سوپ قارچ و شیر

 قبلا چند مدل سوپ جو و سوپ شیر و سوپ خامه داشتیم. سوپ امروز یک سوپ فوری هست که وقتی دلمون یک سوپ خوشمزه با طعم خاص و رستورانی رو طلب کرد بتونیم سریع و بی معطلی سوپ درست کنیم. این سوپ خیلی خوشمزه تر از اونیه که بشه فکر کرد، پس حتما امتحان کنید.

 مواد لازم برای چهار نفر:

جو پرک سه لیوان

هویج بزرگ یک عدد 

سیب زمینی یک عدد

پیاز یک عدد

قارچ نیم کیلو

عصاره گوشت یا مرغ دو عدد

شیر یک لیتر 

جعفری تازه سه قاشق غذاخوری

چون از جوی پرک استفاده میکنیم دیگه نیازی به خیس کردن از شب قبل نداریم. جو رو چند بار میشوریم و آب اضافی اونو خالی میکنیم.

سیب زمینی و هویج و پیاز رو با رنده درشت رنده میکنیم و به همراه جو و عصاره گوشت و چند پیمانه آب روی حرارت قرار میدیم تا بجوش بیاد. حدود یک ساعت زمان میبره تا سبزیجات بپزه و اگه از قالبمه بزرگ استفاده کنید و حرارت رو کم کنید میتونید ردب قابلمه رو قرار بدید و نگران نباشید که سر بره. ولی توجه کنید جو هم زود ته میگیره و هم زود سر میره. قابلمه بزرگ استفاده کنید.

قارچ هارو خرد کنیدو سلیقه ای هست که ریز خرد بشه یا درشت تر و با بیست گرم کره و فلفل سیاه و کمی نمک تفت بدید تا آب اضافی اون گرفته بشه و بعد از پخت سبزیجات و دو برابر شدن حجم جو ها به سوپ اضافه کنید و یک لیتر شیر که در مواد اولیه ذکر شد رو کم کم اضافه کنید. با اضافه کردن شیر حتما حرارت رو زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاد و بعد از جوش اومدن دوباره حرارت رو کم کنیئ تا سوپ جا بیفته.

 این سوپ خیلی زود میپزه. حدود دو ساعت زمان میبره و مواد اولیه اون خیلی کمه ولی میتونم بگم از خوشمزه ترین سوپهایی خواهد بود که تا به امروز درست کردید! مطمئن باشید!!

برای جا افتادن بیشتر سوپ اگه زمان داشتید، حرارت رو کم کنید و بزارید برای خودش بپزه.

هر چی قارچ اون بیشتر باشه خوشمزه تره و اینکه این سوپ گوشت و مرغ نداره و پروتئین اون با قارچ تامین میشه.

در انتهای پخت و بعد سرو میتونید دو تا سه قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده روی سوپ بدید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir