مرغ سوخاری در فر
این مرغ به پای سوخاری های مملو از روغن و غیر بهداشتیه بیرون نمیرسه اما!! یک حسن بزرگ داره و اونم اینه که رژیمی ترین و سالم ترین مرغیه که میتونید درست کنید! و کسانی مثل همسره من خیلی دوستش دارن.من که خودم با رژیم میونه ای ندارم اینو گذاشتم واسه اونایی که میخوان رژیم بگیرن! و من روغنیشو میخورم. انشالله چند تا دستور آس براش میزارم.
مواد لازم :
مرغ به تعداد مورد نیاز
آرد سوخاری
آرد سفید
تخم مرغ
روغن زیتون خیلی کم
شیر یک تا دو قاشق
ادویه شامل پودر سیر نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و زردچوبه و تخم گشنیز و کاری
خوب اول چند تا نکته. کل مزه مرغ سوخاری حالا از هر نوعش بستگی به آرد سوخاری و ادویه هاش داره. من پیشنهاد میکنم یک مارک خوب مثل امریکن گاردن رو برای آرد سوخاری در نظر بگیرید. می ارزه به مزه اش!
و در مورد ادویه هم بهتره حاضری ادویه ی کنتاکی رو تهیه کنید که اونم آمریکاییش خیلی خوشمزه و کمی اسپایسی هستش.
خوب برای شروع ما دو تا راه داریم:
۱ـ مرغهامون رو با کمی پیاز و یک حبه سیر و کمی نمک برای چند دقیقه مثل ۳۰ دقیقه بپزید. این کار چند تا حسن داره. اول اینکه مرغها سریع تر آماده میشن و بوی بدش گرفته میشه. و بعد از اینکه نیم پخت شد مراحل سوخاری کردن رو برید
۲ـ مرغ هارو کمی قبل از طبخ در مایع پیاز + کمی زعفران + کمی نمک + کمی آبلیمو + فلفل سیاه قرار بدید تا بوی اون گرفته بشه (من این بار راه دوم رو رفتم ولی به طور کلی اولی رو ترجیح میدم) و سفت نشه.اینجا یک موضوعم داریم. اگه قبل از غلتوندن در مواد وقتی مرغهارو پاک کردید از سس اونارو توی یک ظرف بزرگ پر از یخ و آب بندازید و بعد مواد سوخاری رو بهشون بزنید خوشگل میشن و آرد سوخاری روشون ترک میخوره.
خوب روی تیکه های مرغ رو با چاقو سوراخ میکنیم تا توش مغز پخت بشه. و حالا نیاز داریم به کمی کثیف کاری ! توی یک ظرف تخم مرغ رو میشکنیم و کمی با چنگال میزنیمش . توی یک ظرف آرد سفید و در یک ظرفم آرد سوخاری میریزیم. نایجلا رو میشناسید؟؟ ۲ ۳ سال پیش برنامه هاشو میدیم. یک روش خیلی راحت داشت. یک پلاستیک زیپ بر میداشت و توش کمی آرد میریخت و بعد مواد رو توی اون مغلتونید. آی این روش خوبه! آیی راحته. ولی من تو ظرف ریختم تا خوب ببینید.
مرغ هارو از مواد پاک میکنیم و توی آردی که با ادویه مخصوص کنتاکی و نمک قاطی کردیم میغلتونیم. سطح مرغ باید خیس باشه تا خوب آرد بهش بچسبه!
بعد مرغ رو توی (تخم مرغ+ شیر) میزنیم
و در نهایت داخل پودر سوخاری میزنیم.
برای بغل بشقابی بهترین که نه عالی ترین پیشنهاد سیب زمینیه. سیب زمینی هارو با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن مخلوط میکنیم و میریزیم گوشه ی مرغها.
اگه قارچ داشته باشید که نوره علی نوره. من فراموش کردم قارچ بزارم.
من همیشه کنار مرغها توی سینی کمی فلفل دلمه ای میزارم تا بوی مرغ رو بگیره. و کنار سیب زمینی ها یک حبه سیر. یا روی سیب زمینی کمی پودر سیر میریزم. در صورت تمایل میتونید هویج هم کنار مرغها بزارید.من روی مرغ ها کمی روغن زیتون ریختم. و همیشه خیلی کم آب اسپری میکنم روی کل موادم. اگه از بوی مرغ مثل من نفرت دارید میتونید چند حلقه پیاز هم کنار دیواره ی ظرف بغل مرغ بزارید. خیلی نباشه.
روی ظرف رو با فول میپوشونید و میزارید توی فر از قبل داغ شده.اگه مرغهاتون از قبل کمی پخته باشن بین یک ساعت تا یک و نیم ساعت زمان بدید و اگه نپخته بودند بین یک و نیم تا دو ساعت. توی سینی فر نزارید بهتره روی توری فلزی فر قرار بدید! سینی حرارت زیادی به کف میرسونه که باعث سوختن میشه. در انتهای پخت به مدت ۲ تا ۵ دقیقه شعله گریل رو میزنیم و فویل رو باز میکنیم. تا روش طلایی بشه. زمان پخت بستگی به فر شما داره!!!! پس حواستون باشه نسوزه ها!
اینم نتیجه اش. حدود ۲ ساعت توی فر من زمان برد تا بپزه. ولی باید حواستون به مرغ باشه. یک دفعه خشک نشه.
اینم از نمای دیگه (عکاس این پست همسر خان بودند)
اینم سیب زمینی های خیلی خوشمزه. من معمولا روی سیب زمینیها در آخر پخت پنیر موزارلا میریزم که طعمشو دو چندان میکنه. اما این بار قرار بود رژیمی باشه نریختم.این سیب زمینی رو تنهایی هم میتونید درست کنید و از مزه ی فوق العادش لذت ببرید..... اگه قارچم بود که دیگه محشر...
بعد از یک شام رژیمی دو تا اسکوپ بستنی غیر رژیمی با عسل و موز میچسبه نه؟
دیدگاهها
-----------------------
Thank you dear
-----------------------
سلام. تیکه های مزه دار شده ی مرغ رو درون سرخ کن بیندازید. مثل همون روغن کاره خاصی نداره.
عکس های این مطلب با نمیشه!
------------------
سلام. مشکل از سایت آپلود هست.
--------------------
در چه نوع فری؟