی یک ظرف میزنیم تا کمی باز بشه و بعد کمی از سوپمون که ولرم شده رو بهش اضافه میکنیم. بعد کمی سوپ داغ و هم میزنیم (خیلی سریع) و دوباره کمی سوپ داغ و بعد یک دفعه اون ظرف خامه رو داخل سوپ میریزیم. و سریع هم میزنیم.

از زمان ریختن خامه تا خاموش کردن شعله نهایتا 2 دقیقه سوپ روی حرارت بمونه. و خامه نجوشه!!!

این سوپ رو با کمی جعفری سرو کنید.

این سوپ بدون خامه سوپ جو پرک هستش و بازم خوشمزه است.

http://s5.picofile.com/file/8135948818/IMG_0134.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #9 نسترن. م 1394-08-09 07:25
شکلات جون منم این سوپو درست کردم بسیار عالی شد. اضافه کردن سیب زمینی وبعضی تغییرات کوچولو سوپو درعین شباهت به سوپ جوی شیر متفاوت کرد. ممنون دوستم
------------------------
سلام. نوش جونتون.
خوشحالم که خواننده پیگیری مثل شما دارم.
نقل قول کردن
0 #8 زهرا 1393-09-21 12:07
من دیشب درست کردم عالی بود ممنون
--------------------
خدارو شکر
نقل قول کردن
0 #7 مینا 1393-08-14 07:13
مرسی از دستورات خوبتون موفق وشاد باشیددخترخوشگلتونو ببوسید
----------------------
خواهش میکنم. حتما. ممنونم
نقل قول کردن
0 #6 افسانه 1393-08-03 12:18
سلام.منظور همون خامه صبحانه هستش؟
---------------------
سلام
بله
نقل قول کردن
0 #5 ss 1393-08-03 08:38
سلام.خیییییلی ممنون بابت این همه خوبی.این سوپ برا چن نفره؟
-------------------
سلام
ممنون از لطف شما.
بستگی به افرادش داره.
معمولا برای پیش غذا برای 4 نفر
نقل قول کردن
0 #4 میترا 1393-05-30 11:04
سلام عزیزم، به به ...مبارکه خانمیییییییییی
موفق باشی عزیزم
سوپ هم عالیییییییییییییییی تزیینشم خیلی خوشگله.....
نقل قول کردن
0 #3 نفس 1393-05-29 21:15
سلام شکلات عزیزم تبریک میگم برای سایت زیبات یه مدت نبودم چه کردی کارات مثل همیشه عتلی و زیباس موفق باشی گلم ;-) :D
-------------------------------------
پاسخ مدیر سایت : ممنونم خانومی. خوش اومدی
نقل قول کردن
0 #2 مینا بانو 1393-05-29 11:15
:sigh: به نظر میرسه خیلی عالی باشه. باید امتحانش کنم
مرسی از ایده های برترت
-------------------------------------
پاسخ مدیر سایت :
لطف داری عزیزم.
نقل قول کردن
+2 #1 مینا 1393-05-29 09:56
سلام من هر روز به اینجا سر میزنم و از دستورای خوب و عالیتون لذت می برم. خواستم ازتون تشکر کنم و بگم بی نهایت ممنون . سایتتونم مبارکه.
خدا دختر گلتونو براتون حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشین. :-)
-------------------------------------
پاسخ مدیر سایت :
ممنونم از حضورتون. واقعا این دعاتون خوشحالم کرد. منم جز سلامتی دخترم چیزی از خدا نمیخوام.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir