خوراک گردن مرغ

اون قدیم وندیم ها یادمه عصرونه خوردن جز لاینفک روزهامون بود. نمیدونم الانم شاید بعضی
خونه ها مثل گذشته باشه. ولی خوب انگاری با بزرگ شدنمون خیلی چیزها کمرنگ شده. خوراک امروزمون خوراک عصرونه ایه که میشه به عنوان پیش غذا هم بهش نگاه کرد. در کل برای اونایی که مثل من از گردن مرغ خوششون نمیاد چیز خوبیه. چون به این روش گردن مرغ تبدیل میشه به یک میان وعده ی خوشمزه و پر ادویه.....
البته توجه داشته بوده باشید که خوردن گردن و بال مرغ در مقادیر زیاد مخصوصا برای خانوم ها خوب نیست. پس خیلی مصرف نشه لطفا!!!

مواد لازم :

 

گردن مرغ به تعداد لازم

پیاز درشت یک عدد

هویج یک عدد درشت

سیر 2 حبه

فلفل دلمه ایی به میزان لازم

ادویه شامل نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و دارچین

در صورت تمایل ادویه کاری و گوجه فرنگی و سیب زمینی

 

مثل گردن گوسفند عمل میکنیم. اول گردن هامونو با ادویه ی حسابی و همراه پیاز خلالی شده و سیر و هویج و فلفل دلمه ای ، توی روغن سرخ میکنیم . اینکه میگم ادویه حسابی یعنی یک ادویه درست و درمون. من معمولا دارچین رو در انتها اضافه میکنم تا نسوزه. 

 

و بعد مقدار کمی آب (یک لیوان) آب توش میریزیم و میزاریم با همون آب 2 تا 3 ساعت بپزه و حسابی نرم بشه. تا جایی که تمومه آبش تموم بشه..... البته اگه خشک و کاراملی دوست دارید. اگه نه میتونید بزارید آبدار بمونه و همراه گوجه و سیب زمینی به یک غذا تبدیلش کنید.

 میتونید ادویه کاری هم به مرغ ها بزنید. من خیلی مزه کاری رو دوست ندارم. اگه کاری دارش کنید میشه خوراک گردن مرغ با سس کاری!!!!!! اینطوریاست دیگه میشه هفتاد مدل اسم براش در آورد. 

من چون گردن مرغم ها حسابی دراز بودند  (مرغ هام از نوع گردن دراز بودند. میدونید که؟! بعضی مرغها از نوع گردن کلفتند! برخی گردن دراز! برخی دیگه ...... ای بابا!! ) یک خلال دندون زدم بهش تا مثل نعل اسب بشن. یعنی یه جورایی جمع و جور بشن تا بشه سرخشون کرد... تازه یک اسم جدید هم میشه بزاریم. خوراک نعل اسبی گردن مرغ....... 

میتونید در وسط های پخت یک گوجه ریز هم به مواد اضافه کنید.

میشه ۳۰ دقیقه قبل از پخت نهایی و سرو یک سیب زمینی کوچیک خرد کنید و بهش اضافه کنید. اینطوری دیگه کاملا خوراک میشه.... اما توجه کنید آب غذاتون خیلی کم نشه و سیب زمینی ها فضا برای پخت داشته باشن.

در نهایت این میان وعده تقدیم میشه به اون دسته از همسرانی که همیشه با نون تازه وارد خونه میشن..........

خلال دندون هارو قبل از سرو نهایی با احتیاط جدا کنید! 

 
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir