شنیسل مرغ
یک غذای ساده و بی درد سر و خیلی خوشمزه میخوایید؟ یک غذای سریع که باکلاسم باشه؟ یک غذای جوون پسند؟ دیگه اینو گفتم گذاشتمتون تو منگنه! هر کی جوونه بره ادامه مطلب........
مواد لازم برای ۲ نفر :
نصف یک سینه مرغ درشت بدون استخوان
ادویه ی سوخاری + پودر سوخاری ترجیحا امریکن گاردن یا کی اف سی. اگه نبود پودر سوخاری الیت یا ادویه ی کنتاکی آمون.
تخم مرغ یک عدد (میتونید تنها از سفیده استفاده کنید)
دورچین اختیاری سبزیجات پخته شامل کلم و سیب زمینی و هویج و نخود سبز و گوجه و خلاصه هر چی دوست دارید.
خیلی خیلی راحت.
اول سینه مرغ رو افقی برش میدیم. یعنی از نصف سینه مرغ دو تا برش شنیسلی در میاریم.
بعد با بیفتک کوب کمی اونهارو میکوبیم تا پهن بشن. از اونجایی که بافت سینه مرغ نرمه خیلی نیاز به کوبیدن نداره . با کوبیدن زیاد هم ممکنه قسمتی از بافتش خراب بشه و یا پاره بشه و هم ممکنه آب میان بافتی مرغ ازش خارج بشه و شنسیل هامون نرمی خودشو از دست بده.
بعد تخم مرغمون با چنگال انقدری میزنیم تا زرده و سفیدی مخلوط بشن. بعضی ها از سفیدی تنها استفاده میکنن . علت اون چند مورده! یکی اینکه بوی بهتری داره. دوم کرانچی تر میکنه شنیسل رو و سوم ترکهای خوشگلی روی تخم مرغ می اندازه. حالا دسته خودتونو که از کدوم روش استفاده کنید. من به تخم مرغ کمی نمک + فلفل سیاه و پاپریکا میزنم.
بعد مرغهارو به تخم مرغ آغشته میکنم و بعد داخل آرد سوخاری+ادویه میزنم. اگه ادویه کنتاکی یا سوخاری امریکن گاردن پیدا کردید که تضمینی خوشمزه خواهد بود شنسیلتون. اگه نبود از الیت یا آمون استفاده کنید. چون این پودر ها خودشون توش ادویه داره نیازی نیست دوباره شما بهش ادویه بزنید. اما اگه از پودر سوخاری معمولی استفاده میکنید باید ادویه سوخاری رو هم بهش اضافه کنید.
ادویه سوخاری : آرد ذرت+ نمک + فلفل سیاه + فلفل قرمز + پودر سیر + آویشن + زردچوبه + کمی ادویه شنبلیله و پودر پیاز خشک و در صورت تمایل ادویه کاری کمی.
پس فکر کنم به جای جور کردن این همه ادویه بریم یک بسته پودر سوخاری الیت بخریم بیاییم. اینطوری بچه مونم کمتر گریه میکنه و ۴ تا مغازه میبینه!
اگه میخوایید بچه اصلا گریه نکنه برید دنبال خرید کی اف سی! چون اینطوری اشک خودتون در میاد ولی اونو پیدا نمیکنید! تازه بچه تونم بیشتر حال میکنه که همش تو گردشه و کل شهر رو گشته.
بهتره مرغهامون یک نیم ساعتی با همون مواد بمونن و اگه آرد به خوردشون رفت کمی دوباره تو پودر بغلتونیمش(پودر رو تجدید کنیم یا همون تجدید پودرایش)
خوب توی مخلوط آرد که حسابی غلطوندیم باید روغن رو بزاریم داغ بشه. این یک خوبی داره که باعث میشه مرغهامون روغن کمتری رو جذب کنن. و وقتی روغن داغ شد .سینه ی مرغهامونو توش سرخ میکنیم. من با شعله متوسط و با در باز توی ماهیتابه شنیسل رو سرخ میکنم.
وقتی یک طرف سرخ و کرانچی شد برمیگردونیم تا اونطرفشم سرخ بشه. کلا ۱۵ دقیقا زمان میبره تا کاملا سرخ بشه.
ا
این غذا باید داغ سرو بشه و چون با نون سرو میشه بهتره دورچین داشته باشه. معمولا از سیب زمینی تنوری همراه با سس مخصوص یا سرخ شده همراه با این غذا استفاده میشه. من توی یک رستورانی دیدم که با شنیسل یک نیمرو هم آورده شد. حالا نمیدونم برای تزیین بود یا دورچین ثابت. راستش دلیل قانع کننده ای براش پیدا نکردم. ولی خوب زیباش کرده بود.
نکته ها :
نکته مهم اینکه مواظب باشید موقع سرخ کردن مرغهاتون خشک نشن! و موقع کوبیدن پاره نشن و زیاد نکوبیدشون.
روغنم که گفتم باید حتما داغ باشه. و شعله متوسط نه زیاد که بسوزه و توش خام بمونه و نه کم که خشک بشه!
اگه پودر سوخاری کی اف سی یا امریکن پیدا کنید خیلی مزه ی خوبی تحویل میگیرید.در نبودش الیت یا آمون.(چاره چیه؟!)
یک پیشنهاد : اگه مزه کنجد رو دوست دارید نصف پیمانه کنجد رو با پودر سوخاری مخلوط کنید و بعد از اینکه مواد رو توی تخم مرغ زدید توی این مخلوط بغتونید. این خوشمزه میشه. و بهش میگن شنیسل کنجدی.
بعضی افراد اول مرغ رو توی آرد ذرت میغلتونند و بعد در تخم مرغ میزنن و بعد آرد سوخاری. اگه پوسته ی سوخاریش رو دوست دارید اینطوری پوسته یا بدنه ی کلفت تری خواهید داشت...
اگه بخوایید سینه مرغ رو نصف نکنید یا سینه مرغتون ریز باشه باید بیشتر بکوبید. در کل ارتفاعش از نهایت یک سانت بیشتر نباشه.
دیدگاهها
به به خیلی عالی بود،مخصوصا برای من که وقت کمی داشتم برای ناهار گزینه ی خیلی سریع و مناسبی بود...
طعم خیلی خوبیم داشت
البته من ادویه ی مخصوص که نداشتم و از ادویه هایی هم که اسم برده بودین آرد ذرت و پودر پیاز و کاریشو نداشتم
ولی بازم خیلی خوب در اومد
تازه راهی برای مصرف سفیده تخم مرغ های باقی مونده از ته چین هم پیدا شد
--------------------
عزیزممم... نوش جان. خوشحالم به دردتون خورد