کتلت مرغ
اولین پست سال جدید رو یک غذای فوری و راحت میزاریم . این غذا از اون دسته غذاهاییه که خیلی وقتهای فورس به درد من میخوره و سریع هم آماده میشه.
مواد لازم :
نصف یک مرغ چرخ شده (فرق نمیکنه کدوم قسمت باشه)
پیاز یک عدد متوسط
پودر سیر ،نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم
پودر نان یا پودر سوخاری دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 3 قاشق غذاخوری
اول پیاز رو ریز رنده میکنیم و به همراه پنیر و ادویه هامون به مرغ اضافه میکنیم. کمی ورز میدیم. اگه فکر میکنید ممکنه مرغ به دستتون بچسبه آب پیاز رو قبل از ریختن داخل مواد بگیرید.
مواد رو ورز میدیم و کمی دستمون رو خیس میکنیم (تا مواد نچسبه) و بعد شکل کتلت هامونو درست میکنیم. و دو طرف اونو در پودر سوخاری میغلتونیم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم.
چند تا نکته : در کتلت از پنیر پیتزا و در ناگت مرغ از پنیر پارمزان یا مخلوط پارمزان و پیتزا استفاده میکنیم.
میشه برای اینکه حجم مواد بیشتر بشه از رنده یک عدد هویج و یا یک عدد سیب زمینی استفاده کنید. ولی خوب خیلی جالب نمیشه.
حرارت پزیاد باشه میسوزه و کمم باشه خشک میشه.
من همیشه مرغ کامل رو چرخ میکنم و اونو مثل گوشت داخل فریزر بسته بندی میکنم و نگه میدارم تا ازش استفاده کنم.
نکته مهم اینکه در غذاهایی که از مرغ استفاده میکنیم حتما نمک اونو به اندازه میزنیم تا غذا به مزه بیاد! نمک کم خیلی بده!!!!!!!!!!!!!
کتلتهارو خیلی نازک نکنید چون میسوزه
دیدگاهها
D.
---------------------
خواهش میکنم.
دستت درد نکنه. عالیه.
--------------------
سلام. ممنونم.