آش حلیم

 نزدیک ماه رمضان هستیم و انشالله بعد این ماه رمضون کل مشکلات امسال و بیماری ها و ... از بین بره و همه با دلی خوش دوباره به زندگی عادی برگردیم. 

تجربه ی درست کردن حلیم در خونه بی نهایت لذت بخشه و به نظر من بر هر ایرانی واجبه حداقل یک بار درست کردن این غذارو امتحان کنه...

 

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم: 

گندم پوست کنده دو تا سه پیمانه

گوشت یا بوقلمون یا مرغ پخته ۳۰۰ گرم

دارچین، هل

کره

یک فرمول بگم که راحت تر بتونید اندازه گندم رو در نظر بگیرید. اون قابلمه ای که قراره داخلش حلیم بپزید رو در نظر بگیرید. به اندازه ی یک بند انگشت گندم خام کف اون باشه؛ شما در نهایت اون قابلمه پر آش حلیم خواهید داشت. چون گندم خیلی باز میشه و لعاب می اندازه.

گندم رو برای مدت حداقل دوازده ساعت خیس میکنیم. اگه گندم دو پوست بود؛ اول باید به مدت ده ساعت خیس کنید و پوست اونو جدا کنید و بعد مجدد چند ساعت خیس کنید.

گوشت یا مرغ را با چوب دارچین و پیاز و کمی هویج و کرفس میپزیم. بهتره به گوشت نمک نزنید یا خیلی کم نمک بزنید.برای پخت گوشت من فقط گوشت رو به همراه پیاز و ادویه به جز نمک پختم.

گندم رو به همراه هشت پیمانه آب (تقریبا دو سوم قابلمه مملو از آب باشه) میزاریم روی حرارت تا بپزه. من یک چوب دارچین و کمی هل هم داخل اون ریختم و یک عدد پیاز درشت رو خلالی سرخ کردم و بعد از پخت گندم اضافه کردم.(نمک نزدم. پیاز قابل حذف هست)

بعد از اینکه گندم پخت؛ خودش باز میشه ولی اگه خواستید حسابی له بشه؛ میتونید با گوشت کوب برقی یا معمولی یا مخلوط کن کل مواد حلیم رو له و یکدست کنید.

خوب وقتی مواد یکدست شدن؛ گوشت یا مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید و با حرارت خیلی کم اجازه بدید مواد حسابی به خورد هم بره. 

اگه از گوشت استفاده میکنید بهتره گردن یا ماهیچه باشه.

من پنجاه گرم کره هم به همراه گوشت اضافه کردم.

اگه به جای آب از آب گوشت یا مرغ استفاده کنید قطعا بهتره.

در نهایت حلیم رو با کمی کره محلی یا معمولی آب شده و هل و دارچین با نمک یا شکر میل کنید.

میزان و گوشت و مرغ یا بوقلمون تقریبی هست. اگه گوشت یا مرغ رو هم بکوبید در نهایت حلیم کشدار تری خواهید داشت. پس اگه میخوایید قشنگ حلیم کش بیاد اول اونهارو بکوبید و بعد اضافه کنید به گندم.

برای راحتی کار میتونید از بلغور گندم هم استفاده کنید. ولی اون کشسانی و ... نیاز به صبر داره.

اگه از گوشت استفاده کنید رنگ حلیم شما تیره تره و اگه مرغ یا بوقلمون استفاده کنید روشن تر خواهد بود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir