جوجه مزه دار هندی

امروز یکی ازمرغ های ادویه دار که به هندی معروفه با هم میبینیم. این نوع مزه دار کردن به خاطر استفاده زیاد از ادویه های خوشمزه و معطر میتونه یک گزینه ی مناسب برای مزه دار کردن کباب ها و مرغ ها و حتی مرغ های قبل از سوخاری کردن باشه. پس ما این روش کلی مزه دار کردن رو میگیم و بعد از اون در درست کردن انواع غذاهای مرغی و کبابی استفاده میکنیم و به اون لینک میدیم. 

مواد زیادی نمیخواد و تقریبا همه ی اونها در دست رس هست.

من ترجیح دادم مرغ پر از ادویه ام رو به صورت ساندویچی بخورم. پس ما اینجا یک ساندویچ سالم و پر ادویه با نون مدیترانه ای رو تجربه خواهیم کرد. (سانویچ مرغ)

 مواد لازم :(مواد برای سه ساندویچ)

سینه مرغ یا ران خرد شده نیم کیلو

فلفل دلمه ای یک عدد کوچک

پیاز یک عدد 

لیمو ترش سنگی یک عدد

ماست دو قاشق غذاخوری

سس خردل یک قاشق غذاخوری

روغن مایع سه قاشق غذاخوری

 ادویه شامل : 

               پودر زیره نصف قاشق چایخوری

               پودر سیر یک قاشق چایخوری

               پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری

               پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

               پودر فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

               پودر زردچوبه نصف یک قاشق چایخوری

               پودر کوبیده تخم گشنیز نوک قاشق چایخوری

               نمک یک قاشق مرباخوری

مرغها رو ریز خرد کنید. روش خرد کردن من توی عکس مشخصه. هر چی مرغها برش ریز تری بخورن مزه دار تر خواهند بود. میتونید اگه نمیخوایید خیلی جوجه ی شما مزه دار باشه درشت تر برش بزنید. 

یکی از نکاتی که لازمه بگم اینه که مرغی که میخوایید مرینیت کنید ، حتما خشک باشه و خیس نباشه تا مواد رو به خوبی جذب کنه. حتما حواستون به این موضوع باشه.

 من یک روش کلی برای مزه دار کردن گوشت مرغ میگم. و شما میتونید مطابق سلیقه ی خانواده کم و زیادش کنید. مثلا خودم معمولا ادویه جاتش رو کم میکنم که بچه بتونه راحت بخوره. چون فلفل قرمز تند هست. ولی اصول کلی رو میگم : 

روغن رو داخل ظرف میریزیم. مرغ های ریز تکه شده رو که میتونه از هر ناحیه باشه رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. پیاز + فلفل دلمه ای + ادویه ها و نمک + سس خردل + ماست رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. و بعد در انتها لیمو ترش سنگی (اگه نداشتید دو عدد لیمو ترش معمولی . بازم اگه نبود سه قاشق غذاخوری آبلیمو) رو قاچ های درشت میزنیم با پوست و به مرغها اضافه میکنیم.

در ظرف رو میبندیم و مرغهای مزه دار شده رو برای مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار میدیم. تا حسابی به خورد هم بره مزه مواد.

بعد از 5 ساعت میتونید مرغها رو به هر روشی که دوست دارید استفاده کنید. کبابی یا داخل ساندویچ یا تنوری در فر یا گریل.... 

من اینجا فلفل و پیاز مرغ و لیمو رو جدا کردم و بعد داخل تابه به همراه کمی کره تفت دادم و در تابه رو قرار دادم تا آب مرغ کشیده بشه و سرخ بشه. 

چون داخل مواد مرغ روغن زدیم نیاز به روغن زیاد نداره. 

 اینجا ما ساندویچ مرغ خواهیم داشت. برای خوشمزه تر شدن در انتهای پخت مرغ ها من یک بسته قارچ کوچیک رو شستم و خرد کردم و به مرغها اضافه کردم. پس شد مرغ و قارچ.

حالا برای ساندویچ از هر چیزی مثل خیار شور و کاهو و پیاز خلالی و انواع سس ها و نونها میتونید استفاده کنید. من ترجیح میدم مرغ هندی رو با نون مدیترانه ای میل کنم.شمارو نمیدونم.

 به هیچ وجه زعفران به مواد طعم دهنده مرغ ها اضافه نکنید چون مزه ی اون کل طعم مرغ رو تحت شعاع قرار میده. اینطوری دیگه مزه ی ادویه های دیگه رو نخواهید چشید.

در صورت تمایل آب یک عدد پیاز رو در هنگام مزه دار کردن مواد به مواد مرینیت اضافه کنید. چون آب پیاز باعث ترد و شکننده شدن بافت مرغها میشه و خوشمزه ترش میکنه.

حتما برش های مرغ رو نازک کنید تا حسابی مواد به خورد اون بره. 

میزان نمک و ادویه ها رو مطابق خودتون تغییر بدید. و توجه به طبع گرم یک سری از ادویه ها داشته باشید که ممکنه با بدن شما سازگاری نداشته باشه. چون اکثر ادویه ها گرم هستن. 

در صورت عدم دسترسی به لیموی تازه ، میتونید از جایگزین اون آب لیمو یا سرکه استفاده کنید. اگه طعم سرکه براتون تند هست از کمی شکر برای متعادل کردن اون استفاده کنید.

 بهترین سبزی که با انواع ساندویچ ها ، خصوصا مرغ و گوشت میچسبه جعفری هست! پس جعفری یادتون نره. در ضمن با این ساندویچ میتونید گشنیز خورد شده هم مصرف کنید.

بهتره ماستی که در مواد استفاده میکنید چکیده باشه . ترش مزه باشه هم بسیار مناسبه. 

برای سرخ کردن جوجه ها حتما مواد اضافی رو از روی اون بگیرید. تا در تابه نسوزه.

در صورت تمایل در هنگام سرخ کردن مرغ ها ، دو عدد فلفل تند رو خرد کرده و به مواد اضافه کنید. 

به جای سه قاشق غذاخوری روغن مایعی که در مواد مرینیت مرغ استفاده کردیم میتونید از همون مقدار روغن زیتون استفاده کنید.

مرغ های مزه دار شده رو میتونید تا 24 ساعت نگه داری کنید در یخچال ولی بهتره بیشتر از این زمان نمونه. برای نگه داری بهترین نوع ظرف شیشه ای هست که کاملا در اون بسته بشه. و بهتره حتی قبل از بستن در یک لایه سلفون روی ظرف بکشید و بعد در اون رو ببندید که هیچ هوایی رد و بدل نشه.

دیدگاه‌ها  

+1 #4 محیاا 1394-07-18 16:59
سلام چ جالب وخوشمزه دراسرع وقت امادش میکنم
------------------------
سلام. طعم جالبی داره.
نقل قول کردن
+2 #3 Mary 1394-07-16 16:03
سلام شکلات جوون من هروز میام به سایت سر میزنم.شده بهعصی اوقات در یه روز چند بار میام.خیلی عالیه.همه دستگرات کامل.موفق باشی. :-) :-)
----------------------
سلام. ممنونم. پس منم سعی میکنم تند تند پست بزارم.
نقل قول کردن
0 #2 بهنیا 1394-07-15 15:14
من فلافل درست کردم اما نرم لطیف نشد.
میشه لطفا نکات تهیه فلافل رو بگید؟
ممنون میشم.
-----------------------------
سلام. به روی چشم.
نقل قول کردن
+1 #1 بهنیا 1394-07-15 15:09
بسیار عالی
ممنون
---------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir