خوراک گردن مرغ

مواد لازم :
گردن مرغ به تعداد لازم
پیاز درشت یک عدد
هویج یک عدد درشت
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ایی به میزان لازم
ادویه شامل نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و دارچین
در صورت تمایل ادویه کاری و گوجه فرنگی و سیب زمینی
مثل گردن گوسفند عمل میکنیم. اول گردن هامونو با ادویه ی حسابی و همراه پیاز خلالی شده و سیر و هویج و فلفل دلمه ای ، توی روغن سرخ میکنیم . اینکه میگم ادویه حسابی یعنی یک ادویه درست و درمون. من معمولا دارچین رو در انتها اضافه میکنم تا نسوزه.
و بعد مقدار کمی آب (یک لیوان) آب توش میریزیم و میزاریم با همون آب 2 تا 3 ساعت بپزه و حسابی نرم بشه. تا جایی که تمومه آبش تموم بشه..... البته اگه خشک و کاراملی دوست دارید. اگه نه میتونید بزارید آبدار بمونه و همراه گوجه و سیب زمینی به یک غذا تبدیلش کنید.
میتونید ادویه کاری هم به مرغ ها بزنید. من خیلی مزه کاری رو دوست ندارم. اگه کاری دارش کنید میشه خوراک گردن مرغ با سس کاری!!!!!! اینطوریاست دیگه میشه هفتاد مدل اسم براش در آورد.
من چون گردن مرغم ها حسابی دراز بودند (مرغ هام از نوع گردن دراز بودند. میدونید که؟! بعضی مرغها از نوع گردن کلفتند! برخی گردن دراز! برخی دیگه ...... ای بابا!!
) یک خلال دندون زدم بهش تا مثل نعل اسب بشن. یعنی یه جورایی جمع و جور بشن تا بشه سرخشون کرد... تازه یک اسم جدید هم میشه بزاریم. خوراک نعل اسبی گردن مرغ.......
میتونید در وسط های پخت یک گوجه ریز هم به مواد اضافه کنید.
میشه ۳۰ دقیقه قبل از پخت نهایی و سرو یک سیب زمینی کوچیک خرد کنید و بهش اضافه کنید. اینطوری دیگه کاملا خوراک میشه.... اما توجه کنید آب غذاتون خیلی کم نشه و سیب زمینی ها فضا برای پخت داشته باشن.
در نهایت این میان وعده تقدیم میشه به اون دسته از همسرانی که همیشه با نون تازه وارد خونه میشن..........
خلال دندون هارو قبل از سرو نهایی با احتیاط جدا کنید!