روش طبخ مرغ

http://8pic.ir/images/65487974196013757528.jpg

درست کردن مرغ راحترین کار ممکنه. ولی در عین راحتی دیدید مرغه بعضی ها مزش تا سالها زیر دندون آدم میمونه؟! خوب دیگه هر چی یک روشی داره. این مرغی رو که اینجا یاد میدم  بعدها در انواع پلوها ازش استفاده میکنیم. با تزیین های خوشگل خوشگل!

مواد لازم :

مرغ 2 تا 3 تکه

پیاز متوسط یک عدد

سیر 2 تا 3 حبه

نصف فلفل دلمه ای 

هویج یک عدد

رب 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفران به میزان لازم.

اول پیازمون رو با رنده ریز رنده میکنیم و توی روغن یک تفت کوچولو میدیم.وقتی تفت خورد سیر رو اضافه میکنیم و مرغها رو به همراه ادویه به تابه اضافه میکنیم. و میزاریم حسابی مرغ هامون عطر و بوی پیاز رو بگیرن. یکی دوبار این و ور و اونور کنید تا رنگ مرغها عوض شه و کمی آب بندازه. حالا فلفل دلمه ایی و هویج رو اضافه کنید.

http://8pic.ir/images/99285281088129164396.jpg

خوب بازم که یک تفت خورد رب رو به مرغهامون اضافه میکنیم و اجازه میدیم بوی زخم رب گرفته بشه..

http://8pic.ir/images/41599070060357994687.jpg

و در آخر دو تا سه لیوان آب به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم 2 ساعت مرغهامون خوب بپزن و آبش کامل تموم بشه و در حد یک سس ازش باقی بمونه و در نهایت زعفران دم کرده و دارچین رو اضافه میکنیم. زعفران رو اگه از همون اول بریزید مزه ی مرغ رو خراب میکنه و طعم تلخی بهش میده. و بوشم کم میشه. میتونید یک قاشق آبلیمو هم در نهایت به مرغها بزنید.بازم یک نکته تکراری !!! نخوایید هیچ غذایی رو سریع تموم کنید بزارید حسابی بپزه و از آشپزی لذت ببرید. اینطوری یک عشقی تو غذا به وجود میاد که هیچ ادویه ای اون طعم رو نداره.

http://8pic.ir/images/63209896702552735719.jpg

یک روش دیگه هم اینه که رب رو در نیمه ی پخت اضافه کنیم. به این صورت که در ظرف دیگه ایی رب رو با روغن و کرفس خام و نخود سبز و ادویه سرخ کنیم و در وسط پخت به مرغمون اضافه کنیم.

خوب اینو اینجا داشته باشید تا بعدا به خدمتش برسیم. با انواع مختلف پلوها سرو میشه. باقالی پلو ، زرشک پلو ، نخود پلو و ......

 

دیدگاه‌ها  

0 #2 فریده 1394-07-27 14:42
ممنون که جواب سوالام رو میدین :
بازم سوال:
1-تا آخر 2ساعت فکرنکنم دیگه اثری از سیر بمونه و دراثر حرارت کاملا له میشه درسته ؟
2-منظورتون از ادویه همون زردچوبه و فلفل است که توی مواد اولیه گفتین؟اون دونه های قرمز روی مرغ فلفل است دیگه ؟
3-دارچین و زعفرون رو باید بعد از خاموش کردن غذا اضافه کنیم ؟یا چند دقیقه قبل خاموش کردن ؟
بازم ببخشید که سوالاتم ساده است وبااین سوالای ساده وقتت رو میگیرم.
میخوام با کمک شما کدبانو بشم .
--------------------------
سلام. بله فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه.
سیر کاملا له میشه. بله یک دقیقه قبل خاموش کردن شعله.
نقل قول کردن
0 #1 فریده 1394-07-24 18:37
سلام عزیزدلم . اومدم با سوال. چیکار کنم تازه کارم دیگه
1-این سیر ها همیشه باید به تعداد تکه های مرغمون باشه ؟شما به ازای 3تکه مرغ 3تا زدی؟ مثلا اگه 10 تا تیکه بود 10تا سیر باشه ؟
2-سیر درسته باشه یا ریز شده ؟آخه نگفتین
بازم سوال دارم ولی نمیخوام زیاد وقتتونو بگیرم . در فرصت های بعدی بازم مزاحم میشم.
ممنون که وقت میذاری. برای سوالات ساده ام هم ببخشید
---------------------------
عزیزم خوشحال میشم کمکتون کنم.
نه برای تعداد زیادی هم مرغ همین چند تا حبه سیر کافیه. نیاز به خورد کردن نداره و خودش طعم میده به غذا.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir